Ce mesaj i-a transmis Dragoș Dolănescu fratelui său, Ionuț, după ce au ajuns iar la tribunal pentru moștenire: ”Să fie de treabă, ceea ce nu cred, dar asta-i altceva...” Nu au mai vorbit de 15 ani / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce îi transmite Dragoș Dolănescu fratelui său, la început de an. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu susține că nu a mai vorbit cu fratele lui mai mare, Ionuț Dolănescu, de aproape 15 ani, de când s-a stins din viață părintele lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce îi transmite Dragoș Dolănescu fratelui său la început de an și ce preparate îi gătește mama sa, Margarita Valenciano, în Costa Rica. Dragoș Dolănescu, care a fost deputat în Costa Rica în perioada 2018-2022, susține că nu mai are niciun fel de relație cu Ionuț Dolănescu, fratele lui mai mare. De asemenea, cei doi nici nu au mai vorbit de ani buni.

317635799_8775323159152226_5283101993384834533_n317635799_8775323159152226_5283101993384834533_n

Citește și: Dragoş Dolănescu, detalii neștiute despre povestea de iubire dintre tatăl său și Nadia Comăneci: „A purtat-o mereu în suflet, până la sfârşitul vieţii'

Citește și: De ce a refuzat Dragoș Dolănescu să candideze ca primar într-un oraș din Costa Rica și cu ce se ocupă băieții lui acum: „Pe Ion l-au numit șef la nivel național, la 19 ani' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Șerban a lansat o melodie alături de mama ei: „A renunțat la visul ei de a cânta pentru familie, iar eu am făcut exact opusul'. Cum arată Elena Șerban / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă fiicele lui Florin Busuioc: „Cred că Natalie e fata mamei mai mult și Catinca fata tatei'. Cum se înțelege prezentatorul TV cu Toni Ioniță, iubitul fetei sale mari / EXCLUSIV

Ce mesaj i-a transmis Dragoș Dolănescu fratelui său, Ionuț, după ce au ajuns iar la tribunal pentru moștenire

Ce îi transmite Dragoș Dolănescu fratelui său la început de an și ce preparate îi gătește mama sa, Margarita Valenciano, în Costa Rica. Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu ne spune ce relație are acum cu fratele lui mai mare, Ionuț Dolănescu.

Cei doi nu își mai vorbesc de la moartea părintelui lor, regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu. Fiul cel mic al artistului susține că nu a mai vorbit cu fratele lui de aproape 15 ani.

'Îi transmit lui Ionuț, la început de an, multă sănătate, spor la treabă, să fie de treabă, ceea ce nu cred, dar asta-i altceva. Îi doresc sănătate și lui și familiei lui, copiilor lui. Să le meargă bine tuturor. Nu mai am treabă cu el… demult', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Viva.ro.

Dragoș Dolănescu nu a mai vorbit de 15 ani cu fratele lui mai mare, Ionuț Dolănescu

Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu nu își mai vorbesc de 15 ani, de când a murit tatăl lor, de la data de 19 martie 2009. După ce s-a stins părintele lor, cei doi frați s-au războit în instanță timp de aproape 9 ani pe averea regretatului cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu.

În urma procesului, Ionuț Dolănescu a primit drepturile de autor și vila din Strada Caimatei, unde s-a stins Ion Dolănescu. În schimb, Dragoș Dolănescu a moștenit vila din Sinaia și mai multe terenuri din județele Prahova și Ilfov.

'Nu am vorbit de ani buni cu el. Se împlinesc 15 ani de când nu am mai vorbit cu Ionuț și tot atâția ani de când a murit tata, 2009-2024. Se fac 15 ani de când tatăl meu, Ion Dolănescu, a urcat la cer', a mai spus fiul cel mic al lui Ion Dolănescu.

Dragoș Dolănescu a mâncat salată de boeuf în Costa Rica, preparată de mama sa

Dragoș Dolănescu a petrecut de sărbători în Costa Rica, alături de familia lui, de soția Melissa, de Ion și Darius, băieții lui, dar și de mama sa, Margarita Valenciano. Aceasta din urmă este de profesie medic și are un cabinet în orașul Alajuela, în care locuiesc.

Fosta iubită a lui Ion Dolănescu a studiat medicina în România, la Cluj și la București, unde s-a mutat ulterior, pentru artist. După ce a stat 11 ani în România, mama lui Dragoș Dolănescu s-a mutat înapoi în Costa Rica.

'Am petrecut în familie sărbătorile. Pe 24 decembrie, mama a preparat un picior de porc, iar pe 31 decembrie, mama a făcut orez cu pui, o mâncare tipică pentru Costa Rica, dar am făcut și salată de boeuf, ca în România. Și apoi am mai avut pe masă și alte preparate tradiționale din Costa Rica. ', a declarat Dragoș Dolănescu, pentru viva.ro.

Foto: arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton