Donald Trump l-a numit "gunoi uman" pe Sebastian Stan, actorul român care îl interpretează în filmul biografic The Apprentice: "Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă"

.

Sebastian Stan joacă rolul lui Donald Trump tânăr în noul film biografic The Apprentice și și-a atras ura fostului președinte american. „Fals și lipsit de clasă' este calificat de către Donald Trump filmul lansat deja în Statele Unite, iar actorul român de la Hollywood că el și echipa sa sunt „gunoaie umane'. Cum a reacționat Sebastian Stan la jignirile aduse de Donald Trump.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Donald Trump s-a dezlănțuit la adresa filmului biografic în care versiunea sa tânără este interpretată de actorul român, Sebastian Stan. În timp ce candidatul la Casa Albă îl acuză pe actorul român de la Hollywood că el și echipa sa sunt „gunoaie umane', Sebastian Stan bate obrazul fostului președinte american, pe care-l cataloghează drept ipocrit. 

index-14index-14

Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan, actorul care joacă în The Apprentice

În una dintre scenele filmului pe care fostul președinte american a încercat să îl interzică, Donald Trump, interpretat de actorul român Sebastian Stan, își violează prima soție. Candidatul republican la Casa Albă tună și fulgeră, deși însăși Ivana Trump a lansat acuzația de abuz sexual, pe durata divorțului său de magnat. Doar că a retras-o ulterior.

„Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre. (…) Fosta mea soție, Ivana, a fost o persoană bună și minunată, și am avut o relație grozavă cu ea până în ziua în care a murit. (…)

Este atât de trist că gunoaielor umane, cum ar fi persoanele implicate în acest proiect, care sperăm că nu va avea succes, li se permite să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi', a reacționat Donald Trump.

Filmul biografic „The Apprentice”, tradus: „Povestea Originii lui Trump”, se lansează vineri, în cinematografele din țara noastră.

Donald Trump nu este un fan al filmului, însă a atacat pelicula abia după ce a văzut cifrele de la box-office-ul din State, unde s-a clasat abia pe locul 10 după weekend-ul de debut.

„Un film fals și fără clasă, scris despre mine, numit „The Apprentice' (au dreptul să folosească acest nume fără aprobare?), sperăm că va fi un eşec. Este o treabă ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, scoasă chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre', a scris Donald Trump, într-o postare pe Truth Social, platforma de socializare pe care o deţine.

Citește și: Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR: „Ar fi cedat nervos și…. Reacția oficială TVR

Citește și: Anna Lesko, despre greutățile de la începutul carierei. S-a mutat în România când era adolescentă, fără să știe limba: „Nu am avut niciodată o viață ușoară. Munceam pe rupte, deși am avut foarte multe decepții. Am fost mințită… / EXCLUSIV

Cum a reacționat Sebastian Stan la jignirile lui Donald Trump

Actorul român Sebastian Stan a venit cu replica pentru Donald Trump chiar la premiera de la Londra a filmului biografic despre candidatul republican la Casa Albă, lansat cu mai puțin de o lună înainte de alegeri.

„Continuă să-și sape singur groapa, tot mai adâncă. Este… este dezamăgitor, cred că e și tulburător cu câtă ușurință poate arunca asemenea cuvinte groaznice. Însă e și foarte previzibil. Adică e atât de negativ și își continuă încercările de a diviza oamenii, pentru că atunci se simte relevant. Sincer, m-am cam săturat de vremuri grele, m-am săturat de negativitate. Și m-am săturat să nenorocească țara', a răspuns actorul Sebastian Stan.

„Filmul este despre cum a fost făcut Trump, într-un fel, cum a devenit cine este astăzi, cadrul său moral, filozofic, politic și multe dintre acestea provin din Roy Cohn, așa că, în acest sens, este o poveste despre origini.

Trăim în această lume hiperpolarizată în care vedem lucrurile în termeni de eroi și răufăcători, dar lumea nu este chiar așa. Și pe niciunul dintre noi nu ne-a interesat să calomniem sau să demonizăm acești oameni. Treaba ta ca actor este să-ți lași judecata la ușă.

Cred că [Trump] ar trebui să fie recunoscător, ca să fiu sincer. Cred că i-am oferit o interpretare foarte complexă, tridimensională, a vieții lui și nu-mi amintesc ca altcineva ar fi făcut asta”, adaugă actorul pentru BBC.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton