Dragoș Dolănescu a revenit în secret în România, după 6 ani: „Am fost la mormânt la tata. Am vrut să revăd locurile în care m-am născut și...”. Care e motivul venirii sale / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Dragoș Dolănescu a revenit în secret în România după 6 ani! Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu se întoarce azi în Costa Rica după trei săptămâni. Dragoș Dolănescu și-a reînnoit pașaportul și buletinul, care i-au expirat. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să meargă la mormântul părintelui său, Ion Dolănescu, de care îi este atât de dor…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dragoș Dolănescu a revenit în secret în România după 6 ani! Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu se întoarce azi în Costa Rica după trei săptămâni. El a revăzut locurile natale și prietenii apropiați, de care i-a fost foarte dor. De asemenea, el a fost și la mormântul tatăl său.

colaj-dragos-dolanescucolaj-dragos-dolanescu

Citește și: Ce relație există între Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Ion Dolănescu. Dragoș Dolănescu a dat cărțile pe față. Mesajul pentru mama fratelui lui, Ionuț Dolănescu: „I-am apreciat dintotdeauna vocea de aur”

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: 'Mereu îl visez…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Scărlătescu povestește cât de greu și lung a fost drumul către succes: „Pe mine m-a pocnit televiziunea abia la 40 și ceva de ani. Asta a fost menirea mea, să muncesc. Nu aveam cum să păcălesc…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce adolescență a avut Ramona Bădescu în România, înainte de 1990: „Nu am fost, totuși, un copil oarecare. Aveam mai multă responsabilitate, pentru că apăream pe scenă. Era o educație mult mai rigidă, am făcut sacrificii pentru învățătură, pentru școală…” / EXCLUSIV

Dragoș Dolănescu a revenit în secret în România după 6 ani

Dragoș Dolănescu a venit în țară pentru trei săptămâni. Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu se întoarce azi în Costa Rica, țara mamei sale, unde locuiește de ani buni. Dragoș și-a vizitat cei mai apropiați prieteni și, primul lucru pe care l-a făcut cum a pășit pe pământ românesc a fost acela să meargă la mormântul tatălui său.

Fiul cel mic al cântărețului de muzică populară s-a dus cu lumânări și flori la locul de veci al părintelui său. 'Am fost la mormânt la tata. Am vrut să revăd locurile în care m-am născut și 'să stau la o vorbă cu tata la Bellu'. Nu am mai fost de șase ani, de când m-a chemat președintele Iohanis al Cotroceni.', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

'Mi-au expirat și buletinul și pașaportul românesc și am reușit să le reînnoiesc', a mai spus fiul lui Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu: 'Intenționez să îmi redeschid cabinetul de psihologie'

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu a fost ales deputat în Costa Rica în 2018. Numai că, în țara aceasta nu ai voie să candidezi imediat după primul mandat, ci trebuie să faci o pauză, pentru a se împiedica corupția. Întrebat dacă va mai candica pentru un fotoliu de deputat, Dragoș a răspuns:

'Nu știu dacă voi mai candida, în acest moment. Mai sunt doi ani până atunci. Dar am primit din partea partidelor oferta de a candida la Primăria din Alajuela, orașul în care locuiesc. Le-am spus că mă mai gândesc, iar momentan intenționez să îmi redeschid cabinetul de psihologie. Aceasta e meseria mea de bază.'

'Și mama este la pensie, dar nu a renunțat la meseria ei de medic. Chiar dacă este la pensie, și-a deschis un cabinet acasă și este la fel de solicitată.', a mai declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Dragoș Dolănescu, mesaj pentru Maria Ciobanu, mama fratelui său

Dragoș Dolănescu crede că Maria Ciobanu a fost prima mare iubire a lui Ion Dolănescu, iar Margarita Valenciano, mama lui, ultima.

„Îi doresc Mariei Ciobanu, mamei fratelui meu, Ionuț Dolănecu, multă sănătate, viața lungă. I-am apreciat dintotdeauna vocea de aur, unică, talentul nativ, este foarte iubită de românii de pretutindeni. Ion Dolănescu a iubit-o foarte mult.

Dacă ea a fost prima mare iubire a lui Ion Dolănescu, mama mea, Margarita Valenciano, a fost ultima lui mare iubire. Așa i-a scris mamei mele pe un album pe care ea îl păstrează și acum. Mă bucur sincer și că Maria s-a împăcat cu Ionuț, ea a suferit 25 de ani că nu și-a putut vedea fiul, tatăl meu câștigând custodia lui’a spus Dragoș Dolănescu pentru Click.

Ce relație există între Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Dolănescu

Chiar dacă Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, iubirile lui Ion Dolănescu, nu au avut o relație bună și s-au mai războit prin declarații, acum lucrurile s-au liniștit, pentru că nu mai au nimic de împărțit.

„Nu este vorba de o împăcare propriu-zisă, nu așa se pune problema, ele au avut foarte multe neînțelegeri. Dar, timpul a trecut, acum fiecare este cu familia ei, eu nu știu să-și mai fi vorbit în ultimii ani. Ce să își mai spună?’, a mai spus Dragoș Dolănescu.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton