Cum i-a distrus Adrian Mutu restaurantul lui Roberto Cavalli, acum 14 ani: "Ne-am speriat tare și, pentru că eram și cu soțiile, am încercat să le protejăm"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Mutu l-a cunoscut pe Roberto Cavalli în perioada în care a jucat la Fiorentina, iar în primăvara lui 2010, fostul fotbalist s-a bătut într-un restaurant al designerului, motivând că a încercat să-și protejeze soția. Roberto Cavalli spunea, ani mai târziu, că tot îl iubește pe Adrian Mutu, chiar dacă i-a distrus restaurantul, fiind convins că a fost în legitimă apărare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a murit vineri la vârsta de 83 de ani. Este puțin cunoscut faptul că Adrian Mutu, pe când evolua la Fiorentina, i-a distrus restaurantul vestitului designer italian.

342994112_163360430005449_5307052742987123994_n342994112_163360430005449_5307052742987123994_n

Adrian Mutu și câțiva prieteni i-au distrus restaurantul lui Roberto Cavalli acum 14 ani

În 2006, Adrian Mutu a bătut un ospătar la Constanța cu o rangă învelită într-un prosop, iar patru ani mai târziu a avut un incident identic. Doar că la Florența, Mutu a fost și el la pun pas să fie bătut grav!

În 16 aprilie 2010, la ora două dimineaţa, numele lui Adrian Mutu a apărut în alt scandal. La ieşirea din „Cavalli Club', unde Mutu a petrecut cu soţia, Consuelo, şi cu alţi prieteni, Fawaz Gruosi, un bijutier libanez ce tranzacţionează diamante, şi afaceristul Tommaso Buti. Doi necunoscuţi i-ar fi făcut avansuri lui Consuelo în parcarea din faţa localului, iar Adrian şi amicii lui i-au sărit în apărare, încasând câteva lovituri. Cel mai şifonat a ieşit libanezul de 58 de ani, care a ajuns la spital.

În 2013, Roberto Cavalli a venit în România pentru inaugurarea primului său magazin de la noi. Și și-a amintit de acel incident cu Adrian Mutu în prim-plan.

„Mutu mi-a distrus restaurantul. S-a bătut pentru soția lui. Poliția a ajuns, dar n-a fost nicio problemă pentru că îl iubesc. El e un băiat atât de dificil, dar îl iubesc', spunea creatorul.

Atunci, Mutu a recunoscut acest incident povestit de Roberto Cavalli: „Am sărit în apărarea soţiei mele, Consuelo. S-au luat unii de ea în restaurantul lui Cavalli'.

Citește și: Bianca Brad, mesaj pentru femei, după ce s-a vindecat de cancer: ‘Să nu amâni mersul la control de frică, pentru că este cel mai mare dușman al tău și cel mai bun aliat al bolii. Deci, fără frică!’/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Badea, explicații după ce emisiunea lui, „În gura presei', a fost scoasă din grila de programe Antena 3, pe 14 aprilie: „Atac ilegal și neprovocat'

Ce scria Adrian Mutu despre incidentul petrecut în restaurantul lui Cavalli, în autobiografia sa

În autobiografia, „Revenirea din Infern', Mutu are o altă versiune. Și începe spunând că „într-o seară, mă aflam la „Just Cavalli”, un lounge senzațional, abia inaugurat'.

La un moment dat, afară a început un scandal între bodyguarzi și câțiva băieți din Africa, acuzați că ar fi furat o geantă. Au chemat întăriri, au trecut peste cei care ne păzeau și au intrat. Ne-am speriat tare și, pentru că eram și cu soțiile, am încercat să le protejăm.

„Unul dintre băieți, mai solid, pusese mâna pe un pilon de fier, pe care-l luase de la intrare, cel care-i legat de dublura sa cu o cordeluță, ca să nu poți trece. Lovea în tot ce găsea', continuă Mutu confesiunile din cartea sa.

„Sincer, tremuram! Când a ajuns în dreptul nostru și m-a văzut, a zis doar atât: «Il Fenomeno, ăsta nu!», și a mers mai departe. A aruncat pilonul acela direct în bar, unde se aflau băuturi scumpe. Până să vină poliția să ne elibereze, ne salvase… fotbalul!', a scris Adrian Mutu în carte.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton