Doinița Oancea are o relație specială cu tatăl ei vitreg, care o crește de când avea 4 ani: "Eu îl iubesc de nu mai pot și el pe mine la fel"

 Dumba Gabriela
.

Doinița Oancea avea doar patru ani atunci când l-a întâlnit pe tatăl ei vitreg, actualul soț al mamei sale. De asemenea, actrița a explicat că, în urma divorțului părinților săi, a dobândit o traumă de abandon cu care se confruntă chiar și în ziua de astăzi. Aceasta este și unul dintre motivele pentru care nu-l poate ierta pe tatăl ei biologic, care a fost absent din viața ei și continuă să o țină la distanță.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Doinița Oancea și-a petrecut 37 de ani din viață alături de bărbatul care i-a devenit tată atunci când era doar un copil de patru ani. Era atât de mică atunci când tatăl biologic a dispărut din viața ei că nici nu și-l mai amintește. Actualul soț al mamei sale este cel pe care îl iubește ca pe un tată și care, la rândul său, are sentimente ca pentru copilul său biologic.

doinitadoinita

Doinița Oancea este foarte atașată de tatăl ei vitreg

Actrița a dezvăluit că este foarte atașată de mama sa și de soțul mamei sale, care a crescut-o de la o vârstă fragedă. După ce părinții săi s-au despărțit, în viața Doiniței a apărut un bărbat care și astăzi îi spune „tată' și pe care îl iubește foarte mult.

Cel mai mult am stat plecată 10 luni la niște studii. Am stat 10 luni în Ungaria, la Budapesta. Destul de mult pentru mine la vremea respectivă, dar nu vrei să știi cât de greu era. Vorbeam cu mama pe Skype în fiecare zi. Relația cu tati, care există în viața mea, care nu este tatăl meu biologic, este una foarte bună. Eu îl iubesc de nu mai pot și el pe mine la fel. Mama a fost și polițistul bun și ăla rău. Eu vorbesc mult de mama, pentru că eu cu mama mă cert. Cu tati nu mă cert. Eu „tati” îi zic din totdeauna', a povestit Doinița Oancea în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin'.

Doinița Oancea are un respect imens pentru tatăl ei vitreg, care a crescut-o ca pe copilul lui.

„Tati este tatăl meu de acasă și va fi pentru totdeauna. M-a crescut, mă iubește, mă îngrijește, mă sună să mă întrebe dacă am parcat bine. Pleca mama la lucru și dacă era el acasă, îmi punea mâncarea în farfurie și șervețelul la gât să nu mă murdăresc sau venea să mă ia de la școală, el e tatăl meu. Nu știu dacă puteam să am un tată mai bun. Nu știu dacă cel biologic ar fi fost mai bun decât este tatăl meu care mă crește', a adăugat Doinița Oancea.

Citește și: Doinița Oancea regretă că nu și-a ascultat mama și a avut de suferit: „Mi-a spus să nu mai fiu atât de bună'

Citește și: Teodor Costache de la Insula Iubirii și-a înșelat toate iubitele: „Recunosc! Acum nu trebuie să ne ascundem. Au fost momente în care am fost prins

Doinița Oancea nu poate să-l ierte pe tatăl ei biologic

Din cauza abandonului tatălui ei biologic, Doiniței Oancea i-au fost afectate chiar și relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului pentru că, din frica de a nu fi abandonată, prefera să încheie relațiile, deși erau unele sănătoase și de lungă durată.

Pe tatăl meu biologic nu îl cunosc personal, îl cunosc din poze. Am și numărul lui în telefon, dar nu l-am sunat niciodată. Toți oamenii care au trăit fără unul dintre părinți, care au fost abandonați sau care au trecut prin divorțul părinților, au traumă de abandon. Traumă pe care, evident, o am și eu„, a mai spus Doinița Oancea.

Despre tatăl său biologic, Doinița Oancea spune că nu crede că l-a iertat încă, mai ales că el a fost mereu absent și îl cunoaște doar din fotografii.

„Nu pot să mint și nu vreau să o fac. În mod normal ar trebui să existe un soi de respect pentru tatăl meu. Dar probabil că încă nu sunt acolo sau nu am capacitatea încă să îl iert. E greu să ierți o astfel de chestie, deci probabil eu nu l-am iertat. Și mai ales, cum să ierți în absență? Noi nu am vorbit nimic, nu știu nimic. Pot să zic un lucru bun pe care îl fac și nu l-am făcut 30 și ceva de ani. Să-i aprind și lui o lumânare când mă duc la biserică.

În fața lui Dumnezeu, evident că eu sunt copilul acestui om, pentru mine e doar un om, nu este tatăl meu. Știu că datorită lui exist pe pământul ăsta, dar pentru mine„, a precizat Doinița Oancea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton