Dorian Popa își schimbă numele din buletin: îl va chema și Hâtz. Cum au reacționat iubita și mama lui

 Cica Cristina
.

Dorian Popa vrea să-și adauge și numele Hâtz în buletin. S-a interesat deja pentru a fi în conformitate cu legea, iar ideea lui este cât se poate de serioasă. Cum au reacționat Babs, iubita lui și mama lui la auzul veștii!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a luat o decizie surprinzătoare: vrea să adauge și numele Hâtz în buletin. Artistul susține că toată lumea îl cunoaște sub această denumire, grație melodiei cu același nume, care s-a bucurat de un succes enorm.

Curând va împlini patru ani de activitate online. Profită astfel, de ocazie, pentru a răspunde unei provocări care pentru mulți ar putea părea o nebunie.

Dorian-Popa-Hatz-1Dorian-Popa-Hatz-1

Dorian Popa își adaugă și numele Hâtz în buletin

Fanii l-au provocat să-și schimbe numele din buletin. Dorian Popa a acceptat fără să stea mult pe gânduri. Deja a întreprins primele demersuri în acest sens.

„Am pornit demersurile ca să zic aşa. Şi ca să vedeţi cât de mare e coincidenţa, chiar acum sunt în faţa primăriei, la mine la Domneşti pentru că aici va trebui să depun actele, la evidenţa populaţiei.

Mi-am făcut temele ca un băiat cuminte ce sunt şi am aflat câteva lucruri exact aşa cum scrie legea despre schimbarea de nume. Sună în felul următor: „când persoana în cauză a folosit în exercitarea profesiei numele pe care doreşte să îl obţină, făcând dovadă cu privire la aceasta, precum şi asupra faptului că este cunoscută în societate sub acest nume”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars.

Citește și: Povestea lui Cheluțu, câinele lui Dorian Popa, devenit vedetă pe Youtube.Cum i-a fost ales numele și cum arăta când a fost adoptat

Citește și: Scandal monstru între Mircea Badea și Dorian Popa. Prezentatorul Tv s-a enervat la culme:'Trebuie să îl bage la pușcărie'

Citește și: Delia a dezvăluit că suferă de o boală rară!Cu ce probleme se confruntă artista

Citește și: Karmen a avut COVID-19! Cum se simte acum:„E foarte dificil acest virus'

Dorian Popa: „Lumea mă ştie de Hâtz”

Pe artist ar urma să-l cheme în buletin Dorian „Hâtz' Popa, având în vedere că acesta este apelativul de scenă. Cântărețul a mai subliniat că este susținut atât de iubita lui, cât și de mama sa, care deja s-au obișnuit cu ideile ieșite din comun ale sale.

„Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Copiii mi-au spus: „păi bine, dacă sărbătoreşti şi 2 milioane de subscriberi pe care îi vei împlini în curând şi 4 ani de Youtube, de ce nu mai faci challenge? Uite, îţi propun challenge-ul buletinului”.

Şi nu înţelegeam ce vrea să zică. De fapt, el nu se referea la schimbarea numelui, cât la adăugarea numelui Hâtz în buletin. (…) Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă, care, repet, este conformă cu legea Babs şi cu mama mea sunt obişnuite cu nebunia mea.', a mai transmis el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton