Doinița Oancea are un nou iubit. Cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce se sărutau, la ceas de seară: „Sunt bine, înaintez în viață…”

 Calin Maria Bianca
.

Doinița Oancea are un nou iubit. Primele imagini cu actrița și partenerul ei. Este vestea momentului despre Doinița Oancea! Frumoasa actriță nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de publicul larg pentru meseria ei de succes și numeroasele sale apariții în diferite seriale și telenovele românești. Ei bine, dacă atunci când vine vorba despre carieră se destinde și împărtășește absolut orice cu fanii ei, pe plan personal și amoros alege discreția. Chiar și așa, noua ei relație nu a trecut neobservată!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea a ales în ultimii ani să nu mai vorbească despre viața ei personală și mai ales cea amoroasă, considerând că este mai bine să țină astfel de lucruri pentru ea, după episodul cu fostul iubit, Ionuț Ghenu. Totuși, deși a primit o lecție dură, a continuat să creadă în iubire, așa că a mai avut o relație de 5 ani cu un bărbat pe care nu l-a dezvăluit publicului. A recunoscut că a pus punct acelei relații, însă acum se pare că iubește din nou și este foarte fericită.

oancea9oancea9

Citește și: Doinița Oancea recunoaște că a suferit din dragoste: 'M-au durut. Am ieșit dintr-o relație de 5 ani'

Citește și: Doinița Oancea explică de unde au pornit zvonurile privind relația dintre ea și Augustin Viziru: „Am făcut o analiză'. Lucrează împreună de mai bine de 10 ani

Citește și: Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără…'

Citește și: Gabriela Cristea, atac dur la adresa celor care o jignesc pe social-media: „Mi-a scris că sunt cât o balenă, pentru că…”

Doinița Oancea are un nou iubit. Primele imagini cu actrița și partenerul ei

Doinița Oancea a încercat pe cât posibil să păstreze discreția atunci când vine vorba despre relațiile ei amoroase și bărbații din viața ei, însă recent, paparazzii de la Cancan au surprins-o la ceas de seară în compania unui bărbat. Ei bine, și asta nu este tot! Cei doi se țineau de mână, se îmbrățișau, ba chiar se și sărutau când rămâneau singuri pe stradă, exact ca doi îndrăgostiți. Frumoasa actriță se vede că este fericită și împlinită, zâmbetul fiind accesoriul ei pe toată durata întâlnirii cu noul ei iubit.

Ce a declarat Doinița Oancea despre noua relație

După ce au apărut imagini cu ei în timp ce se sărutau și în numeroase ipostaze tandre, Doinița Oancea a fost contactată pentru a dezvălui ce se întâmplă în viața ei privată din punct de vedere amoros și sentimental, însă fără succes. Totuși, la premiera serialului Camera 609, actrița a fost întrebată despre noul iubit, moment în care a confirmat că stă bine cu dragostea, însă a refuzat să ofere alte detalii de acest gen.

'Da(n.r cu dragostea stai bine). Știi că m-au prins colegii de la Cancan și nimic că n-o să zic, îți dai seama. Sunt bine. Nu declar nimic decât în fața marii adunări naționale, cum zicea Ceaușescu, asta o știu de la mama. Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală la momentul ăsta. Nu vreau să vorbesc despre astfel de lucruri.

Înaintez în viață. Nu vrei să trecem peste acest subiect că nu o să îți răspund absolut nimic. Mi-am pus și ochelarii de soare, a se nota că nu vreau să mă uit în ochii ei. Vedeți că există două proiecte Lia – soția soțului meu' și Lasă–mă–mi place! Camera 609', vă rugăm să vă uitați la noi că o să vă placă.„, a spus Doinița Oancea pentru Ciao.

Doinița Oancea: 'Îmi place un pic discreția'

Deși s-a tot insistat, Doinița Oancea s-a menținut ferm pe poziții și a spus clar că nu o să dezvăluie nimic mai multe decât faptul că este bine și fericită din toate punctele de vedere. Actrița a mai explicat și faptul că nu se justifică în fața nimănui, dar și că îi place discreția foarte tare, așa că are de gând să își etaleze viața privată și amoroasă în fața tuturor.

'Urmăritorii mei de pe Instagram au aflat din Cancan, eu nu postez. Nu mă postez cu viață personală. Postez chestii, dar asta nu înseamnă că se înțelege ceva din ce mi se întâmplă mie în plan personal. Postez chestii care ar putea fi interesante pentru oameni, cred eu. Pot să anunț o chestie de interes pentru ei dacă e vorba de un proiect, pe mine oamenii de aceea mă urmăresc pentru că mă știu ca și actriță.

Nu e o decizie luată acum recent. Tot timpul am fost așa, doar că atunci când eram deja în niște relații după niște timp, începeam să mai spun una alta, dar tot timpul am ținut chestile astea cât se poate mai mult pentru mine pentru că așa sunt eu construită. Îmi place un pic discreția.', a mai spus Doinița Oancea legat de acest subiect.

Ce-i drept, Doinița Oancea nu s-a afișat niciodată în ultimii ani cu un bărbat pe rețelele de socializare și nici nu a făcut declarații privind o relație, alegând ca totul să fie în intimitate, între ea și partenerul său.

Sursă foto: Facebook / Cancan / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton