Dorina Florea, de la TVR 1, a născut o fetiță: "O minune care ne-a schimbat complet viețile"

 Oana Pantazi
.

Dorina Florea a născut o fetiță și este în culmea fericirii. Prezentatoarea TVR 1 trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, după ce, pe 23 iulie, a adus-o pe lume pe minunea vieții ei, Corina Maria. Iată ce a povestit aceasta despre experiența maternității!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dorina Florea a născut o fetiță recent și trăiește acum momente magice alături de micuța atât de mult așteptată. Prezentatoarea a luat, luna trecută, pauză de la job, pentru a-și intra în totalitate în rolul de mamă.

284515840_5099739003436736_8336100347216215282_n-1284515840_5099739003436736_8336100347216215282_n-1

Prezentatoarea Dorina Florea, de la TVR 1, a născut o fetiță

Superba Dorina Florea a devenit mamă de curând și, la final de iunie, și-a anunțat fanii că se va retrage pentru o vreme de la pupitrul știrilor.

„După 19 ani de televiziune, am pus un „pic” pe pauză activitatea în TV! Telejurnalul de la ora 20, din weekend, rămâne însă pe mâini bune!”, spunea Dorina, cu nici o lună înainte de a deveni mamă.

Citește și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri incredibile la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Spătar recunoaște că și banii sunt importanți în relația cu soțul ei: „Hai să nu fim ipocriți, contează foarte mult’. Ce cadouri scumpe i-a făcut artistei și ce proprietăți deține aceasta / EXCLUSIV

Citește și: Cum a slăbit Andreea Antonescu după naștere și cum se menține la 40 de kilograme: „Am deja câțiva ani de când am renunțat la…’. Ce spune despre alăptatul în public / EXCLUSIV

Micuța Corina Maria s-a grăbit să vină pe lume, surprinzându-și părinții.

„Venirea micuței noastre era planificată în prima săptămână din august, însă Corina Maria a decis să ne cunoască mai devreme, pe 23 iulie. Un munte de voință și o minune care ne-a schimbat complet viețile! Un copil așteptat, dorit și iubit încă de când era un mic punct pe ecranul ecografului…

În întreaga călătorie, în toate momentele noastre de extaz și agonie, până să ajungem să ne cunoaștem, ne-au fost alături doi medici cu har, inimi și mâini de aur – Radu, bunul nostru prieten, un tânăr și excepțional medic din Iași, mereu la un click distanță de noi – și doamna doctor Diana Comandașu, cea care mi-a monitorizat sarcina și cu care am și născut, la Maternitatea Giulești', a povestit vedeta.

Dorina Florea: „A avut la naștere 3,250 și a venit înainte de termen…”

Prezentatoarea a povestit că micuța a venit pe lume mai devreme, însă a avut greutatea unui copil născut la termen. Dorina a dezvăluit că a avut emoții în primele zile de viață ale micuței, însă, din fericire, s-a bucurat de ajutor.

„Oricât de mult te-ai pregăti pentru clipa în care vei face cunoștință cu bebelușul tău, nimic nu se compară cu acel moment în care îl/o auzi și vezi pentru prima dată și ți se spune că e un copilaș zdravăn și sănătos. A avut la naștere 3,250 și a venit înainte de termen… După euforia acelor prime momente, au apărut însă și marile temeri (mai ales la mine): vom ști să îi fim părinți buni, îi vom înțelege nevoile, vom fi acolo pentru ea oricând, oricât, oricum, necondiționat? Dar mai ales, cum vor fi primele zile și nopți cu ea acasă? Vom ști ce avem de făcut?!

Fetița noastră ne-a învățat însă totul, încă din primele clipe împreună! Iar noi am ascultat-o de parcă am fi fost niște elevi conștiincioși! E drept, că am mai avut și ceva ajutor, mama mea ne-a fost alături încă din primele zile cu ea acasă, cumnata mea – proaspătă mămică și ea – mi-a mai împărtășit din taine și ajutat cu sfaturi, iar Vania Limban a venit și ea în primele zile și ne-a învățat lucruri extrem de utile, de la tehnici de masaj până la chestiuni legate de alăptare, la ce să fim atenți în dezvoltarea bebelușului și cum să facem să îi fie cât mai bine alături de noi', a mai povestit Dorina Florea.

„Inimile noastre sunt acum mai mari”

Dorina Florea este căsătorită de 13 ani și recunoaște că venirea pe lume a micuței le-a schimbat viețile. Dragostea va fi împărțită de acum la trei.

„Nu știu cum va fi de acum încolo, dar nu cred că voi putea uita vreodată primele zile și nopți cu ea alături: bebelușeală cu multă, multă iubire și datorită ei – curajul nostru că suntem pe drumul cel bun și că facem ceea ce trebuie.

Cert este însă că inimile noastre sunt acum mai mari și pline de iubire și recunoștință! Încă ne mai surprindem uneori că ne trezim uitându-ne la ea întruna! Ceea ce trăim acum ni se pare ireal, ireal de frumos! Ne mai dorim doar sănătate, că în rest chiar le avem pe toate!'​, a încheiat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton