Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale artistului: „A fost o ceartă mare la spital. Deși leșinase, voia să...”. Cum îl visează la 15 ani de la moarte

 Tudorache Simona
.

Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale artistului. Ion Dolănescu s-a stins din viață în urmă cu 15 ani, la vârsta de 65 de ani. După plecarea lui, Ionuț Dolănescu și fratelui lui, Dragoș, au devenit protagoniștii unui scandal fără precedent. S-au certat pe bunuri, pe drepturile de autor ale artistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Pacea dintre ei se lasă și astăzi așteptată, pentru că cei doi au ales să nu își mai vorbească. Se reaprind atunci când Ionuț mai lansează câte o piesă cu direcție fixă. Dragoș Dolănescu mărturisește că își visează și astăzi tatăl în momentele complicate, iar ziua în care și-a găsit sfârșitul nu crede că o va uita vreodată.

dragos-dolanescu-6700dragos-dolanescu-6700

Dragoș, fiul lui Ion Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale artistului

Ultima lui dorință a fost să moară pe scenă. Era spectacolul lui Botgros de la Sala Palatului. Tata voia să cânte acolo, deși leșinase și a ajuns la spital, în timp ce imprima cântece noi. A fost o ceartă mare la spital, voia să se externeze, ca să cânte la acel concert. Și a zis că marii artiști mor pe scenă. Eu și Ionuț am vorbit cu el ca să-l convingem să nu plece. Dar nu a fost suficient. A venit și maestrul Botgros să-l roage să nu iasă din spital. La vreo 3 săptămâni a murit.

Noi am vrut să-l menținem în viață, nu credeam că i-a venit sfârșitul, era un om foarte puternic. El când vedea un spectacol, se emoționa foarte mult.

Și acum mă gândesc ce ar fi fost dacă-l lăsam', a mărturisit Dragoș Dolănescu, conform Cancan.

Cum a aflat Dragoș Dolănescu despre moartea tatălui său

Politicianul nu poate uita nici acum momentul când a fost anunțat de tragedia care le lovea familia. Dragoș Dolănescu a primit vestea de la fratele lui, Ionuț. Despre celebrul artist care i-a fost tată știe că are mai multe probleme de sănătate, dar nu se aștepta să plece atât de repede și brusc.

A fost șocant… În ultimii ani, veneam în țară măcar o dată pe an și stăteam o lună-două cu el, mai ales iarna. Atunci i se făcea mai rău, stătea spitalizat. Avea probleme cu ficatul, mai multe organe îi erau afectate… Parcă avea față de icoană în ultimele luni… Plecasem cu 15 zile înainte în Costa Rica, se încălzise afară. Chiar el mi-a zis să mă întorc și că ne vedem la toamnă, că se simte mai bine.

Era într-o dimineață, eram în Costa Rica și mă pregăteam să plec la lucru, când m-a sunat Ionuț și mi-a zis. I-am spus că glumește. Am luat primul avion și am venit. A fost o mare tragedie', a mai spus Dragoș Dolănescu.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Alexandru Sautner, juratul de la Chefi la Cuțite. Flavia i-a dăruit o fiică superbă celebrului bucătar

Citește și: Ioana Ginghină a aflat abia la un an de la divorț că Alexandru Papadopol are o relație cu Adriana Titieni: „Nu m-ați prins, dar și eu eram atunci cu cineva”

Citește și: Raluca Pastramă, surprinsă ținându-se de mână cu fostul iubit al Ramonei Olaru. Este în proces de divorț cu Ibrahim Ibru / În ianuarie, bărbatul a fost fotografiat cu cele două femei la distanță de două zile

Citește și: De ce a renunțat Andreea Ibacka la emisiunea pe care o prezenta la Happy Channel: „Am discutat și am hotărât împreună cu echipa”

Cum își visează Dragoș Dolănescu tatăl

Politicianul are convingerea că tatăl său îl veghează de sus, iar când are de luat o decizie importantă îi apare întotdeauna în vis. Dragos Dolănescu face parastat pentru Ion Dolănescu în Costa Rica.

Când am momente din viață în care să trebuie să iau decizii, îmi apare în vis ca atunci când era tânăr. Vine și mă liniștește, mă încurajează, simt că mă veghează și acum.

Astăzi îi facem parastas ca în fiecare an, în Costa Rica. Avem doar biserica catolică aici, iar tradițiile sunt altele, dar noi le respectăm și pe ale ortodocșilor. Mergem la biserică și ne rugăm pentru sufletul lui tata', a completat politicianul.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton