Divorțul dintre Pepe și Raluca a fost previzibil? Ce l-a obligat socrul pe artist să facă, înainte de nuntă

 Lupescu Anca
.

Vestea că Pepe divorțează de Raluca Pastramă a venit ca un șoc pentru fanii acestuia, dar și pentru familia lor. Chiar dacă fetițele sunt prea mici ca să afle ce se întâmplă între cei doi părinți, Pepe a spus că nu este cale de întoarcere și că Raluca a fost cea care a luat decizia și că nu mai locuiesc împreună de două săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca s-au cunoscut în anul 2012, iar la numai câteva luni au făcut și nunta. Tatăl miresei, Ion Pastramă, nu s-a opus deciziei fiicei lui, însă acesta, extrem de bogat, i-a pus o condiție lui Pepe, și anume, să semneze contractul prenupțial, conform playtech.ro. Asta și pentru fiica sa avea deja o casă și multe alte lucruri materiale scumpe.

În 2012, înainte de a se căsători cu Raluca, Pepe a semnat, la cererea socrului său, un contract prin care să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea Ralucăi.

Pepe și Raluca vor împărți astfel doar casa pe care o au. În schimb, grădinița, afacerea pe care cei doi o au împreună, va rămâne Ralucăi Pastramă. De altfel, Raluca mărturisea în urmă cu ceva timp că ea a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de grădiniță.

„M-am ocupat de absolut tot. De amenajare, de angajați, de absolut tot ce s-a facut acolo. Deci, de absolut tot ce s-a facut in grădinița noastra, eu m-am ocupat! Pepe e foarte ocupat și are cântări! Avem șase educatori! Copiii vor învăta inclusiv și limbi străine! Capacitatea grădiniței este de 100 de copii', spunea Raluca.

În plus, cei doi au mai avut o afacere, care, deși pornise bine, a fost închisă din cauza pandemiei. Este vorba despre un salon de înfrumusețare. Criza sanitară i-a adus în punctul de a închide afacerea, pentru a nu pune angajații în pericol.

„Vă anunțăm, cu părere de rău, că dată fiind situația actuală, salonul se va închide pe o perioada nedeterminată, care sperăm să fie cât mai scurtă. Noi zicem că doar astfel putem preveni niște probleme ce ar putea escalada în condițiile în care, indiferent de cât de precauți am fi lucrurile se pot întampla. Vom rămâne alături de voi online și sperăm să ne revedem cu bine!', spunea Pepe la vremea respectivă.

Raluca și Pepe și-au spus adio după 8 ani de căsnicie, iar în acest moment lucrurile nu par să aibă cale de întoarcere. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, prin intermediul unui video postat pe YouTube, în care le povestește fanilor săi despre iminența divorțului.

pepe_si_raluca_pastrama_divorteaza_1pepe_si_raluca_pastrama_divorteaza_1

Pepe s-a căsătorit cu Raluca în 2012, la doi ani de divorțul de Oana Zăvoranu. La vremea respectivă, soția artistului avea 21 de ani. Nunta lor a fost una de poveste, cu nu mai puțin de 300 de invitați, iar nași le-au fost Andra și Cătălin Măruță.

Citește și: Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! „Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației'

Citește și: Raluca Pastramă, primele imagini după despărțirea de Pepe. La cine au rămas fetele

Citește și: Daniel Buzdugan s-a îndrăgostit la prima vedere și acum are o căsnicie de 17 ani. Cine e soția lui și unde s-au cunoscut / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu dezvăluie de ce i-a ars vila din Izvorani. Bunuri de mare valoare, neasigurate, s-au făcut scrum în incendiu!

Citește și: George Burcea s-a schimbat complet după divorț. Ce spune despre relația cu cele două fiice pe care le are cu Andreea Bălan: ‘Așa trebuia să se întâmple’

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton