Dorian Popa își cumpără mașină de 600.000 de euro. Ce spune despre pasiunea lui pentru automobile și despre rolul din comedia Mentorii, unde joacă alături de Cătălin Bordea: ”Teoretic, mă parodiez, sunt genul acela de băiat cu mușchi și prost...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dorian Popa a vorbit despre pasiunea lui pentru mașini și rolul din comedia Mentorii, în care-l vom vedea. Îndrăgitul artist ne-a spus și că, în viitorul apropiat, își va cumpăra încă o mașină de lux care costă nu mai puțin de 600.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dorian Popa este pasionat de mașini și a cheltuit o avere pentru colecția lui de bolizi de lux. Deocamdată, 'perla coroanei' este un Lamborghini, dar în curând își va achiziționa și o mașină care costă nu mai puțin de 600.000 de euro.

8dc6931f-5e39-4703-8e8f-3a186cd115d18dc6931f-5e39-4703-8e8f-3a186cd115d1

Citește și: Dorian Popa, actor principal în comedia Mentorii, în care joacă și Cătălin Bordea: „M-a convins scenariul. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este…”

Citește și: Călin Donca dezminte că Dorian Popa ar fi investit în afacerea sa cu panouri fotovoltaice: „El niciodată nu a virat bani către mine, nu-mi cunoaște contul, în primul rând, ca să-mi vireze bani”

Citește și: Cum a reacționat Dorian Popa când s-a întâlnit cu Marcel de la Insula Iubirii, pe stradă: „Mânca-l-ar tata! Măi, omule…'. Replica ispitei

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Dorian Popa joacă în comedia 'Mentorii'

Dorian Popa a prezentat sâmbătă un eveniment pentru pasionații de automobile scumpe, pe faleza din portul Constanța, unde s-au strâns o mulțime de șoferi cu mașini de lux.

'De mic sunt pasionat de mașini. Am să spun un lucru pentru cei care, poate își amintesc. În perioada chiar de după comunism, au apărut primele mașinuțe mici de jucărie din România, Machbox. Eu aveam mica mea colecție, pentru că nu erau foarte multe modele la noi. Și mă jucam cu ele pe mocheta aia cu șosele și case ce apăruse tot în acea perioadă.

Deci, sunt pasionat de mic, Pot să spun, ca o glumă, să ne distrăm așa, între noi. Primul joc pe care l-am jucat, 'Need for speed' era pe un CD cu 5000 de jocuri și avea o eroare și toate mașinile erau negre. Tu îți alegeai acolo, Porsche, Ferrari… dar când îți apărea, era una neagră, simplă, mereu aceeași.', își amintește Dorian Popa, pentru viva.ro.

Dorian Popa: 'Cea mai scumpă mașină a mea este Lamborghini Huracan, 300 000 de euro…'

Dorian Popa deține un Lamborghini Huracan, dar promite că la următoarea achiziție își va lua o mașină dublă ca preț, de 600 000 de euro. 'Cea mai scumpă mașină a mea este Lamborghini Huracan, 300 000 de euro a costat, dar următoarea achiziție o să fie dublă.', mai spune Dorian Popa.

Despre rolul din comedia 'Mentorii' spune că îl așteaptă încă de acum 13 ani, de când a intrat în această lume și a devenit cunoscut.

'Rolul din Mentorii cred că este un rol pe care îl aștept de când sunt eu în lumea aceasta a showbiz-ului, adică de 13 ani de zile. Este un film de comedie, în care rolul pe care eu îl am, și anume personajul Flex Barbarul, este un rol de compoziție, este parodierea mea. Teoretic mă parodiez, sunt genul acela de băiat cu mușchi și prost', a declarat Dorian Popa, pentru viva.ro.

'Acum un an și ceva am citit pentru prima dată schița scenariului și mi s-a părut extrem de bun…'

Flex Barbarul, personajul jucat de Dorian Popa, este unul dintre cei trei mentori care îl vor ajuta pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea, să își transforme viața. Și să îi demonstreze tatălui că este demn să devină moștenitor al imperiului financiar.

Flex Barbarul va încerca să-l convingă pe elevul său că succesul în viață este garantat de un fizic impresionant… La care poți ajunge doar prin antrenamente de fitness barbar, regim alimentar cu carne semicrudă și multe alte trucuri și scurtături pentru a putea obține rezultate uimitoare într-un timp record.

„Acum un an și ceva, am citit pentru prima dată schița scenariului și mi s-a părut extrem de bun. M-am reîntâlnit cu regizorul Adrian Tapciuc și cu băieții, după un an. Și mi s-au reconfirmat primele impresii când am citit scenariul și am râs cu gură până la urechi.', spunea Dorian Popa.

Dorian Popa: 'Unul dintre motivele care m-au determinat să accept acest rol…'

'Unul dintre motivele care m-au determinat să accept acest rol este faptul că cei care se ocupă de realizarea acestui film, fac și unul dintre cele mai frumoase evenimente din România. Și anume festivalul UNTOLD, care a adus atâta valoare românilor și României. În al doilea rând, m-a convins scenariul și în al treilea rând, faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieților care practică fitnessul.

Eu am învățat de la mentorii din viața mea că autoironia este una dintre cele mai rare calități. Abia aștept să văd dacă mă pot parodia. Dacă mă pot 'lua la mișto' în așa măsură încât oamenii să râdă de compoziția mea, pentru că este un rol de compoziție.', a spus acesta.

Foto: Facebook, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton