Prin ce dramă a trecut Andreea Berecleanu, după plecarea copiilor la studii, în străinătate: "Niște crize atroce, a trebuit să mă opereze, am clacat"

 Radulescu Ruxandra
.

Prin ce dramă a trecut Andreea Berecleanu, după plecarea copiilor la studii, în străinătate. Andreea Berecleanu una, dintre cele mai îndrăgite și mai longevive prezențe de pe micile ecrane, a dezvăluit, recent, coșmarul prin care a trecut, după ce fiul și fiica ei au plecat la studii, în străinătate. Vedeta a suferit enorm și a ajuns pe masa de operații.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu, 48 de ani, este o veterană a pupitrului de știri, fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare. Dincolo de o carieră de succes, aceasta e și mama a doi copii, din mariajul cu Andrei Zaharia. În prezent, vedeta e căsătorită cu celebrul medic estetician Constantin Stan. Berecleanu a dezvăluit că plecarea copiilor la studii, în străinătate, a afectat-o enorm. Prezentatoarea a somatizat emoțiile negative, astfel încât a organimul ei a clacat.

index-21index-21

Prin ce dramă a trecut Andreea Berecleanu, după plecarea copiilor la studii, în străinătate

Andreea Berecleanu și-a deschis sufletul cu privire la o perioadă dificilă din viața ei. Vedeta a mărturisit că plecare copiilor în străinătate a afectat-o nu numai emoțional, ci și la nivelul organismului. Andreea Berecleanu a somatizat suferința și a fost nevoită să se opereze.

Citește și: De ce s-a măritat Andreea Berecleanu cu medicul Constantin Stan abia după 3 ani de la cererea în căsătorie: „Nu am vrut să risc deloc să-i rănesc printr-un gest de nerăbdare’ / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Berecleanu, schimbare de look, după vacanța în Grecia: „A ieșit și de data asta’

Citește și: Andreea Ligia, femeia care i-ar fi despărțit pe Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, dă explicații: „Nu doresc să apar în astfel de scandaluri'

Citește și: Cum arată Oana Roman, după ce a slăbit 20 de kilograme. Imagini cu vedeta, după ce s-a filmat în dres, în baie

A fost greu. Am zis așa: a plecat Eva și a plecat și Petru anul trecut și a început să-mi fie rău, dar rău fizic. Toate analizele pe care le fac eu de 2-3 ori pe an, uzuale, toate erau pe linia roșie, toate dintr-odată. Nu înțelegeam care e treaba. Am început să am niște dureri în capul pieptului, niște crize atroce, pe care nu le puteam stăpâni în niciun fel, decât cu calmante ultravenoase, după care am descoperit că, deși făcusem o ecografie de abdomen și nu aveam nicio problemă, decât o bilă mai leneșă, dar ca toată lumea, dintr-odată bila mea s-a umplut de pietre și a trebuit să mă operez.

Am somatizat atât de tare toată povestea plecării lor fără să-mi dau seama în primă fază, încât fizic mi s-a făcut rău și am clacat,' a spus Andreea Berecleanu, în cadrul podcastului lui Teo Trandafir.

De ce nu a apelat Andreea Berecleanu la psiholog

Deși s-a confruntat cu momente de cumpănă de-a lungul vieții, Andreea Berecleanu nu a apelat la psiholog, reușind să găsească sprijinul emoțional necesar la familie și partenerul ei, Constantin Stan.

„Nu am fost niciodată în terapie, recunosc. Nu este o laudă, este un fapt. Eu am încercat mereu să găsesc un sprijin: în copilăria mea, în prietenii mei, în omul de lângă mine, în mama care mi-a rămas, în natură, în ceva în care de fiecare dată m-am agățat și eu am crezut că a fost sprijinul meu în perioadele grele. Poate m-am păcălit, habar n-am, dar am mers mai departe,' a mai spus prezentatoarea TV.

Ce spune Andreea Berecleanu despre operațiile estetice, la 48 de ani

Chiar dacă pare apropiată de vârstă cu fiica ei, Eva, în fotografii arătând mai degrabă ca două surori, Andreea Berecleanu susține că nu și-a făcut nicio operație estetică, dar că de asta își dau seama doar cei care o știu de pe vremuri, de la debutul în televiziune. Pe de altă parte vedeta realizează că suspiciunile se nasc, firesc, deoarece soțul ei este vestitul chirurg estetician Constantin Stan.

„De ce mi se pun mie întrebări cu privire la operațiile estetice? Îți spun eu de ce. Dintr-un singur motiv: pentru că sunt căsătorită cu un chirurg estetician. Dacă eu eram cu un pilot, avocat, inginer, profesor, niciodată nu mi s-ar fi pus o astfel de întrebare. Sunt persoane care poate nu mă știu de 30 de ani, de când e evident că nu există nicio schimbare, și persoane mai tinere care nu mă știu sau nu mă știau de atunci și se întâlnesc întâmplător la un eveniment cu mine. Și au reacția asta: Wow! Chiar nu aveți nimic?’, a povestit Andreea Berecleanu în podcastul lui Teo Trandafir.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton