Doinița Oancea regretă că nu și-a ascultat mama și a avut de suferit: „Mi-a spus să nu mai fiu atât de bună"

 Tudorache Simona
.

Doinița Oancea și-a deschis alături de prietenul ei un salon de tatuaje. Actrița se mândrește și ea cu o inscripție personală, care îi amintește de originile ei gipsy. Doinița Oancea vede în acest tatuaj un simbol al prosperității și vrea să îl țină doar pentru ea, să nu îl arate lumii.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Vedeta are o relație specială cu cea care i-a dat viață și care de-a lungul timpului i-a fost întotdeauna alături și a sprijinit-o așa cum a știut. Au trecut prin multe împreună, iar legătura lor a devenit din ce în ce mai puternică. Doinița Oancea mărturisește că mama ei i-a spus de multe ori că e prea bună, când suferea o dezamăgire din partea celorlalți.

doiinita-oancea-99doiinita-oancea-99

Ce tatuaj și-a făcut Doinița Oancea

Doinița Oancea are un tatuaj de care e tare mândră și care spune multe despre povestea ei de viață. „Este un tatuaj personal, este o chestie pe care am făcut-o pentru mine ca să nu uit niciodată cine sunt.  Este un tatuaj care sa-mi amintească de originile mele. Este practic un simbol al prosperității, are mai multe conotații în zona asta și este gipsy. De fapt astea erau talismane. Este vorba despre mine și originile mele. Nu am spus niciodată, inițial nimănui, dar nu pentru că voiam să-l țin ascuns, ci doar pentru mine„, spune Doinița Oancea, pentru Cancan.

Lecția primită de Doinița Oancea de la mama ei

Actrițaa a ajuns să regrete de multe ori că nu și-a ascultat mama, care îi spunea să nu mai fie atât de bună cu toată lumea. „Da, am un sfat pe care mereu mi l-a spus mama mea, dar nu l-am ascultat. Mi-a spus să nu mai fiu atât de bună. Nu îl ascult mereu, mai spune actrița.

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV'

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, declarații din intimitate la 57 de ani: „Zice lumea că mă laud. Mi-am început viața sexuală la 15 ani. Și acum, fără să iau nimic…' / Face amor de 5 ori pe săptămână

De ce se teme mama Doiniței Oancea

Doinița Oancea recunoaște că cea care i-a dat viață îi poartă de grijă și atunci când se urcă la volan. „Nu sunt vitezomană, dar îmi place foarte mult să conduc. Ea este foarte grijulie. Dar să știi că pentru mine nu este neplăcut să stau în mașină, nici când este trafic', mai spune Doinița Oancea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton