Dragoș Dolănescu îl atacă iar pe Ionuț Dolănescu: "Unde-s hainele lui tata? Unde este muzeul pe care ai promis că-l faci?"

 Oana Pantazi
.

La anul, în martie, se împlinesc 15 ani de când Ion Dolănescu a încetat din viață, însă cei doi fii ai artistului încă nu au îngropat securea războiului, așadar Dragos Dolănescu își atacă din nou fratele… Acum, fratele mai mic îi reprosează lui Ionuț că nu s-a ținut de cuvânt atunci când a promis să-i facă un muzeu tatălui lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-au certat pe avere, au apărut pe rând la TV și și-au făcut reproșuri, apoi fratele mai mare l-a renegat prin intermediul unei melodii și, când se credea că apele s-au liniștit, iată că mezinul, Dragoș Dolănescu, își atacă din nou fratele, reamintindu-i că nu s-a ținut de cuvânt.

10-ionut-si-nevasta10-ionut-si-nevasta

Dragoș Dolănescu își atacă din nou fratele. Ce îi reproșează lui Ionuț

Una dintre legendele muzicii populare, regretatul Ion Dolănescu, s-a stins din viață în 2009, din cauza unui infarct, la vârsta de 65 de ani. De atunci, ambii frați au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal și și-au aruncat vorbe dure la televizor. Nici după aproape 15 ani de la moartea tatălui lor frații Dolănescu nu au găsit o cale de împăcare. Cea mai lungă dispută, care a durat câțiva ani, s-a întâmplat din cauza moștenirii lăsate de celebrul artist. Acum, fratele mai mic are iar reproșuri pentru Ionuț Dolănescu.

Citește și: Dragoș Dolănescu încă își visează tatăl, la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce i-a cerut artistului, înainte să se stingă: „Ultimul lucru pe care l-am făcut a fost să îl rog să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce l-a rugat Ion Dolănescu pe fiul său, Ionuț Dolănescu, în ultimele clipe de viață: „Ne făceam planuri. Tata îmi tot spunea să mă grăbesc să…'

Citește și: Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie: „Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva. Nu eu lansez piese cu scandal’ / EXCLUSIV

„Tata avea zeci de costume populare, iubea enorm tradițiile, avea din fiecare zonă a țării, dar avea și costume de calitate, fine, punea preț pe haine. După ce tata a murit, eu nu am luat din lucrurile lui, pentru că Ionuț a promis că în casa din Caimatei va face și un mic muzeu, unde să expună diplomele, albumele, lucrurile lui tata.
Acum vin eu și-l întreb pe fratele meu: «Ionuț, unde-s hainele lui tata? Unde este muzeul pe care ai promis că-l faci?».
Nu a fost om de cuvânt, a modernizat casa din Caimatei, unde a locuit tata până în ultima zi a vieții, dar nu i-a făcut și un loc unde să vină oamenii să-l comemoreze, să-i admire munca, ținutele populare. Dacă știam că va proceda așa, mă luptam pentru casa asta, unde am atâtea amintiri cu tata', a declarat Dragoș Dolănescu pentru Playtech.ro.

Dragoș Dolănescu: „Tata a murit supărat pe Ionuț”

La finele lunii iunie, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu îi bătea obrazul fratelui său mai mare, pentru că, susținea el, mereu ar fi vrut să arate că doar el este important în familia Dolănescu, ca și când Dragoș nu ar exista. Într-un interviu pentru viva.ro, Dragoș Dolănescu, stabilit în Costa Rica, spunea că regretatul artist suferea enorm când Ionuț Dolănescu, fiul său mai mare, îl comenta prin ziare.

După ce Ionuț Dolănescu a povestit recent, într-un interviu, că tatăl său a fost foarte fericit de venirea pe lumea a primului său copil, acesta a ținut să precizeze că fratele lui mai mare mereu s-ar fi comportat ca și când doar el și copiii lui sunt importanți.

Ce a scris acolo Ionuț e adevărat. Că tata era foarte fericit pentru nașterea lui Vlăduț. Doar că tata a murit supărat pe IonuțEl nu se ruga să aibă copii cu fata asta (Doinița, actuala soție-n.r.), pentru că el era căsătorit cu altcineva în perioada aceea.

Dintre nepoți, el i-a prins pe copiii mei mai mari, pe Maria și pe Ion. Tata nu mai era, însă, în viață când s-a născut Darius, fiul meu mai mic. De la Ionuț, tata a apucat să-l vadă născut pe Vlăduț, băiatul lui mai mare, care avea câteva luni, atunci când el a murit’, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton