Donald Sutherland a murit. Actorul a avut o relație cu Jane Fonda, care i-a distrus mariajul

 Tudorache Simona
.

Îndrăgitul actor Donald Sutherland a murit, ieri, a anunțat fiul său Kiefer Sutherland. Starul avea 88 de ani. Actorul de la Hollywood, care era cunoscut pentru rolurile sale celebre, Benjamin „Hawkeye' Pierce în „MAS*H' și președintele Coriolanus Snow în franciza de film „Hunger Games', printre multe altele, era bolnav de mai mulți ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Donald Sutherland a avut în trecut o aventură cu Jane Fonda, care i-a distrus mariajul cu Shirley Douglas. Actorul își amintea însă cu multă dragoste de calitățile actriței și era fericit că i-a trecut prin viață. Cei doi au împărțit platoul de filmare la producția Klute și de aici până la o idilă nu a mai fost decât un pas.

RECORD DATE NOTE STATED. Donald McNicol Sutherland, CC, geboren am 17.07.1935, verstorben am 20.06.2024 war ein kanadiscRECORD DATE NOTE STATED. Donald McNicol Sutherland, CC, geboren am 17.07.1935, verstorben am 20.06.2024 war ein kanadisc

Donald Sutherland a murit. Anunțul a fost făcut de fiul actorului

Kiefer, fiul actorului, are doar cuvinte de laudă despre cel care i-a fost tată. „Cu inima grea, vă spun că tatăl meu, Donald Sutherland, a murit', a spus Kiefer. „Personal, cred că este unul dintre cei mai importanți actori din istoria filmului', a adăugat el.
Starul „24', în vârstă de 57 de ani, a spus că răposatul său tată „nu a fost niciodată descurajat de un rol, bun, rău sau urât'.
„A iubit ceea ce a făcut și a făcut ceea ce a iubit și nu se poate cere niciodată mai mult decât atât. O viață bine trăită', a mai spus el. Pe lângă anunț, Kiefer a distribuit o fotografie alb-negru cu el și cu tatăl său.

Donald Sutherland s-a iubit cu Jane Fonda

Donald Sutherland încă vorbea, 50 de ani mai târziu, despre aventura sa pasională cu o vedetă de la Hollywood, care avea „cei mai frumoși sâni din lume' Actorul a apărut în filme provocatoare precum Don’t Look Now , Invazia, The Body Snatchers și Klute. În timp ce filma pentru această producție din urmă, în 1970, el s-a îndrăgostit de colega activistă Jane Fonda, chiar dacă ambii erau căsătoriți la acea vreme. 

Actorul a început să filmeze pentru Klute în 1970. Pe atunci, Fonda era împreună cu regizorul Roger Vadim. Când zvonurile au început să se răspândească, în 1970, că s-au despărțit, purtătorul lui de cuvânt a negat rapid acest lucru. Cu toate acestea, Sutherland a descris mai târziu felul în care frumoasa lui colegă l-a vrăjit: „Noi fusesem deja repartizați, dar nu începusem să filmăm și, într-o zi, Jane a spus clar, printr-o sugestie oarecum provocatoare, că ar trebui să vin acasă cu ea, iar eu am spus… Ok”.

Citește și: Emily Burghelea a fost dată afară din apartamentul închiriat în care locuia cu soțul și cei doi copii: „Investisem foarte mult. Ce era să facem? Proprietarul nu a fost de acord…”

Citește și: Reacția Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a acuzat-o că are alt iubit de jumătate de an: „I-o mai ia caracterul razna. Știu foarte multe lucruri…' / Afaceristul și-a oficializat noua relație la Petrecerea VIVA! 2024

Citește și: Tudor Chirilă, despre momentul în care viața i s-a schimbat complet. De ce simte că nu a mai avut copilărie, la 10 ani: „După am cam ars-o pe singurătate până la facultate. Trebuie să fii norocos să te integrezi”

Citește și: Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici'. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

Citește și: Zanni, cuvinte dure pentru Iancu Sterp și cei care susțin că nu trebuia să câștige Survivor All Stars: „N-au voie să latre. Trebuie să-i pun în lesă pe toți, să se potolească. Eu sunt hingherul lor. Câinii ăștia…'

Ce spunea Donald Sutherland despre aventura cu Jane Fonda

Această poveste avea să pună capăt mariajului actorului cu Shirley Douglas, cu care are gemenii Kiefer și Rachel.
Donald Sutherland a dat detalii despre aventura cu actrița.  „Am fost cu Jane Fonda la hotelul /Chelsea în 1970, poate în 1971. Era o cameră cu un pat mare și, în dreapta, patru sau cinci scări către un palier care ducea la baie. Era o fereastră mică ovală pe palier și strălucea o lumină stradală prin acea fereastră, deși părea mai degrabă lumina lunii, așa că poate era luna, îmi place să cred că era luna.
Stăteam întins pe spate pe pat când Jane a ieșit din baie. Și ea era goală, iar când lumina lunii i-a prins sânii perfecți, am încetat să mai respir. Totul s-a oprit. Acum, când o văd în memoria mea, mi se taie din nou respirația'
, spune Sutherland pentru GQ.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton