„Sunt femeie măritată”. Doina Teodoru, declarație neașteptată după 2 ani de relație cu chef Cătălin Scărlătescu

 Calin Maria Bianca
.

Doina Teodoru a făcut o declarație neașteptată după 2 ani de relație cu chef Cătălin Scărlătescu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se iubesc cu foc de mai mult timp. Cei doi au demonstrat că sunt făcuți unul pentru altul, astfel că mulți așteaptă marele pas din partea lor, cât și să își ducă relația la următorul nivel, astfel că celebra actriță a uimit pe toată lumea cu ultimele ei declarații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru, declarație neașteptată după 2 ani de relație cu chef Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru, la fel ca și Cătălin Scărlătescu, alege să fie destul de rezervată când vine vorba despre viața ei privată. Nu povestește prea multe din povestea de dragoste pe care o trăiește alături de celebrul bucătar, iar din ceea ce știm cu toții, și relația lor au ținut-o secret o perioadă. Ei bine însă, întrebată despre planurile de viitor și nunta cu chef Cătălin Scărlătescu, răspunsul ei a fost unu cu adevărat neașteptat.

doina-teodoru-si-catalin-scarlatescu-7doina-teodoru-si-catalin-scarlatescu-7

Citește și: Doina Teodoru joacă în serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, de la Antena 1. Va interpreta rolul unei mame: „Ce poți să îți dorești mai mult?'

Citește și: Doina Teodoru a răbufnit după ce ea și Cătălin Scărlătescu au fost criticați pentru diferența de vârstă, de 17 ani, dintre ei: „Această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc…'

Citește și: Alexandra Dinu, după ce s-a spus că formează un cuplu cu Bobby Păunescu: „Sunt dezamăgită că el a lăsat să se înțeleagă mai mult'. Cum explică imaginile din vacanța în Italia

Citește și: Andra a împlinit 37 de ani. Ce urare romantică i-a făcut Cătălin Măruță: „Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume'

Doina Teodoru, declarație neașteptată după 2 ani de relație cu chef Cătălin Scărlătescu

Ei bine, nu! Nu în realitate este măritată, ci doar în cadrul serialului în care o să apară în curând pe micile ecrane, și anume Camera 609. Fiindcă nu-i place deloc să vorbească despre viața ei privată sau despre relația pe care o are cu Cătălin Scărlătescu, întrebată când se mărită, Doina Teodoru nu s-a putut abține și a spus plină de umor și ironie faptul că este deja, însă în cadrul comediei în care joacă.

Sunt măritată deja! A fost deja! (n.r nunta) În universul ăsta, Camera 609.„, a spus Doina Teodoru pentru Cancan.

Ei bine, de la glumele despre nuntă, mulți sunt curioși pe când o să fie nunta reală, de fapt, alături de Cătălin Scărlătescu, astfel că Doina Teodoru nu a ezitat și a oferit și la această întrebare un răspuns. Nu, nu pe cel pe care toată lumea îl aștepta, ci unul care las loc de interpretări.

'Nu am când, tu nu vezi că sunt toată ziua la filmări, la evenimente, dau interviuri, când să mă mai mărit? Așteaptă, că te anunț eu, vreau eu să te anunț„, a mai spus Doina Teodoru despre nunta reală pe care mulți fani o așteaptă.

Ce spune iubita lui Cătălin Scărlătescu despre rolul ei în serialul Camera 609

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Doina Teodoru tocmai a semnat un contract pentru un serial TV, regizat de nimeni alta decât Ruxandra Ion. Este vorba despre producția „Lasă-mă, îmi place! Camera 609', o adaptare a unui serial turcesc, unde Doina Teodoru va interpreta rolul Adinei Balti, o tânără greu încercată de viață, care este și măritată și are și copil.

 'Cu siguranță o să fie foarte mișto. Eu nu am văzut încă nimic din ce am filmat, dar pot să spun că e tare toată atmosfera de pe set. Și dacă noi ne simțim bine, clar o să treacă și de ecran. Este prima dată când lucrez cu doamna Ruxandra Ion, serial am mai făcut.

Am filmat aproape toată vara. Am avut trei săptămâni de vacanță, în care fiecare am fugit pe unde am putut. Am fost plecată foarte mult în iulie, când a fost pauza. Și recunosc, că de când m-am întors și am început filmările, am mai fugit câte două zile la pește, când le-am avut legate.', a mai spus Doina Teodoru despre personajul ei din serialul Camera 609.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu sunt împreună de mai mult timp și trăiesc o frumoasă poveste de iubire, în ciuda tuturor criticilor pe care le primesc de la cei din jurul lor. Nu o dată, ci de mai multe ori, Doina Teodoru a vorbit despre relația cu chef Cătălin Scărlătescu și a mărturisit că este foarte fericită alături de un „tip sensibil' ca el, fără ca diferența de vârstă de 17 ani dintre ei să fie vreun impediment, astfel că le-a dat peste nas celor care au comentat pe seama faptului că el are 50 de ani și ea doar 33.

Cătălin este un tip foarte sensibil, cu un chip de dur. Dar, când mă atinge, mă face să mă simt femeie. Da, mă refer la Cătălin Scărlătescu. (…) Orice ai face ești judecat, mai ales în cazul nostru, că noi suntem un cuplu atipic. E o diferență mare de vârstă între noi și atunci suntem judecați. 17 ani (n.r. diferența de vârstă dintre ea și Scărlătescu). Știu că se poate și mai mult, dar în țara în care trăim încă există această mentalitate, că sigur trebuie să fie altceva la mijloc’, a spus Doina Teodoru despre diferența de vârstă dintre ea și celebrul bucătar.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton