Dragoș Dolănescu duce dorul petrecerilor organizate de tatăl lui, Ion Dolănescu: „De 1 Mai, de Ziua Muncii, tata nu mergea la spectacole, precum alți artiști. Voia să stea acasă și să-și cheme..."

 Tudorache Simona
.

Dragoș Dolănescu și-a reamintit cum petrecea Ion Dolănescu de 1 Mai. Artistul nu cânta în această zi, dar își invita colegii și prietenii la un pahar, petrecerile cu ștaif din casa renumitului artist fiind renumite. Cei prezenți se ospătau cu preparate alese și cu vinuri pe măsură. Nu lipseau, însă, nici tradiționalii mici cu muștar.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Unii nu găseau loc la masă, așa că stăteau în picioare, dar atmosfera era una de basm. Dragoș Dolănescu privește cu duioșie către acele vremuri, unele fericite pentru familia lor. Deși nu mai poartă legătura cu Ionuț Dolănescu, acesta a avut câteva cuvinte și pentru cunoscutul artist. El și-a exprimat aprecierea pentru familia frumoasă a fratelui lui.

dragos-dolanescu-6700dragos-dolanescu-6700

Ion Dolănescu petrecea de 1 Mai. Dragoș Dolănescu duce dorul acelor momente

Ion Dolănescu nu cânta de 1 Mai, ci petrecea așa cum se cuvine. „De 1 Mai, de Ziua Muncii, tata nu mergea la spectacole, precum alți artiști. Voia să stea acasă, să-și cheme rudele, prietenii și vecinii, ca să ciocnească un pahar de vin și să se ospăteze cu tradiționalii mici cu muștar, dar punea pe masă și fripturi și aperitive, inclusiv mămăliguță caldă, preferata lui.

Invita atât de mulți oameni încât unii stăteau în picioare, cu farfuria în brațe, pentru că nu mai era loc la masă. Îi mai chema la ore diferite, pe ture, ca să aibă scaune pentru toți și loc la masă. Micii sfârâiau pe grătarul din spatele casei.

Tata ne cânta piesele lui de muzică populară, era o atmosferă de sărbătoare, de care mi-e atât de dor', povestește Dragoș Dolănescu pentru Playtech.ro.

Ce vin prefera Ion Dolănescu

Ion Dolănescu nu stătea rău nici la capitolul vinuri, el avea unele de colecție , dar și la butoi, cu un parfum aparte. „În fiecare toamnă, tatăl meu se aproviziona, avea și două butoaie imense în beci. Avea și vin roșu și vin alb. Îi plăcea la mici șprițul, vin alb amestecat cu apă minerală sau plată. Avea cam 2.000 de litri de vin alb și roșu în beciul casei. Îl ținea în butoaie imense, dar avea și sticle cu vin de colecție, vechi de peste 60 de ani. Vinul nu îl făcea el, avea un prieten la o firmă de băuturi, de la acesta se aproviziona', mai spune Dragoș Dolănescu.

Citește și: Laurențiu Duță recunoaște că au existat perioade dificile în căsnicia cu Ianula: „Nu este ușor să trăiești cu cineva care pleacă de acasă trei sau mai multe zile pe săptămână. Au fost mici gelozii…”/ Sunt împreună din adolescență, de 30 de ani

Citește și: Lecția pe care Laura Cosoi a învățat-o după pierderea mamei sale. Cum le-a explicat fetițelor ei că nu-și vor mai vedea bunica: „Uneori, mai plâng noaptea după Buni Li…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Jojo cu Paul Ipate, după 10 ani de relație: 'Am trecut prin foarte multe împreună. Nu ne-am plictisit' Ce spune actrița despre copiii ei / EXCLUSIV

Citește și: Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, a fost găsit mort în casă de un vecin, la 46 de ani. Apropiații artistului sunt în stare de șoc: „Tare mult mă doare că ai ales să pleci'

Dragoș Dolănescu, mesaj pentru Ionuț Dolănescu

S-au certat, dar sângele apă nu se face. Dragoș Dolănescu e încântat de familia frumoasă a fratelui lui și are și pentru el un mesaj. De Sărbătorile Pascale îi doresc lui Ionuț multă sănătate și liniște sufletească! Mă bucur că fiica lui cea mare a obținut numeroase premii la concursurile muzicale. Este o violonistă frumoasă și talentată ca mama ei. Toți copiii lor sunt frumoși și buni', este urarea pe care Dragoș Dolănescu o face familiei fratelui său, în Săptămâna Mare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton