De ce Dorian Popa a izbucnit în lacrimi în fața lui Teo Trandafir: "Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină". Vloggerul a apelat la terapie

.

De ce Dorian Popa a izbucnit în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Dorian Popa, celebrul vlogger care a făcut o avere din social-media, a avut o reacție neașteptată la podcastul prezentatoarei. După ce, anul trecut, a fost prins drogat la volanul mașinii și implicat în scandalul afaceristului Călin Donca, cercetat de DIICOT pentru înșelăciune, Dorian Popa a început să spună o rugăciune cu lacrimi în ochi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa a știut, încă de la începutul carierei, cum să-și construiască atent imaginea și a fost dispus să facă o mulțime de sacrificii, pentru a ajunge la un statut financiar de invidiat. De la asocierea cu controversatul Tristan Tate, într-un clip în care românul făcea glume misogine la adresa femeilor, până la condusul mașinii sub influența drogurilor și colaborarea cu afaceristul Călin Donca, cercetat de DIICOT pentru înșelăciune, vloggerul a bifat câteva momente controversate în cariera lui. Ei bine, se pare că Dorian Popa a vrut să demonstreze că și-a conștientizat greșelile, în cadrul unui interviu, în podcastul lui Teo Trandafir.

242914941_869981106987414_458657847061156789_n242914941_869981106987414_458657847061156789_n

De ce Dorian Popa a izbucnit în lacrimi în fața lui Teo Trandafir

Dorian Popa a trăit câteva experiențe, care i-au șifonat imaginea și i-au „tulburat” sufletul. Din fericire, majoritatea fanilor săi au iertat faptul că s-a urcat la volan sub influența drogurilor, sau că s-a asociat cu personaje aflate în atenția DIICOT, din diferite motive. Se pare că Dorian Popa posedă o carismă incontestabilă. Dacă la începutul acestui an, Popa a împărțit shaorma gratis românilor, într-un local din Capitală, acum a izbucnit în lacrimi la podcastul lui Teo Trandafir și a adresat o rugăciune aprinsă Divinității, ca un bun creștin.

Citește și: Petre Roman, prima reacție după ce a murit fosta lui soție, Mioara Roman: „Mă întorc spre țară, nu e acum…'

Citește și: Survivor All Stars 22 februarie – Maria Lungu a fost eliminată: „Am planuri mari'

Citește și: Cum arată dressingul lui Dorian Popa: „Știu, sunt nebun după ordine, poate un pic mai nebun decât prevede legea”. Cea mai scumpă pereche de adidași a costat 10.450 de euro

Citește și: Călin Donca îl acuză de defăimare pe Dorian Popa, fostul lui partener de afaceri: „Singurul om public care a apărut la televizor și s-a plâns. Și-a șters filmulețul de pe YouTube, eu când…”

'Pe tot omul și pe toată ființa ce este tulburătoare, Tu, Doamne, ține-i cu puterea ta cât mai departe de fața mea și lăcașurile vieții mele. Auzi părinte glasul meu, chiar dacă strig din mijlocul furtunii și ajută-mă să ies la limanul liniștii și al odihnei mele', este rugăciunea care l-a emoționat profund pe Dorian Popa.

Dorian Popa a apelat la terapie

Dorian Popa mărturisește că a trecut prin momente foarte dificile și a fost nevoit să apeleze la terapie. Acesta recunoaște, însă, că ceea ce îi aduce liniște sufletească este credința lui în Divinitate.

Au fost momente când te mai zbuciumă puțin și te clatină. Am încercat să aleg o oarecare formă de terapie, dar nu este chiar o terapie, pentru că este o persoană care nu este psiholog, neapărat, este și un energoterapeut. Nu am avut mai mult de trei, patru discuții până acum, dar m-au ajutat. Cu toate astea, cea mai mare putere îmi vine de la Dumnezeu și pentru asta nu pot decât să-i fiu recunoscător. La sfârșitul zilei îmi repet același lucru pe care trebuie să ni-l repetăm în fiecare dimineață: m-am trezit, sunt sănătos, respir.

Pe lângă asta, slavă cerului mai am și o grămadă de lucruri de la bunul Dumnezeu, care mi-a dat în viață. De ce să mai stau să mă plâng? Dacă m-aș întâlni cu Dumnezeu față în față și al putea să-i pun o singură întrebare, l-aș întreba dacă mă poate ține sănătos toată viața. Atât îmi doresc. Dacă sunt sănătos, eu sunt sigur că le pot face pe toate celelalte', a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa: „Este un loc mai sărac decât în nordul Bucureștiului, dar..”

Dorian Popa se simte recunoscător că se poate ocupa cu ceea ce-i place și că activitatea sa din social-media i-a aus ocazia să se extindă în domeniul imobiliar. Acum, tot ceea mai dorește Dorian Popa este să fie sănătos pentru a se putea bucura de viață.

Iubesc tot ceea ce fac, trăiesc prin ce fac și asta este combo-ul perfect. Dacă Dumnezeu va vrea ca eu, în viața asta, să cânt, să am diferite întâlniri cu fanii, prin diferite orașe ale țării, să pot să construiesc cinci, șase case pe an sau un an jumătate și să mă bucur de antrenamentele mele, în liniștea mea, la Domnești.

Este un loc mai sărac decât în nordul Bucureștiului, dar are o energie extrem de primitoare și cu o liniște superbă. Dacă aș putea să îmbătrânesc așa, aș fi cel mai fericit. Un lucru îmi mai doresc de la Dumnezeu și știu că o să-l obțin, dar cu timp și cu răbdare, puțină putere de deconectare, ca să mai plec și eu în stânga, în dreapta, dar nu cu filmări de dimineața până seara', a mai spus artistul pentru sursa menționată mai sus.

FOTO: Facebook Captura video YT

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton