Drama necunoscută a lui Cătălin Oprişan. Și-a pierdut mama la doar 28 de ani, răpusă de leucemie: "De asta nici nu m-am căsătorit mai devreme..."

 Radulescu Ruxandra
.

Drama necunoscută din viața lui Cătălin Oprişan. Jurnalistul Cătălin Oprișan este mereu cu zâmbetul pe buze și e cunoscut pentru simțul umorului. Puțini știu însă, că acesta ascunde o suferință profundă, care l-a afectat teribil pe vremea când avea doar 28 de ani. Oprișan a pierdut-o pe cea care i-a dat viață, din cauza unei boli necruțătoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Oprișan, 47 de ani, este unul dintre cei mai respectați jurnaliști din mass-media. Personalitatea lui dinamică și plină de umor a fost dintotdeauna apreciată, dar în prezent, preferă să trăiască în afara luminii reflectoarelor. Se bucură de familia sa minunată alături de soție și copilul lor. Puțini și-ar imagini că jurnalistul este urmărit de o mare dramă care l-a afectat foarte mult. Mama lui a murit de leucemie pe vremea când el era un tânăr de numai 28 de ani.

8s07trzlykk_3o8s07trzlykk_3o

Drama necunoscută din viața lui Cătălin Oprişan

Cătălin Oprișan a fost răpus de durere, atunci când mama lui s-a stins din viață, rapid, măcinată de o boală necruțătoare. El avea doar 28 de ani și se pregătea să se căsătorească, însă planurile i-au fost năruite, de dispariția mamei.

Citește și: Cum a afectat-o pe Claudia Pătrășcanu moartea tatălui ei: „Aveam 15 ani. Dacă trăia, nu cred că se ajungea la divorț, n-ar fi permis ca…'. Bărbatul suferea de leucemie

Citește și: Scandalul uitat dintre Mădălin Ionescu și Dan Capatos. Au fost buni prieteni, dar au ajuns la tribunal: „Are creierul praf. E praf de mult'

Citește și: Oana Zăvoranu revine în fața camerelor, cu emisiunea online, după o pauză de 2 ani: „Văd că toate neavenitele și neaveniții tropăie ca elefanții și mustesc de idei”

Citește și: Cum arată Adina Buzatu, în costum de baie, la 46 de ani: „Ești ireală, superbă'. Fanii au reacționat imediat

Pe mama am pierdut-o înainte să mă căsătoresc, acum 19 ani. Leucemie… În 2005 s-a întâmplat. M-a chemat doctorul şi mi-a spus: Te văd om cu carte, de boala asta a murit Brejnev, credeţi că dacă se putea face ceva nu se făcea? Aveam 28 de ani, a fost ceva galopant, s-a făcut tot ce se putea face omeneşte', spune Oprișan.

De asta nici nu m-am căsătorit mai devreme, nu am putut, cui îi ardea de asta? Şi-ar fi dorit enorm să îşi vadă nepoţii, totul s-a întâmplat în 2 ani, deci evoluţie galopantă. Şi nu puteai să faci nimic, ăsta e cel mai greu lucru. Apucase să vadă că sunt pe drumul meu, mă mutasem deja cu cea care mi-a devenit soţie', a mai spus jurnalistul, pentru Playtech.

Cum se înțelegea Cătălin Oprișan cu tatăl său

Pentru Cătălin Oprișan, mama a fost întruchiparea blândeții, cea care îl alina, de fiecare dată când avea nevoie. Tatăl său, în schimb, era un om dur, așa cum a mărturisit și jurnalistul.

„Domnul colonel era dur cu mine, dar super om! Dădea la propriu milităria jos din pod, nu era figură de stil, mă curenta. Cu mama, Dumnezeu să o ierte, mă înţelegeam mai bine', a dezvăluit Cătălin Oprișan.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan are mari probleme de sănătate, fiind diagnosticat, din copilărie, cu diabet. Lucrând în presă, jurnalistul a fost nevoit să îndure foarte mult stres și a avut o alimentație haotică, pline de mâncăruri procesate. Acest aspect i-a agravat afecțiunile pe care le moștenise din familie.

„De mic am moștenit tensiune, deci cu asta m-am născut, de la mama. De mic am moștenit diabet, de la tata, dar nu m-au încurcat, până acum câteva luni. Și din cauza regimului de viață, adică 10 mititei intrau direct și cu un litru de apă cu întuneric (n.r. Coca-Cola). Nu e bine să ne batem joc chiar așa.

Am fost zmeu până când organismul, în loc să îți dea un AVC sau un infarct, îți dă o durere de cap și îți zice «Du-te și controlează-te!». Și când m-am dus să mă controlez, medicii și-au făcut cruce de 5 ori, că nu îmi făcusem niciodată analize. Și am început să iau pastile', a declarat jurnalistul Cătălin Oprișan.

FOTO: YT Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton