Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun: "Pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun..."

 Dumitrache Laura
.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape doi ani și au o relație frumoasă. Recent, actrița a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu juratul de la Chefi la cuțite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și se bucură de iubirea lor departe de camerele de filmat. Deși între cei doi există o diferență de vârstă de 17 ani, Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au demonstrat că iubirea nu are vârstă.

vdoina teodoru și cătălin scărlătescuvdoina teodoru și cătălin scărlătescu

Recent, Doina Teodoru a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Cătălin Scărlătescu. Actrița din serialul Lasă-mă îmi place! Camera 609!, a dezvăluit că ea și iubitul ei nu au banii la comun.

Citește și: Cum se înțeleg Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu după doi ani de relație: „Avem discuții în contradictoriu, care se termină cu plecarea lui Cătălin”

Citește și:Cătălin Scărlătescu a împlinit 51 de ani. Își sărbătorește ziua de naștere în Spania, alături de Doina Teodoru: „Să fie cum îți dorești tu'

Citește și:Cum a sărbătorit Elena Băsescu ziua de naștere a lui Anais, fiica ei din mariajul cu Bogdan Ionescu: „Prima mea dragoste…”. Fetița practică sportul extrem la doar 10 ani

Citește și:Andreea Bălan și Victor Cornea, prima apariție la un eveniment monden. Cum s-au afișat și ce reacție au avut fanii: „Semănați puțin la fizionomie'

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au o relație frumoasă și formează un cuplu minunat. Cei doi au mers împreună la America Express 2022 și au experimentat momente de neuitat impreună. Relația lor a devenit mai puternică și mai frumoasă. Recent, actrița a făcut dezvăluiri inedite despre relația cu Scărlătescu. De asemenea, Doina Teodoru a declarat că nu are banii la comun cu iubitul ei, motiv pentru care nu apar discuții atunci când ea merge la shopping.

„La noi nu au cum să existe discuții de genul ăsta pentru că fiecare face shopping pe banii lui așa că nu ne luăm la întrebări ce am făcut fiecare cu banii noștri. Întrebarea e: „Băi, ai mai avut și tu timp să te duci să faci niște shopping?', cam așa e la noi!', a spus Doina Teodoru pentru Ciao.ro.

Doina Teodoru: „E super intuitiv”

Doina Teodoru a vorbit și despre calitățile lui Cătălin Scărlătescu. Actrița a mărturisit că iubitul ei este foarte intuitiv și de multe ori o surprinde cu acest lucru. „Îmi place foarte mult că e super intuitiv, e super senzorial și pentru un bărbat asta este ceva ieșit din comun, din punctul meu de vedere. De multe ori mă bate și pe mine cu asta.', a mai spus actrița.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu își doresc să petreacă mai mult timp impreună, dar proiectele lor nu le permit. „Din păcate nu avem atât de mult timp liber încât să zicem hai să mai stăm și acasă, mi-ar plăcea și mie să avem o dimineață în care să dormim până târziu, bine, vorbesc utopic, să ne trezim, să facem un mic dejun, dar nu, amândoi suntem mereu plecați dar e bine că asta ține flacăra aprinsă.'


Cum s-au cunoscut Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de aproape un an. Actrița a oferit amănunte despre relația lor amoroasă, și și-a amintit cum l-a cunoscut pe juratul de la Chefi la cuțite.  Ea a dezvăluit că partenerul său de viață este o persoană minunată și că îl apreciază pentru multe calități pe care le are.

'Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere. Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? 'Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!' A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc', a declarat Doina Teodoru.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton