Dorel Vișan, detalii din culisele filmului în joacă alături de Mickey Rourke și fiul lui Alain Delon: "Propuneri am destule, dar puține, de calitate"

 Radulescu Ruxandra
.

Dorel Vișan, detalii din culisele filmului în joacă alături de Mickey Rourke și fiul lui Alain Delon. Dorel Vișan, 85 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai scenei din România, face parte din distribuția filmului „21 de rubini”, alături de celebrități internaționale, precum actorul Mickey Rourke sau fiul lui Alain Delon. În ciuda vârstei înaintate, Dorel Vișan a acceptat cu entuziasm provocarea unui astfel de proiect cinematografic. Vișan a relatat la ce metodă a recurs pentru a-și păstra tonusul plin de vitalitate ca în tinerețe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dorel Vișan nu a stat prea mult pe gânduri, înainte de a accepta propunerea de a juca într-un nou film artistic, „21 de rubini', al preotului-regizor Ciprian Mega, cu distribuție de Hollywood. Actorul român a declarat că, deși a avut unele ezitări în privința rolului, acestea nu au fost generate de vârsta sa. Vișan susține că a aflat secretul prin care se menține într-o formă excelentă, chiar și la 85 de ani.

visan-actor-1024×576-1visan-actor-1024×576-1

Dorel Vișan, detalii din culisele filmului în joacă alături de Mickey Rourke și fiul lui Alain Delon

Dorel Vișan joacă în pelicula cinematografică „21 de rubini”, alături de celebrități din afară, cum sunt actorul Mickey Rourke, sau Anthony Delon, fiul faimosului Alain Delon.

Dorel Vișan a declarat că micile sale dileme au fost legate de calitate producției cinematografice la care fusese invitat să ia parte. Actorul român a analizat foarte bine propunerea înainte de a accepta rolul, în ciuda distribuției. Dorel Vișan a menționat că rolul din „21 de rubini' i-a readus oarecum aminte de personajul jucat, cândva, tot de el, în pelicula „Senatorul melcilor':

„Ca la oricare alt proiect am stat întâi să analizez. Fiindcă propuneri mai am destule, dar puține sunt de calitate. Am experiența necesară, dar și alte calități, pentru a putea duce în spate un film, dacă mi se cere.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorel Vișan, la 84 de ani

Citește și: Metoda neobișnuită prin care actorul Dorel Vișan s-a vindecat de hepatită cronică virală, stadiu grav

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură

Citește și: Oana Roman, reacție după ce a fost criticată că a făcut publice problemele dintre ea și Marius Elisei: ‘Îl rugam să nu își mai bată joc de copilul lui pentru că ea nu merită așa ceva

De data asta joc rolul unui primar corupt. Corupt până în măduva oaselor, de vreme ce a stat în același scaun mai bine de 20 de ani. Iar atunci când nu a mai stat a devenit senator, iar mai apoi secretar de stat la Curtea de Conturi. Filmul lui Ciprian Mega vorbește despre corupția adâncă ce zace în viața noastră. Vine din profunda cunoaștere psihologică a acestuia, atât a relațiilor umane cât și a sufletului omului, că doar nu degeaba e de atâta vreme preot', mai spune actorul ajuns la 85 de ani.

Secretul lui Dorel Vișan pentru un tonus tânăr

Dorel Vișan ne-a dezvăluit cum își păstrează spiritul tânăr. Actorul român se bazeză pe o veche învățătură tibetană. Potrivit actorului, care se bazează pe învățătura tibetană, mintea omului „este o unealtă periculoasă dacă nu știi să o controlezi'.

„La mine, nu vârsta a avut un rol de jucat în toată povestea asta. Fiindcă eu mă ghidez de ceva vreme după o veche învățătură tibetană care susține, pe scurt, că ai vârsta pe care tu însuți o spui minții tale.

Ca atare, nu contează că am trecut de ceva vreme de pragul a 80 de ani. Fiindcă eu am ales să am 50 de ani, iar vârsta asta i-am transmis-o și minții mele. Așa că am bolile vârstei de 50 de ani, mersul la fel ca la 50 de ani. Potrivit învățăturii tibetane, la un anume moment al vieții tale poți alege, ca bărbat, vârsta de 50 de ani, în timp ce femeile pot alege pragul de 40 de ani. Și îi impui minții acest prag al propriei tale existențe. Iar asta face să nu mai conștientizezi restul anilor', a spus el, pentru Playtech Știri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton