Doinița Oancea susține că a fost ajutată de un semn divin să ajungă în cinematografie: „Am avut o discuție cu Doamne Doamne și i-am spus că eu nu vreau să...”

 Dumba Gabriela
.

Doinița Oancea susține că a fost ajutată de un semn divin să ajungă în cinematografie. Doinița Oancea a dezvăluit că a avut parte de un adevărat miracol după ce s-a rugat la Dumnezeu și i-a spus că nu suportă munca de birou. Pe actriță o speria perspectiva unei vieți petrecute pe un scaun de birou și atunci a cerut ajutor pentru găsirea unui alt drum. Și minunea s-a întâmplat pentru ea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea susține că a fost ajutată de un semn divin să ajungă în cinematografie. Doinița Oancea este acum una dintre protagonistele serialului Lia, soția soțului meu. Joacă rolul Găbiței, o soție manipulatoare și atrăgătoare. Actrița în vârstă de 42 de ani a povestit, în cadrul unui interviu, că înainte de a primi un rol într-o producție de succes, când nu era sigură cum și dacă va decurge în mod prielnic traseul ei în lumea filmului, s-a rugat la Dumnezeu ca drumul în carieră să fie presărat cu succes pentru a nu fi nevoită „să lucreze la un birou'.

doinita-oancea-14doinita-oancea-14

Doinița Oancea susține că a fost ajutată de un semn divin să ajungă în cinematografie

Doinița Oancea a mărturisit la Antena Stars că nu a putut suporta o muncă de birou, fapt ce a condus la implicarea acesteia în castingul de la Inimă de Țigan.

„Am avut o discuție cu Doamne Doamne, și i-am spus că eu nu vreau să îmi petrec viața stând la un birou și că nu îmi găsesc drumul. După cam trei luni de zile a venit castingul după Inimă de Țigan. Deci da…”, a spus Doinița Oancea la Antena Stars.

Doinița spune despre sine că nu este o persoană superstițioasă. Aceasta a moștenit obiceiurile familiei, cum este, spre exemplu, tradiția foarte populară de a ține bani la tine în noaptea de Revelion.

„Nu aș zice neapărat că sunt o persoană superstițioasă. Am niște superstiții moștenite, dar nu cred neapărat în ele. De exemplu dacă văd o pisică neagră fac trei pași în spate, de Revelion îmi pun bani prin anumite locuri…”, a mai spus actrița.

Citește și: Emi de la Noaptea târziu și soția lui, Mădălina, s-au căsătorit religios. Imagini de nuntă: „I-am cunoscut și eu pe părinții ei și le-am zis că…’

Citește și: Tzanca Uraganu și Marymar vor fi nași de cununie pentru Anda Adam și Yosif Mohaci: „Ea e fina mea'. Când va avea loc nunta artistei

„Am un personaj care m-a provocat'

Rolul personajului Minodora din „Inimă de țigan' a fost o mare încercare pentru ea. De-a lungul celor patru ani cât s-a filmat serialul, Doinița Oancea a petrecut multe ore pe platoruile de filmare, ceea ce a făcut-o să resimtă totul ca pe o provocare.

„Nu pot să spun că am unul preferat (n.r personaj), dar pot să spun că am un personaj care m-a provocat. A fost primul pe care l-am jucat, Minodora. În 4 ani de zile, asta însemnând multe sute de episoade am avut foarte mult de trăit acolo. Atunci m-a provocat enorm' – a dezvăluit Doinița Oancea, pentru Unica.

Când a debutat ca actriță, Doinița avea o mulțime de emoții, dar norocul ei a fost că a existat o persoană care a ajutat-o să treacă mai ușor peste ele și să-i dea curaj să-și îndeplinească visul.

„Îmi aduc aminte debutul meu. Aveam foarte mari emoții. Nu aveam deloc încredere în mine. Veneam dintr-o zonă din care nu avusesem contact cu lumea actoriei. Era totul nou pentru mine. A existat doamna Ruxandra Ion care a zis: „Tu o să faci…' ( n.r carieră). A avut feeling și mi-a dat și încredere în mine pot să spun și uite-mă unde sunt astăzi, la 15-16 ani', a adăugat actrița, pentru Unica.

Doinița Oancea, despre cel mai greu moment din viața sa

Doinița Oancea a povestit că a fost nevoită să filmeze, chiar în ziua în care mătușa sa s-a stins din viață. Actrița recunoaște că a fost o perioadă foarte grea pentru ea și nici măcar nu a putut să plângă la înmormântarea rudei sale. 

”A trebuit să joc în aceeași zi în care mi-am înmormântat o mătușă. Eu provin dintr-o familie numeroasă, sunt un copil singur la părinți, dar mama a avut 5 surori și un frate. Eu am crescut între toți acești oameni, adică am primit iubirea lor.

Mătușile mele erau niște femei foarte bune și apropiate. Și cea care a murit la momentul respectiv o iubeam foarte mult. Am cerut liber însă nu s-a putut trebuia neapărat să filmez acea frecvență. M-am dus acolo și mi-am făcut treaba pentru că eu în viața mea personală la momentul respectiv trăiam aceasta situație de familie în care eu încercam sa fiu stâlpul pentru mama și ceilalți.

Se simțea durerea s-a transmis. Nu am putut să plâng, am rămas blocată. Eram ca un roboțel, nu mă cunoșteam eu sunt o persoană foarte sensibilă.”, a declarat Doinița Oancea la Antena Stars.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton