De ce Dorian Popa purta doar un halat și chiloți, când a fost oprit de polițiști: "Ieșisem din duș, nici nu mă uscasem..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce Dorian Popa purta doar un halat și chiloți, atunci când a fost oprit de polițiști. Dorian Popa a recunoscut că a fumat canabis, cu câteva zile înainte de a fi oprit de polițiști, în timp ce se afla la volan. Un alt detaliu interesant este faptul că vloggerul purta doar un halat și lenjerie intimă, atunci când a avut loc incidentul. Dorian Popa a explicat care fost motivul pentru care a abordat o ținută atât de ..”lejeră”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce Dorian Popa era îmbrăcat în halat, atunci când a fost oprit de polițiști. Dorian Popa a oferit o serie de declarații cu privire la incidentul ce a avut loc la data de 27 octombrie, când a fost prins la volan, sub influența substanțelor psihoactive. Celebrul vloggerul a recunoscut că a fumat canabis cu câteva zile înainte de a se urca la volan și a comis o greșeală majoră. De asemenea, Dorian spune și de ce purta doar un halat și lenjerie intimă, la momentul când a fost prins de Brigada Rutieră. Iată explicația vloggerului!

96102904_175887520340909_8815032495012819258_n_55827800-196102904_175887520340909_8815032495012819258_n_55827800-1

De ce Dorian Popa era îmbrăcat în halat și chiloți, atunci când a fost oprit de polițiști

Dorian Popa mărturisește că atunci când s-a urcat la volanul mașinii, la data de 27 octombrie, și a fost ulterior oprit de polițiști, acesta se grăbea către un magazin și intenționa să revină rapid acasă. Din acest motiv, Dorian a plecat doar în halat, lenjerie intimă și papuci.

Citește și: Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan, arată rezultatul de la INML. Artistul a rămas fără permis de conducere

Citește și: Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat separarea: „Nu mai suntem împreună de o lună'

Citește și:Mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Internet, după împăcarea cu Alex Ashraf: ‘Îmi asum totul, nu mă ascund. Lupt ca un războinic pentru…’

Citește și: De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: „Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită”

„S-a făcut foarte mult mișto pe tema faptului că eram în chiloți, dar nu și în halat. Recunosc. Ieșisem din duș, am tras un halat pe mine imediat, nici nu m-am uscat pe păr pentru că știam că mă întorc în cinci minute și m-am urcat în mașină și am plecat la magazin. La scurt timp după ce am ieșit din garaj, am fost oprit de un echipaj de poliție. Aș vrea să vă spun din prima că domnii polițiști au fost foarte respectuoși și și-au făcut datoria foarte frumos și elegant. De asemenea, și eu am fost cooperant, politicos, respectuos, lucru care poate fi dovedit de camerele de pe piept ale polițiștilor, care erau pornite', a spus Dorian Popa în videoclipul său postat pe YouTube.

Dorian Popa: „Am greșit indiscutabil”

Dorian Popa a explicat, în cadrul unui clip postat pe YouTube, ce s-a întâmplat de fapt la data de 27 octombrie, când a fost prins de polițiști, la volan, după ce consumase canabis.

„Astăzi vreau să am o discuție serioasă cu voi, cei care mă urmăriți, dar și cu cei care nu mă urmăresc și, probabil, au aflat de la televizor sau din presă de eveniment. Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis. În primul rând, vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu mine. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante.

Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele.

Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc. Am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat', începe influencerul discursul său de pe YouTube.

Dorian Popa: „Procesul meu idiot de gândire a fost…”

Dorian Popa a menționat că, în ziua când a fost prins de polițiști, ieșise pe o distanță mică cu mașină și avea de gând să revină rapid acasă.

„Procesul meu idiot de gândire, în momentul ăla, a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată de mult, unde nu voiam să conduc, iar aici știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi. Uite așa am făcut greșeala asta tâmpită. 

Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vlogul de terminare a renovărilor, după cum bine știți. După cum nu a trebuit să plec nicăieri, nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală. Aveam nevoie să mă duc până la non-stop (magazin, n.r.) și exact ca ultimul prost, am zis: „Ce se poate întâmpla? Merg până la câteva sute de metri de casă'.

O greșeală flagrantă pe care mi-o asum pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta aceeași. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași', a adăugat Dorian Popa, care a fost prins de polițiști pe data de 27 octombrie.

FOTO: INstagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton