Dorina Florea, prezentatoarea de la TVR 1, este însărcinată și renunță la televiziune: "Burtica începuse să se vadă și la TV"

 Dumba Gabriela
.

Dorina Florea, prezentatoarea Telejurnalului de la TVR 1, se pregătește să devină mămică și a luat decia să renunțe la televiziune pentru o perioadă. De aproape 20 de ani, Dorina Florea trăiește o poveste de dragoste alături de Cosmin, cel care de 13 ani încoace îi este și soț, iar în câteva luni vor deveni părinții unei fetițe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Dorina Florea a dezvăluit cum a decurs sarcina până acum și cum a luat decizia de a renunța la televiziune pentru o perioadă. Acesta va fi cea mai lungă perioadă pe care prezentatoarea TVR o va petrece departe de televiziune, în cei 20 de ani de carieră.

284515840_5099739003436736_8336100347216215282_n284515840_5099739003436736_8336100347216215282_n

Dorina Florea va deveni mămică și a anunțat că ia o pauză de televiziune

Pentru Dorina Florea, sfârșitul lunii iulie, poate chiar începutul lui august, va veni cu o „livrare' specială, o mică Leoaică mai precis, pe care o va numi Corina Maria.

„Atunci când am simțit că ai mei colegi îmi poartă o grijă excesivă, am decis să mă retrag. Apoi, burtica începuse să se vadă și la TV. Nu că aș fi avut o foarte mare problemă cu asta! Nici eu, nici colegii mei și nici șefii.

Atunci când le-am împărtășit totuși temerile mele, au spus că e perfect normal să apar la TV cât timp îmi doresc și pot face asta. Însă așa am considerat eu că e mai bine, să mă retrag discret. Apoi, ne-am dorit să dedicăm o lună, două vacanțelor, timpului petrecut în familie, organizării și planificării…

Până să intru în concediul prenatal, am avut o perioadă de concediu de odihnă. Am fost în vacanțe în Italia și Bulgaria, așa că „retragerea' nu a fost bruscă. Ne-am bucurat de zilele libere și ne-am relaxat. Abia în momentul în care am intrat în concediul prenatal am conștientizat că va fi o perioadă lungă în care nu voi mai fi la serviciu.

În aproape 20 de ani de televiziune, cred că cel mai lung concediu a fost unul de 3 săptămâni. Așa că ce urmează acum poate fi și din această perspectivă un fel de provocare! Dar este un moment așteptat, așa că nu îmi doresc decât să fim sănătoși toți, dar mai ales micuța care se pregătește să vină pe lume. Sănătoasă, voioasă și dacă se poate să fie și „blândă' cu noi, ar fi minunat! Oricum ar fi, sperăm să ne descurcăm și să înțelegem repede ce avem de făcut!„, a declarat Dorina Florea pentru tvmania.ro.

Citește și: Sânziana Buruiană alăptează de 7 ani încontinuu: „Nu m-am oprit niciodată’

Citește și: Cum s-au cunoscut Adda și Cătălin Rizea și în ce mod inedit a fost artista cerută în căsătorie: „Doar noi puteam să ne logodim pe marginea șanțului…’ / EXCLUSIV

Cum a decurs sarcina pentru Dorina Florea

Dorina Florea a povestit cum a decurs sarcina până acum și cum i s-au schimbat preferințele culinare pe parcursul lunilor de sarcină.

Soțul meu a avut de la început încredere în bebelină și mi-a spus mereu că va fi bine. E drept că până acum (în ultimul trimestru) nu am avut probleme medicale serioase, am avut o viață perfect normală, am fost la serviciu până când am simțit că îmi cam „încurc' colegii. Glumesc, desigur! Dar aveau atât de multă grijă de mine, încât am zis că e mai bine să mă retrag discret.

Am călătorit peste hotare, am fost destul de activă. Doar când mă mai uitam în oglindă și vedeam burtica, realizam că sunt însărcinată. Sigur că am făcut toate astea respectând recomandările medicului și având grijă de bebelină! Acum, fiind deja în ultimul trimestru, provocările au început să fie de ordin fizic. Nu intru în amănunte, dar sunt chestiuni aproape normale, specifice acestei perioade…

Problema nu au fost poftele, ci faptul că s-au schimbat complet preferințele culinare. De anul trecut, din noiembrie, nu am mai putut consuma deloc carne, ouă, mâncare gătită/prăjită și multe, multe altele. Am crezut că vor trece toate acestea după primele luni, dar iată că mai e puțin și se apropie momentul nașterii, iar din punctul acesta de vedere nu s-a schimbat nimic.

Soțul era preocupat mai degrabă să descopere alimente și combinații de alimente pe care să le pot consuma! Iar eu la fel, să găsesc alternative astfel încât să echilibrez pe cât posibil regimul alimentar. Singura poftă – ajunsă acum la nivel de dependență – gheața consumată în exces, în apă și sucuri!„, a mai spus Dorina Florea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton