"Nu pot să cred așa ceva! Îmi povestise ceva legat de...". DJ Harra, șocată de moartea prietenei sale, Laura Roșca. Tânăra, cunoscută ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia

 Oana Pantazi
.

DJ Harra a mărturisit că este șocată de moartea prieteni sale Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla, care a fost găsită moartă, ieri, pe plaja din Mamaia. Cele două se cunoșteau de mai bine de 10 ani și pătrunseseră în industria muzicală în aceeași perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

DJ Harra și Laura Roșca aveau o istorie împreună, așadar tânăra a fost șocată de moartea prietenei sale, care și-a pierdut viața în condiții necunoscute. Laura Roșca nu avea, teoretic, niciun motiv să-și ia viața. Avea succes profesional și era apreciată de zeci de mii de oameni care o urmăreau pe rețelele de socializare.

37487946_10217004366083881_1503527106682814464_n-copy37487946_10217004366083881_1503527106682814464_n-copy

DJ Harra, șocată de moartea prietenei sale, Laura Roșca alias Dj Lalla

Ieri, industria muzicală a mai suferit o pierdere. Laura Roșca, cunoscută și ca DJ Lalla, a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia Nord de niște turiști care se plimbau. Tânăra, care locuia în Turda, jud, Cluj, a fost recunoscută după tatuaje și o brățară pe care o purta la mână. Cauza morții nu a fost stabilită încă, dar nu este exclusă sinuciderea, deoarece în ultima postare de pe Instagram DJ Lalla a folosit, printre altele, şi tag-ul „Fvckdepression”.

Citește și: DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni. Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

Citește și: „Ca o glumă proastă așa, îl recomand'. DJ Harra, picanterii din relația cu Cătălin Cazacu. Ce a spus despre el, în direct la TV, la Măruță

DJ Harra, aka Dana Neacșu, s-a arătat șocată de vestea morții Laura Roșca. Cele două erau prietene de 12 ani și și-au fost mereu alături, cu atât mai mult cu cât au intrat în industria muzicală cam în aceeași perioadă. DJ Harra știa că prietena ei era la mare, deoarece o recomandase pentru un eveniment, însă nu și-a imaginat nicio clipă că se va petrece o tragedie.

„Ne cunoaștem de 12 ani. Am început împreună. Nu pot să cred așa ceva! Doamne, sunt șocată! Mi s-a făcut pielea de găină, nu îmi găsesc cuvintele.

În meseria asta suntem toți prieteni. Nu îmi vine să cred! Știam că e la mare. Era mai prezentă pe litoral ca mine. Îmi povestise ceva legat de un eveniment. Nici nu pot să concep! O recomandasem eu la un eveniment', a mărturisit DJ Harra pentru Playtech.ro.

DJ Harra: „Nu am știut nimic. Puteam să îi recomand un terapeut bun”

Ultima postare a lui DJ Lalla a fost un mesaj motivațional, însă cu siguranță abia după moartea ei lumea a luat în serios hashtagul „Fvckdepression” pe care Laura îl atașase. Deși erau prietene de ani buni, DJ Harra a mărturisit că nu știa ca prietena ei să fi suferit de depresie, altfel, cu siguranță, i-ar fi recomandat unterapeut. DJ-ul a subliniat că acest subiect nu trebuie să fie unul tabu.

„Lumea trebuie să vorbească despre lucrurile astea, despre depresie. Este bine să mergem la terapie. Avem o educație precară în acest sens. Este îngrozitor! Îmi pare tare rău… Nu am știut nimic. Puteam să îi recomand un terapeut bun. Noi simțim emoțiile amplificate, vorbele ne afectează mai mult', a mai spus Dana Neacșu pentru sursa citată.

DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă

Ieri-dimineață, trupul Laurei Roșca a fost găsit fără suflare de niște turiști care se plimbau pe plajă. Aceștia au sunat imediat la 112, însă medicii ajunși acolo nu au mai putut decât să constate decesul tinerei.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit Laura Roșca, iar trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la morgă pentru necropsie, medicii legişti urmând să stabilească cauza exactă a morţii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton