Dorel Vișan s-a retras din viața publică. Unde locuiește și cu ce se ocupă actorul acum

 Raiciu Adriana
.

Dorel Vișan a decis să se retragă din viața publică. Actorul s-a mutat în satul Tăușeni, departe de agitața orașului, și se bucură din plin de această perioadă. Despre ultima perioadă din viața lui a vorbit chiar maestrul, în cadrul unui interviu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Unul dintre cei mai importanți actori ai țării noastre a decis să se retragă din viața publică. S-a mutat din orașul aglomerat și s-a hotărât să se ocupe de casă și de grădina lui, de care are grijă zilnic.

dorel-visandorel-visan

Dorel Vișan, fostul director al Teatrului „Lucian Blaga' din Cluj, a bucurat mii de oameni de-a lungul anilor. În film a avut peste 50 de roluri în producții românești și internaționale și este unul dintre cei mai apreciați actori din țara noastră. De curând, a decis să se retragă din viața publică.

Citește și: Ce se întâmplă cu Dorel Vișan, la 84 de ani: „Cea mai mare durere a mea este că…”

Citește și: Dorel Vișan a împlinit 84 de ani. Viața lui, ca un film: a fost în depresie cruntă după ce i-a murit soția

Citește și: Simona Halep s-a despărțit de antrenorul Darren Cahill. Anunțul campioanei: „Este momentul să punem capăt…'

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în India. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan: „Nu-mi doresc să…”

Dorel Vișan s-a retras din viața publică

Dorel Vișan este unul din cei mai importanți actori de film din România și unul din puținii, care au ajuns la o solidă reputație europeană. În vârstă de 84 de ani, artistul a decis să se retragă din viața publică și se ocupe de alte lucruri.

Chiar a luat această decizie, susține că s-a retras la muncă, ci nu la moșie. În ultima perioadă, Dorel Vișan se ocupă de propria livadă. Acum, locuiește în satul Tăușeni, departe de agitația orașului.

'M-am retras la muncă, nu la moșie, fiindcă moșia e pretențioasă. Aceia care se retrag la moșie, nu lucrează. Ăia nu muncesc. Lucrează alții pentru ei!', a declarat Dorel Vișan pentru Impact.

„Există un dor de scenă”

Cu durere în suflet, omul teatrului recunoaște că îi este tare dor de scenă. Maestrul e puțin mâhnit de ceea ce se întâmplă la momentul actual cu generația tânără, dar și cu modcul în care aceasta a fost derutată.

'Mai există un dor de scenă, dar s-a topit într-o lume care a dispărut. Fiecare generație are felul ei de a se manifesta. Din păcate, trăim într-o lume în care generațiile tinere au fost derutate. Li s-a dat credința mincinoasă că sunt liberi. Fără să li spună că libertatea implică și responsabilitate.. Și așa am ajuns să trăim într-o lume în care nimeni nu mai răspunde pentru cuvântul pe care-l rostește sau de chipul pe care-l înfățișează. Pe vremea mea se răspundea!', a mai spus acesta.

sursă foto- Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton