”Eu sunt pesimist din fire. Nu îmi place să cred că o să avem mare succes...”. Ce spune regizorul Dragoș Buliga despre serialul de comedie Scara B, difuzat de Pro TV, și cât s-a investit în această producție / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dragoș Buliga, producătorul Las Fierbinţi, a vorbit despre Scara B, noul serial difuzat de Pro TV. Regizorul producției i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a spus că nu se așteaptă la un mare succes și a explicat că el este, de regulă, pesimist. Noi l-am contrazice însă, după ce am văzut primul episod în cadrul unui eveniment de promovare a show-ului, dedicat presei. Vă zicem doar că am râs mult, foarte mult…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Dragoș Buliga, regizorul serialului de comedia Scara B, a povestit cum i-a venit ideea să realizeze această producție de comedie extrem de spumoasă, despre care se spune că va fi 'deliciul' telespectatorilor postului Pro TV în acest an.

403533_10150720383643710_1265462746_n403533_10150720383643710_1265462746_n

Citește și: Cine este Anca Dinicu, actrița care joacă în serialul „Scara B' de la Pro TV. Este însărcinată cu primul copil

Citește și: Reacția Mariei Covasa de la Insula Iubirii, după ce s-a aflat că vinde la patiserie: „Dacă aș fi făcut lucruri imorale, nu ar fi fost bine. Dacă am un job normal, iar nu este bine. Mă întrețin cum pot!'

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la Cheie a rămas cu traume după ce a fost terorizată de iubit: „A recurs la multe amenințări și fapte urâte. Stresul, teama și stările psihice negative nu se vindecă așa ușor” / EXCLUSIV

Citește și: Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, și-a îndeplinit marele vis! Sala de balet a Teatrului Constantin Tănase va purta numele regretatului artist: 'Le sunt recunoscătoare lui Vasile Muraru și Valentinei Fătu…' / EXCLUSIV

'Eu am venit de la sat, în urban, cu un alt Univers…'

„Scara B' este o comedie semnată de Dragoş Buliga, producătorul Las Fierbinţi. Serialul debutează astăzi, 12 septembrie, iar regizorul Dragoș Buliga ne-a făcut dezvăluiri într-un interviu pentru viva.ro. Află ce așteptări are acesta de la serialul 'Scara B' și de unde i-a venit ideea realizării lui.

Ce este mai greu, să faci videoclipuri sau un serial?

Era mult mai greu la videoclipuri. Așa mi se pare mie acum, că era foarte greu să facem din nimic, cu bani atât de puțini, ceva care să arate ca un videoclip de afară. Acum avem resurse, totuși, avem o echipă mare de filmare în spate, profesioniști desăvârșiți. E o plăcere să lucrăm. Atunci ne chinuiam patru-cinci oameni să facem ce făceam.

De unde ideea cu Scara B?

E o idee mai veche. Eu am crescut la bloc, pe o scară de bloc obișnuită și am atâtea amintiri de acolo și atâtea povești și mulți prieteni de acolo. Și chiar mi-e dor de casă și de locurile acelea. De acolo mi-a venit ideea, fiind de data aceasta o lume a orașului. Am venit de la sat, în urban, cu un alt univers.

Dragoș Buliga: 'Știu cu siguranță că merită să îl vedeți. E o comedie bună, de care suntem mândri…'

Ce așteptări aveți de la acest serial?

Eu sunt pesimist din fire. Nu îmi place să cred că o să avem mare succes, dar știu cu siguranță că merită să îl vedeți. Și după ce veți vedea toate episoadele din primul sezon, așteptările mele sunt că o să vă placă și o să vreți să vedeți mai departe. E o comedie bună, de care suntem mândri.

De când se va difuza?

De joi, 12 septembrie, de la ora 21:30, după 'Las Fierbinți'. Sperăm ca din sezonul 2 să trecem mai devreme puțin, de la 20.30.

Dragoș Buliga: 'Apar din ce în ce mai multe personaje dragi mie'

Un personaj preferat?

Toate sunt preferate, toate-s egale, ca să spun așa. Sunt multe pe care nu le-ați văzut în primul episod, îi veți vedea în episodul 2 pe Alex Bogdan și, bineînțeles, pe Ion Vlaga, interpretat de domnul Răzvan Vasilescu. Desăvârșit.

Ce actori mai sunt?

Doar jumătate i-ați văzut în primul episod (n.r câțiva jurnaliști au văzut primul episod în cadrul unui eveniment destinat presei), ceilalți îi vedeți pe parcurs. În camera cealaltă este familia Tudose, Alex Bogdan cu mama lui, tanti Jeana, pe care o veți vedea în episodul 3 sau 4. Apar din ce în ce mai multe personaje dragi mie.

Un cost aproximativ? Mai mult sau mai puțin decât v-ați așteptat?

S-au investit sume foarte mari. Nu avem voie să divulgăm bugete. Ce pot să vă spun că vorbim despre un buget curajos pentru un serial tânăr. Au avut încredere din start și au investit în acest decor fabulos pe care îl vedeți aici, de care trebuie să ne folosim mai multe sezoane ca să-și poată acoperi costurile. Ne așteptăm la multe sezoane. La 'Las Fierbinți' am construit mai târziu, neștiind că o să fie un succes atât de mare. Abia acum am construit toate decorurile, în care o să vă invităm cât de curând.

Îi va face concurență serialului 'Las Fierbinți'?

În niciun caz, ci este frățiorul mai mic, care abia s-a născut acum și care se urcă pe umerii fratelui cel mare, încercând să crească împreună. Nu au legătură absolut deloc. E umor diferit, o altfel de construcție a episoadelor… Nu-i face concurență, în niciun caz.

Dragoș Buliga: 'Este cel mai mare decor construit vreodată…'

Am înțeles că e cel mai mare decor…

Este cel mai mare decor construit vreodată pentru un serial de televiziune din România. Peste 700 de metri pătrați și totul într-un detaliu, așa cum vedeți, la milimetru.

Dar blocul pe care l-ați filmat unde se află? Ați deranjat vecinii?

În zona Panduri-Academia Militară. Am încercat să deranjăm cât mai puțin vecinii. Cu ocazia aceasta îmi cer scuze pentru cei deranjați. Atunci când filmăm se face puțină gălăgie.

Dar nu s-a plâns nimeni?

Nu. Au fost înțelegători, mai ales că nu i-am deranjat multe zile. Cele mai multe dintre filmări se fac aici, pe platouri și la magazinul de cartier, care este tot pe aici, pe lângă noi.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton