Doina Teodoru, conflict cu Geo Saizescu la examenul de admitere la Actorie: "Ne-am luat de la o rochie. Mi-a zis că e prea lungă și că nu mi se văd picioarele" 

 Oana Pantazi
.

Doina Teodoru a intrat la UNATC cu bursă, însă, înainte de asta, a fost admisă la Hyperion cu o notă mică, 7, după ce a avut un conflict cu regretatul actor și regizor Geo Saizescu, unul dintre membrii comisiei de admitere. Din păcate, actrița a avut apoi parte de o experiență similară și la UNATC.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Simpatica actriță din serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” și-a dorit de mică să îmbrățișeze această profesie, chiar dacă părinții visau altceva pentru ea și profesorul de actorie din liceu nu i-a dat prea multe șanse. Drumul până aici nu a fost cel mai ușor, dar Doina Teodoru nu a renunțat. Actrița a povestit cu umor, în cadrul podcastului B&M cu Petcu și Zob, cum a intrat în conflict cu Geo Saizescu la examenul de admitere la Actorie, experiență care nu a fost singulară.

cine-este-doina-teodoru-noua-iubita-a-lui-catallin-scarlatescu-cine-este-doina-teodoru-noua-iubita-a-lui-catallin-scarlatescu-

Bunica Doinei Teodoru a fost actriță

Doina Teodoru și-a dorit de mică să îmbrățișeze această profesie, poate și pentru că bunica ei a fost actriță, iar talentul s-a transmis în familie. Și a făcut totul pentru a-și urma visul, chiar dacă părinții nu au au fost de acord ca ea să îmbrățișeze această meserie. Din păcate, bunica ei nu a apucat să o vadă jucând.

Citește și: Ce a aflat Doina Teodoru despre iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, la America Express: „E un pic mai complicat, căci lui îi place…”

Citește și: Cum a descoperit Diana Dumitrescu că suferă de sindromul intestinului iritabil. Medicii i-au pus un diagnostic greșit: „Am avut două crize, dureri crunte. Au vrut să mă opereze și…’

Citește și: Cum s-a schimbat relația Oanei Roman cu Petre Roman, după decesul mamei ei: „Mi-aș dori să fie și fizic prezent mai mult în viața Izei'

Citește și: Mama Andreei Tonciu, primele declarații după ce s-a găsit o grenadă la poarta casei lor: „Fiica mea e în stare de șoc, plânge’ / Camerele de supraveghere au surprins un posibil suspect

 „Bunica mea a fost actriță la Teatrul Muzical din Galați. Nu făceam chestii cu ea. Când am apărut eu pe lume, ea deja ieșise la pensie. Dar am o amintire cu ea, după ce a murit. Am urcat în podul casei și acolo avea foarte multe costume.

Am luat de acolo, nu știu dacă aveam voie, o cutiuță așa mică, cu sclipici argintiu. Și am ținut-o foarte mulți ani. N-am folosit-o niciodată. Dar am ținut-o acolo. Cred că i-ar fi plăcut să știe că sunt și eu actriță acum', a spus Doina Teodoru în podcast.

Doina Teodoru: „Am avut un profesor foarte bun, care m-a chinuit”

Pe la 12-13 ani, după ce a văzut, la București, piesa „Fluturii sunt liberi” (un spectacol de licență), Doina Teodoru a știut că vrea să devină actriță și a făcut primii pași în a-și urma visul. Doar că mama ei nu era la fel de convinsă că aceasta era calea pe care fiica sa trebuia să o urmeze…

„I-am zis mamei că vreau să dau la Actorie și a fost foarte șmecheră. Mi-a zis: ‘Cum să nu? Dacă nu intri la primele trei licee, poți să dai la Actorie. Evident că am intrat la primele trei licee și nu m-am dus la Actorie, am intrat la profil mate-info.

Am încercat să o conving pe mama măcar să mă lase să mă transfer la uman. Dar nu mai erau locuri. Și am zis că ar mai fi o variantă și mi-a spus, ‘da. Probabil a văzut că-mi doresc. Începusem să mă duc la un curs de actorie', a spus Doina Teodoru în podcast.

La Liceul de Artă, Doina Teodoru urma să aibă o surpriză, pentru că nu a fost tocmai ceea ce s-a așteptat.

Nici mutarea în instituția dorită nu a fost, totuși, complet roz. „A fost ciudățel. Mă așteptam la o lume din asta…. Am intrat în Liceul de artă, am intrat unde știam că e clasa de Actorie. Era o fată care dansa pe manele, altele care făceau coregrafie și am ieșit, că am crezut că am greșit clasa.

Era o clasă doar cu fete, un singur băiat. Am avut un profesor foarte bun, care m-a chinuit. Nu lucra cu mine. Eu stăteam pe margine', a povestit actrița.

Mai mult, profesorul a fost convins că ea nu se va număra printre elevii admiși la Actorie, dar Doina l-a surprins, fiind singura din clasă care a reușit.

Doina Teodoru, conflict cu Geo Saizescu la examenul de admitere la Actorie

Actrița a pășit, oarecum, cu stângul atunci când a dat admiterea la facultate, având parte de un conflict cu Geo Saizescu în ziua examenului. A intrat la Hyperion, însă cu o notă mai mică, dar ulterior a intrat la UNATC cu bursă.

„M-am certat cu domnul Saizescu. Mi-a apăsat un buton. Ne-am luat de la o rochie. Mi-a zis că am rochia prea lungă și că nu mi se văd picioarele. Într-o lume normală, e ciudat. (…) Am pățit asta și la UNATC, nu o să spun despre cine este vorba„, a povestit actrița.

Și experiența de la UNATC a fost la fel de ciudată și s-a petrecut tot în timpul examenului de admitere,

După a doua probă eram pe hol și a venit un profesor din comisie și mi-a înfipt o mână în șold. Și mi-a zis, ‘Tu faci sport. Zic, ‘Da, arte marțiale. Și a plecat. Și la Hyperion am avut tot niște răspunsuri din astea. Și domnul probabil a avut un orgoliu atât de mare, că nu a vrut să-mi dea o notă corectă', a relatat Doina Teodoru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton