Cine l-a ajutat pe Dorian Popa să se recupereze, după ce și-a rupt piciorul: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că...” De ce nu a fost plecat în nicio vacanță / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dorian Popa și-a rupt ambele picioare, ultima oară la început de an! Cum a trecut peste problemele de sănătate, ne spune chiar el. Artistul a avut parte de oameni care l-au ajutat enorm. Unul dintre ei este Ovidiu Kurti de la echipa Steaua, iar celălalt este medicul Ion Bogdan Codorean.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa și-a rupt ambele picioare, ultima oară la început de an! Cum a trecut peste problemele de sănătate de-a lungul timpului, ne-a dezvăluit chiar acesta. Celebrul vlogger a avut ghinonul să-și rupă un picior, chiar la început de an, când a alunecat în curtea casei. Însă el a mai avut rupt, în trecut, și celălalt picior.

255411715_453504779470424_2304815661035280577_n255411715_453504779470424_2304815661035280577_n

Citește și: „Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani”. Alex Bodi l-a atacat pe Dorian Popa, după ce artistul a declarat că a fost înșelat de Călin Donca

Citește și: Cum se simte Dorian Popa la opt luni de la operația la picior: 'Am slăbit foarte mult'/ EXCLUSIV

Citește și: „Mi-am revenit. Dumnezeu e mare, în nici măcar o lună a făcut să dispară toate metastazele'. Rona Hartner s-a vindecat de cancer, a doua oară. Ce decizie radicală a luat în carieră / EXCLUSIV

Citește și: Ce a ales fiul Magdei Pălimariu de pe tavă, la petrecerea de tăiere a moțului: „A dat la o parte banii, cardul și…'. De ce se întoarce vedeta în România / EXCLUSIV

Dorian Popa și-a rupt ambele picioare, ultima oară la începutul anului! Cum a trecut peste problemele de sănătate

Dorian Popa a avut probleme de sănătate în ultimele luni, din cauza unui picior rupt. Totuși, el a trecut cu bine peste cumpene. Artistul a avut parte de oameni care l-au ajutat enorm. Unul dintre ei este Ovidiu Kurti de la echipa Steaua, iar celălalt este medicul Ion Bogdan Codorean.

Cum te-ai simțit pe podium? Ai mai prezentat modă?

Ca de fiecare dată cei din organizare de la Timișoara Fashion Week au grijă să mă simt extraordinar de bine la ei pe podium. Nu fac asta în niciun alt context. Am mai făcut-o o singură dată, în clasa a X-a, la Miss și Mister Boboc. Chiar am râs cu cei din organizare, de la Timișoara, de la Fashion Week, cu doamna Rodica Costea. Mă simt extraordinar la festival și îmi place. Este o atmosferă superbă acolo și o vom repeta în fiecare an, atâta vreme cât chimia dintre noi există, și oamenii ne primesc cu dragă inimă.

Dorian Popa: 'Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să trec peste acest episod'

Ai avut un accident nefericit la început de an…

Accidentele se întâmplă. Important este să ne păstrăm calmul, să ținem pieptul înainte și fruntea sus întotdeauna și să mergem înainte. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să trec peste acest episod și de această dată alături de doctorul și bunul meu prieten, doctorul Ion Bogdan Codorean și preparatorul fizic de la Steaua, Ovidiu Kurti, care de fiecare dată au grijă să mă recuperez mai repede și să trec peste momentele acestea nasoale. Pentru că, trebuie să recunosc, este al doilea picior rupt. Mi-am propus să trec peste toate, cât mai repede și cu zâmbetul pe buze.

Cum te simți? Te-ai recuperat greu?

Mă simt foarte bine acum. Piciorul nu este recuperat 100%. Este undeva pe la un 80% recuperat, însă ne vedem de muncă și mergem cu stoicism înainte. Probabil că peste un an, un an și jumătate va fi vindecat aproape 100%.

Ai spus că ai slăbit de când ai avut probleme cu piciorul. Cât ai slăbit?

Am slăbit vreo 8 kg după operație, am reușit să pun la loc vreo 4 din ele, dar nu despre asta este vorba. Important este că sunt sănătos și că mi-am recuperat mersul. Un lucru de care suntem dependenți efectiv.

Dorian Popa: 'Să nu fim ipocriți…'

Cum a trecut vara aceasta pentru tine? Ce ai făcut? În ce vacanțe ai fost?

A fost o vară plină de concerte. Mulțumesc lui Dumnezeu și ne așteptăm la o vară următoare 2024 și mai și. Nu am apucat vacanțe, pentru că cei care își urmăresc visurile au mai puțin timp de vacanțe și trebuie să fim cinstiți… Să nu fim ipocriți, toate țările prin care am plecat și am filmat content, au avut și un gust de vacanță, ca să spun așa. Dar pentru mine cea mai frumoasă vacanță este aceea când pot să mă plimb, dar să și muncesc în același timp.

Cum merge afacerea ta cu vile?

Slavă Domnului, Hâtz Residence merge și el cu pieptul înainte. Suntem în proces de construire a următoarelor patru case și acum încerc să mai iau un teren de încă două, ca să ne facem 12 căsuțe. Primele șase au fost vândute, iar clienții sunt extrem de fericiți. Chiar ne întâlnim, din când în când, duminica la grătare, ori la ei în curte, ori la mine la piscină. Și, sperăm ca următoarele case din Hâtz Residence să fie și mai plăcut surprinzătoare și să vină cu cu design și mai frumos, pentru că încercăm să facem un upgrade.

Foto:

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton