Doina Spătaru, mama regretatei Mălina Olinescu, a renunțat la muzică de 3 ani și nu se gândește să revină: "Dorul de scenă va rămâne, este și va fi"

 Dumitrache Laura
.

Doina Spătaru și-a anuntat retragerea de pe scenă în anul 2019, la începutul pandemiei. Artista a trecut printr-o dramă cumplită după moartea fiicei sale, Mălina Olinescu și a mai cântat câțiva ani alături de trupa lui Petre Geambașu. Recent, Doina Spătaru a vorbit despre retragerea din muzică, la aproape 13 ani de la moartea regretatei artiste Mălina Olinescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Doina Spătaru, în vârstă de 75 de ani, se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de trei ani, iar acum a povestit cum se simte la aproape 13 ani de la moartea fiicei sale. După pandemie, Doina Spătaru a decis să se retragă de pe scenă.

doina spataru s-a retrasdoina spataru s-a retras

După decesul Mălinei Olinescu, produs în anul 2011, Doina Spătaru a mai cântat mulți ani cu trupa condusă de Petre Geambașu. Odată cu apariția pandemiei, artista a decis să se retragă de pe scenă. Artista a declarat că se simte bine acum, dar recunoaște că îi este dor de scenă.

Citește și: Călin Geambașu, scandal uriaș cu Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu: „Nu înțeleg de ce nu o omagiază”

Citește și:Călin Geambașu, declarație șocantă despre moartea Mălinei Olinescu: „Nu s-a sinucis!”

Citește și:Andreea Roșca, iubita lui Adrian Cristea, primele declarații despre relația lor: „Amândoi ne dorim o familie și copii'. Unde locuiesc și ce planuri au împreună

Citește și:Cum arată locația unde se vor căsători Gina Pistol și Smiley și ce meniu au la nuntă: „Totul este simplu, elegant și discret'

Doina Spătaru, mama regretatei Mălina Olinescu, a renunțat la muzică de 3 ani și nu se gândește să revină

Doina Spătaru s-a retras de pe scenă în urmă cu mai bine de trei ani. Mama Mălinei Olinescu nu a mai urcat pe scenă din anul 2020, iar foștii colegi din trupa lui Călin Geambașu nu au reușit să o convingă să se răzgândească. Artista a vorbit recent despre viața sa de după retragere. Doina Spătaru a recunoscut că îi este dor de scenă. După moartea fiicei sale, cântăreața și-a aliniat durerea pe scenă, fiind ascultată de mii de oameni.

„N-am mai cântat de când mi-am anunțat retragerea. Nu mă mai răzgândesc. De mulți ani voiam să mă retrag, mă bătea gândul, dar colegii mei de trupă mi-au zis că nu-i momentul. Și așa am mai continuat până în 2019. În 2020, odată cu pandemia, am zis stop. Ei n-au mai insistat',  a declarat Doina Spătaru pentru Cancan.

Doina Spătaru: „Dorul de scenă va rămâne, este și va fi”

Artista în vârstă de 75 de ani duce o viață obișnuită în prezent, dar recunoaște că duce dorul momentul în care se afla pe scenă. Doina Spătaru își dorește să ducă o viață liniștită și să fie sănătoasă.

„Duc o viață obișnuită în fiecare zi, nimic deosebit. Dorul de scenă va rămâne, este și va fi. Dar iau lucrurile așa cum ar trebui să le iau, cu luciditate. Conștientizez tot ce înseamnă asta și merg mai departe. Îmi doresc doar sănătate și liniște. La vârsta pe care o am sunt bine, fără a avea vreo problemă deosebită, care să mă îngrijoreze. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta', a mai spus aceasta.

Doina Spătaru a avut o relație apropiată cu fiica ei, Mălina Olinescu

Mălina Olinescu s-a numărat printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. În anul 2012, artista a încetat din viață, după ce a căzut de la etajul 6 al blocului unde locuia. Doina Spătaru își adora fiica, iar înainte de tragedie,cele două au cântat împreună, în cadrul unei emisiuni de la TVR, alături de Petre și Călin Geambașu. La acea vreme, Călin Geambașu, care a avut o relație specială cu regretata artistă, a susținut că Mălina s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut de la etaj.

'De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act). În realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei. Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act, dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți inițial ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău', a declarat Călin Geambașu, în urmă cu ceva timp, potrivit impact.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton