Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea: "Ne știm de 1000 de ani, cred că a vrut să..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălin Bordea a divorțat de fosta sa soție, Livia, după o căsnicie de nouă ani. În prezent, actorul se focusează pe proiectele profesionale, însă a mărturisit, recent, că știe exact ce-și dorește de la viitoarea parteneră. Juratul de la iUmor a spus că i-ar plăcea ca femeia din viața lui să semene cu Doinița Oancea. Iată care este reacția actriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o parteneră asemenea ei. Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a divorțat de soția sa Livia, la capătul unui mariaj de nouă ani. Bordea, se pare, că știe deja ce trăsături i-ar plăcea să aibă viitoarea iubită, fapt despre care a vorbit în detaliu la emisiunea iUmor. Actorul a spus, printre altele, că ar vrea o femeie ca Doinița Oancea. Frumoasa artistă e de părere că Bordea a vrut să facă o glumă.

index-78index-78

Doinița Oancea, după ce Cătălin Bordea a mărturisit că i-ar plăcea o soție ca ea

Doinița Oancea a reacționat, după ce Cătălin Bordea a spus, în cadrul emisiunii iUmor, că i-ar plăcea ca viitoarea iubită să fie asemenea ei. Actrița mărturisește că cei doi se cunosc de foarte mult timp și că juratul de la iUmor a făcut doar o glumă.

Citește și: Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și Spike s-ar fi mutat împreună: „Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi'

Citește și: Cătălin Bordea a recunoscut că a fost afectat de idila amoroasă dintre fosta soție și prietenul lui, Spike: „Mă refac după război. Sunt singur și…’

Citește și: Iuliana Pepene de la America Express are planuri de nuntă cu noul iubit: „I-am zis să stea cuminte. Ne iubim. Doamne ajută să urmeze și…'

Citește și: Cu ce se ocupă acum Diana Simion-Biță, fosta soție a lui Răzvan Simion. A absolvit facultatea de psihologie anul ăsta și și-a deschis cabinet medical

Eu cu Bordea ne știm de 1.000 de ani. Cred că a făcut o glumă, atâta tot. Nimic mai mult. În momentul de față sunt bine. Despre nuntă sau planurile mele de viitor nu comentez în public', a declarat Doinița Oancea, pentru Click!

Ce a spus Cătălin Bordea despre Doinița Oancea, Mădălina Ghenea și Gianina Ilieș

Cătălin Bordea pare că s-a vindecat după divorțul de Iulia, fosta sa soție, vreme de nouă ani. Juratul de la iUmor a făcut o mărturisire suprinzătoare în cadrul emisiunii, în care a spus cum i-ar plăcea să fie viitoarea sa iubită. Bordea a menționat-o pe Doinița Oancea, apoi a adăugat că i-ar plăcea ca partenera lui să fie o gospodină excelentă, dar să semene în același timp și cu Gianina Ilieș și Mădălina Ghenea.

„Exact ca Doinița Oancea (vrea – n.r)! Ai văzut ce păr frumos are?! Să fie curată, gospodină. Si să fie drăgăstoasă, să ai cu cine să te bagi sub o pătură. Știi ce zic? Să facă placintă cu mere. Și să fie slabă și voluptuoasă! Si mai vreau sa aibă părul brunet, ochi ca ai Gianinei Ilieș, nas, gură și kilograme precum ale celebrei Zoe Saldana și sâni ca ai Mădălinei Ghenea, adică o vikingă tatuată care merge la sală', a spus Bordea.

FOTO: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton