Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, din nou împreună, la ziua ei de naștere. Cum au fost surprinși: "Să fii fericită, iubită..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cum au fost surprinși Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, la ziua de naștere a tinerei. Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, au fost surprinși din nou împreună, la doar câteva luni după ce și-au spus „adio”. Cei doi foști iubiți au petrecut până în zori, la ziua de naștere a lui Babs, femeia care i-a fosta alături celebrului vlogger, ani de zile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa și fosta parteneră Claudia Iosif, alias Babs, s-au despărțit în luna noiembrie a anului trecut, după 11 ani de relație. Se pare că cei doi au pus capăt poveștii lor de iubire în termeni amiabili și chiar au rămas prieteni. Dovada? Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, au fost surprinși în ipostaze apropiate la ziua de naștere a acesteia. Babs a împlinit 41 de ani, iar Dorian Popa nu a ratat ocazia de a-i ura „La mulți ani!”. Iată mai multe detalii!

index-20-1index-20-1

Cum au fost surprinși Dorian Popa și Claudia Iosif, fosta lui iubită, la ziua de naștere a tinerei

Dorian Popa a fost prezent la ziua de naștere a fostei sale iubite, Claudia Iosif. Chiar dacă cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, continuă să aibă o frumoasă relație de prietenie. Claudia Iosif a dat o petrecere pentru a-și celebra ziua de naștere, iar printre apropiați, s-au aflat și vedete precum cântăreața Ruby și, desigur, Dorian Popa. Vloggerul a postat o fotografie de la eveniment, ce-l înfățișează alături de fosta iubită Claudia Iosif, zâmbind împreună și simțindu-se minunat.

Ruby i-a transmis un mesaj special Claudiei Iosif.

„Să fii fericită, iubită, sexy toată viața. Până la 80 de ani vreau să te văd așa', a transmis Ruby.

Citește și: Cum arată casa în care s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa: „Am rămas datoare cu…’. A amenajat o cameră special pentru pisicile ei

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Iosif (Babs), după despărțirea de Dorian Popa. Tânăra a plecat din vila în care a locuit 11 ani cu artistul

Citește și: Cum sărbătorește Iulia Vântur Crăciunul în India: „Nimic nu se compară cu cel petrecut cu părinții. Datorită unui colind, pe care li l-am cântat prietenilor, am ajuns să cânt aici’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce-i gătește Elisabeta Lipă soțului, de Sărbători: ‘Îi plac piftia, sarmalele…’. Fiul ei are alte preferințe culinare / EXCLUSIV

De ce s-au despărțit Dorian Popa și Claudia Iosif (Babs)

Dorian Popa a confirmat despărțirea de Claudia Iosif la începutul lunii noiembrie, anul trecut, după o relație care a durat 11 ani. Speculațiile privind separarea circulau deja de ceva vreme, mai ales că fosta lui iubită și-a cumpărat propriul apartament și s-a mutat din vila impunătoare din Domnești. În videoclipul în care a recunoscut că a consumat cannabis, artistul a menționat că nu mai formează un cuplu cu Babs, însă fără a oferi prea multe detalii despre ruptura dintre ei.

Pe rețelele de socializare, Claudia Iosif a răspuns întrebărilor de la urmăritorii ei, inclusiv celor legate de relația cu Dorian Popa. Bruneta a dat de înțeles că nu și-ar dori să reia povestea de dragoste cu artistul, însă au rămas în relații bune și păstrează legătura. Nu a spus explicit care au fost motivele rupturii, însă a sugerat că sentimentele dintre ei se consumaseră de ceva vreme și nu mai erau potriviți unul pentru celălalt.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!

Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)!. Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!’, a scris Babs pe contul ei personal de Instagram.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton