Dorian Popa a fost prins drogat la volan. Prima reacție a mamei artistului: "Viața merge înainte. Nu se va băga într-o gaură de șarpe..."

 Dumitrache Laura
.

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan, de către polițiști. În urma testului DrugTest, artistul ar fi ieșit pozitiv la cannabis. Cântărețul ar fi fost prins vineri seara, în localitate Domnești și a fost însoțit la spital pentru recoltarea de probe biologice. Luminița Popa, mama lui Dorian Popa, a făcut primele declarații după ce s-a aflat că artistul a consumat cannabis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa trece prin momente dificile. Vineri seara, artistul ar fi fost prins drogat la volanul mașinii sale. Artistul a fost oprit de polițiștii rutieri din Ilfov, care i-au făcut testul DrugTest și s-a dovedit că influencerul ar fi consumat cannabis. De asemenea, lui Dorian Popa i-a fost reținut permisul auto.

dorian popa masinadorian popa masina

Luminița Popa, mama lui Dorian Popa a avut prima reacție după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan. Mamișor a sărit în apărarea artistului, dezvăluind că fiul sa trece printr-o perioadă mai dificilă, dar pe care o va depăși.

Citește și: Claudia Iosif, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa, după 11 ani împreună: „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte. Nu mai e…'

Citește și:De ce vrea Dorian Popa să adopte un copil: „Un suflet pe care îl salvezi de la pierzanie…”. Când dorește să devină tată

Citește și:Loredana Groza, despre actorii din filmul 21 de Rubini: „Am fost fascinată de Mickey Rourke, de Anthony Delon. Faptul că pot să îmi ating idolii este…”/ EXCLUSIV

Citește și :Ana Baniciu îi vede câștigători pe Giulia Anghelescu și pe Vlad Huidu, la America Express: „Nu au cum să fie altfel decât foarte sus, cu mari șanse de a câștiga”

Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan

Dorian Popa, 33 de ani, se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Zilele trecute, cântăretul ar fi fost prins drogat la volanul mașinii sale. În urma testului DrugTest, Dorian Popa a ieșit pozitiv la cannabis. Evenimentul ar fi avut loc pe 26 octombrie, când un echipaj de la Poliția Rutieră l-a oprit în trafic, în localitatea Domnești, pe Dorian Popa. Mai mult, cântărețul a rămas fără permisul de conducere.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive', se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

Lumința Popa: ”Dorian o să știe să-și repare imaginea”

După ce Dorian Popa ar fi fost prins drogat la volan, mama sa, Luminița Popa, a făcut primele declarații. Mamișor, așa cum este cunoscută de ceilalți, a dezvăluit că fiul său trece prin momente dificile,dar că își va reveni. De asemenea, mama artistului a mai spus că Dorian își va reface imaginea. „Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe', a declarat Luminița Popa, potrivit Click!

Sâmbătă, 28 octombrie, iubita lui Dorian Popa, Babs a făcut și ea primele declarații după ce artistul ar fi fost prins la volan. Bruneta a dezvăluit că nu știe nimic și nu reușește să îl contacteze pe Dorian.

 „Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el.', a spus Claudia, iubita lui Dorian Popa, potrivit sursei citate mai sus. Ulterior, Dorian Popa a revenit pe rețelele de socializare, iar pe Instagram a distribuit două postări la secțiunea story. În prima a dezvăluit cum arată complexul rezidențial pe care l-a construit în Domnești, iar în postarea a doua își anunța fanii despre moartea actorului Matthew Perry. Până la acest moment, artistul nu a făcur declarații despre incident.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton