Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan, arată rezultatul de la INML. Artistul a rămas fără permis de conducere

 Dumitrache Laura
.

Săptămâna trecută, Dorian Popa a fost prins drogat la volan, după ce a fost testat cu DrugTest. Rezultatele toxicologice au fost publicate, iar acestea arată că artistul consumase substanțe interzise la volan. Acesta confirmă că Dorian Popa a consumat cannabis înainte să urce la volanul mașinii sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa se află implicat într-un scandal după ce a fost prins drogat la volan. Vineri, 27 octombrie, artistul a fost oprit de Poliția Rutieră și a fost testat cu DrugTest, ieșind pozitiv la cannabis. Analizele de sânge au confirmat faptul că artistul a consumat cannabis înainte să se urce la volan.

tvtv

Dorian Popa le-a transmis polițiștilor de la rutieră că nu a consumat substanțe interzise, ci cel mai probabil a inhalat cannabis de la o altă persoană lângă care a stat la o petrecere. Ei bine, cei de la INML au confirmat că vedeta a consumat cannabia și s-a urcat drogat la volan.

Citește și: Claudia Iosif (Babs) și Dorian Popa s-au despărțit, după 11 ani de relație. Ea a confirmat separarea: „Nu mai suntem împreună de o lună”

Citește și:Dorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan: „Dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi”

Citește și:Lily Collins, actrița din Emily in Paris, jefuită de o româncă într-un hotel de lux din Hollywood. Paguba este uriașă: 100 de mii de euro

Citește și:America Express 6 noiembrie – Alexia Eram a răbufnit și a țipat la fratele ei, Aris Eram. De ce s-au certat: „Mă enervează! Stai așa ca prostu!'

Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan, arată rezultatul de la INML

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați influenceri de la noi din țară. Pe 27 octombrie, Dorian Popa a fost oprit de poliția Rutieră și a fost testat pentru droguri, iar rezultatul a ieșit pozitiv la cannabis. După câteva zile, analizele de sânge au confirmat faptul că Dorian Popa a consuma cannabis înainte să se urce la volanul masinii sale. Influencerul în vârstă de 35 de ani era îmbrăcat într-un halat și a fost oprit de poliție în zona casei sale din localitatea Domnești. Analizele de sânge efectuale la Institutul Național de Medicină legală au confirmat Drugtest. De asemenea, artistului i-a fost reținut permisul auto, iar acum va răspunde penal pentru conducerea masinii sub influența substanțelor interzise. Până acum, artistul nu a oferit declarații în acest sens.

„La data de 27 octombrie a.c.,  ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, anunța Poliția. 

Reacția mamei lui Dorian Popa, după ce artistul a fost prins drogat la volan

Dorian Popa nu a făcut nicio declarați pănă în acest moment după ce a fost prins drogat la volan. Mama acestuia, Luminița Popa, a reacționat și i-a luat apărarea după ce informațiile au ajuns în spațiul public. „Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt doar mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe', a declarat, pentru Click!, Luminița Popa, mama lui Dorian.

Recent, s-a aflat că Dorian Popa s-a despărțit de Claudia Iosif. Fosta iubită a artistului a pus capăt zvonurilor din ultima perioada și a anunțat că ea și Dorian nu mai formează un cuplu. „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani', a scris Babs pe rețeaua socială.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton