Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: "Dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi"

 Radulescu Ruxandra
.

Dorian Pop, cel mai popular influencer din România, a fost prins de autorități, în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive, vineri seară, în jurul orei 21:15. După ce a fost dur criticat de anumite persoane publice, Dorian Popa a oferit primele declarații, cu privire la acest incident.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan. Dorian Popa, 35 de ani, a fost oprit de Poliție, în timp ce conducea sub influența substanțelor interzise, vineri seară. Incidentul a generat un val de reacții și comentarii la adresa lui Dorian, unii criticându-l aspru pentru gestul său. Dorian Popa a decis să rupă tăcerea și să transmită un mesaj, după ce a fost prins sub influența drogurilor, la volan.

dorian-popa-1_22667900dorian-popa-1_22667900

Dorian Popa prima reacție după ce a fost prins drogat, la volan

Dorian Popa a postat un clip pe TikTok, după ce a fost prins la volan, sub influența substanțelor psihoactive. Influencerul nu oferă detalii despre incident, dar îi îndeamnă pe fani să nu îi judece pe care greșesc.

Citește și: Monica Tatoiu, reacție acidă la adresa lui Dorian Popa și a lui Irinel Columbeanu: „Așa se ajunge la sapă…”

Citește și: Iulia Albu, mesaj de încurajare pentru Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rămas fără permis, se conformează, umil…”

Citește și: Andrei Aradits prezintă emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, la Antena 1: „Datorită copiilor păstrăm un umor curat”

Citește și: Soțul Mariei Constantin, călcat de hoți în miez de noapte: „Se auzeau pași, ușile trântindu-se”. Cum au fost prinși și ce pagube au făcut

Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți', a spus influencerul.

Mama lui Dorian Popa i-a luat apărarea

Luminița Popa, mama lui Dorian Popa a avut prima reacție după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan. Mamișor a sărit în apărarea artistului, dezvăluind că fiul sa trece printr-o perioadă mai dificilă, dar pe care o va depăși.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe’, a declarat Luminița Popa, potrivit Click!

Dorian Popa a rămas fără permisul de conducere

În urma testului DrugTest, Dorian Popa a ieșit pozitiv la cannabis. Evenimentul ar fi avut loc pe 26 octombrie, când un echipaj de la Poliția Rutieră l-a oprit în trafic, în localitatea Domnești, pe Dorian Popa. Mai mult, cântărețul a rămas fără permisul de conducere.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive’se arată în comunicatul oficial trimis de oamenii legii.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton