Draga Olteanu Matei, la PROTEVELION 2024, cu ajutorul Inteligenței Artificiale: "Este un tribut adus unei mari actrițe a teatrului românesc, care a scris istorie"

 Dumba Gabriela
.

Draga Olteanu Matei, la PROTEVELION 2024, cu ajutorul Inteligenței Artificiale. Ei bine, puterea tehnologiei își va face simțită prezența pe scena PROTEVELION 2024 și una dintre cele mai apreciate actrițe de comedie ale generației de aur, care s-a stins din viață în urmă cu 3 ani, Draga Olteanu Matei, va avea un moment spectaculos, prin intermediul unei proiecții holografice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluka și Pavel Bartoș sunt gazdele petrecerii de Anul Nou, de la Pro TV, și anume PROTEVELION 2024, care are loc duminică, 31 decembrie, de la ora 20:00. Carmen Tănase și Lucian Ghimiși, Teona Stavarachi și George Ivașcu, Elvira Deatcu și Pavel Bartoș, Anca Dinicu și Paul Ipate sunt câteva dintre perechile care vor putea fi văzute interpretând roluri care stârnesc hohote de râs. Într-o manieră specială, la PROTEVELION 2024 va fi prezentă și Draga Olteanu Matei.

5c0f4d38-1d57-4a29-9816-fd70140f9b6c5c0f4d38-1d57-4a29-9816-fd70140f9b6c

Draga Olteanu Matei va avea un moment spectaculos, ca hologramă, la PROTEVELION

Printre zecile de momente spectaculoase, oferite de cei mai tari artiști din România, își va face simțită prezența pe scenă și puterea tehnologiei și Draga Olteanu Matei.

'Vrem să aducem un omagiu unor oameni care nu mai sunt printre noi, unor actori foarte mari, de comedie, și am încercat să vedem dacă feelingul acela, de pe vremuri, de comedia pe care o făceau la revelioanele noastre vechi, ajunge acum în casele noastre cu ajutul AI și să recreeze un moment de comedie 2023', spune producătorul Cătălin Bugean.

'Am folosit tehnologia să punem fața Dragăi peste fața unei actrițe, cu deep fake. Am filmat pe cromă cu o actriță care seamănă cu Draga Olteanu Matei, o să o vedeți la PROTEVELION, pentru că a fost foarte faină. Dincolo de partea vizuală, e și o parte care ține de scenariu, de script și care e cu totul nouă. Draga Olteanu Matei nu spune ceva ce a mai spus, ci s-a creat un script special pentru asta. Cătălin a lucrat la partea de voce, pentru că și vocea este tot AI', a declarat și Vasile Alboiu, creative director PRO TV, pentru protv.ro.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj: „Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, dar…'

Citește și: Marina Almășan, la doi ani de la moartea lui Victor Socaciu: „Fiul meu a rămas fără tată. Am povestit puțin despre asta, împreună, am depănat amintiri'

Meda Topîrceanu, actrița care a filmat pentru ca acest moment special cu Draga Olteanu Matei să poate fi realizat, a povestit și ea cum a fost la filmările pentru PROTEVELION 2024.

Este un moment inedit, nu s-a mai făcut așa ceva! Este un tribut adus unei mari actrițe a teatrului românesc, care a scris istorie, a lăsat o moștenire foarte mare și bogată României și poporului său”, spune actrița.

În noaptea de Revelion, poți câștiga 10.000 de euro, la PROTEVELION

Pe scena PROTEVELION 2024 vor urca cei mai cunoscuți cântăreți de muzică pop, nume mari ale muzicii românești și tineri artiști, pregătiți să te surprindă și să te ridice în picioare. Andra, Theo Rose, Irina Rimes, Anna Lesko, Smiley, Andrei Bănuță, Alex Velea, Corina Bud, Diana Matei și Taraful Cleante, Oana Radu și Vlăduța Lupău sunt doar câteva dintre vocile care se vor da în spectacol în noaptea dintre ani.

În noaptea de Revelion, poți câștiga 10.000 de euro! Tot ce ai de făcut este să urmărești emisiunea, să prinzi măcar unul dintre cele 6 indicii care apar pe ecran în intervalul orar 20:00 – 02:00, să accesezi site-ul destinat concursului, prindeindiciul.protv.ro, și să completezi formularul de înscriere.

Fiecare indiciu înseamnă o șansă de câștig. Tragerea la sorți va avea loc în ianuarie 2024, iar câștigătorul va fi anunțat pe protv.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton