Drama neștiută a lui George Nicolescu, solistul nevăzător, la 73 de ani: "Am fost uitat de mulți"

 Dumba Gabriela
.

La 73 de ani, George Nicolescu, celebrul solist nevăzător, are multe pe suflet și a dezvăluit, resemnat, că oamenii l-au uitat. Deși iubește să cânte și a petrecut 40 de ani pe scenă, George Nicolescu este ignorat de organizatorii de spectacole și nimeni nu-l mai trece pe afișe. Însă George Nicolescu este optimist și nu caută să stârnească milă printre cei care îi iubesc muzica, acceptă fiecare zi așa cum este.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

George Nicolescu, solistul hit-ului „Eternitate”, s-a confruntat cu unele probleme de sănătate din cauza cărora a rărit aparițiile scenice anul trecut, însă nici organizatorii de spectacole nu s-au obosit să-l invite.

43706307_891752984362165_1561981487027322880_n43706307_891752984362165_1561981487027322880_n

Solistul George Nicolescu, ignorat de organizatorii de concerte

George Nicolescu se simte mai bine fizic, dar sufletește suferă. Nu i s-a mai dat de mult timp ocazia să trăiască emoția unui concert și s-a resemnat la gândul că oamenii l-au uitat.

„Cu sănătatea sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Însă, am o mare supărare. Nu prea mai am spectacole, în ultima perioadă, nu mai sunt invitat. Am văzut că oamenii se inventează. Din ce am observat, concerte mai multe sunt prin București, dar eu nu sunt cuprins în ele. Nu că nu aș merita să fiu, dar nu sunt solicitat să vin să prestez.

Eu nu sunt genul acela de artist care să mă bag în seamă și să mă invit la spectacole. Am fost uitat de mulți. Nu am mai avut de mult timp un concert. Asta este, am învățat să iau viața ca atare și am peste 40 de ani de carieră pe scenă. Nu am un an-doi', a declarat George Nicolescu pentru Click!

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, din nou la Tribunal, în procesul de defăimare. Iubita lui Gabi Bădălău a obținut deja ce și-a dorit

Citește și: Ce ținută a purtat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Prima Doamnă a României a atras toate privirile

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Singura mea durere e că fostul soț și-a uitat copilul’

George Nicolescu are sprijinul și iubirea soției de aproape 50 de ani

George Nicolescu a mai mărturisit că se bucură de liniștea și fericirea sufletească din partea soției sale cu care este de cinci decenii și cu care are doi copii împreună ce sunt stabiliți în Spania: George Daniel (48 ani) și Luminița (43 ani).

„Soția îmi este alături în tot ceea ce fac, mă ajută, este spirijul meu. Trăim din pensiile pe care noi le primim, lunar. Nu vreau să zic ce sumă mai eaxct, nici nu știu, și dacă aș ști nu v-aș zice. Am o soție de nota zece cum nici nu am visat.

Mă iubește necondiționat din prima clipă și asta se vede. A fost lângă mine, și eu am fost lângă ea, mereu la bine și la greu. Am avut norocul eu de la Dumnezeu să dau de o persoană bună, să mă iubească așa cum sunt, și să avem împreună doi copii frumoși', a conchis George Nicolescu.

George Nicolescu s-a născut orb, dar nu s-a dat bătut

George Nicolescu s-a născut în 1950, la Ploiești. Mama lui s-a speriat teribil și a bătut la ușa celor mai buni medici ai vremii, pentru a-i salva vederea. Artistul a menționat, într-un interviu, că, la vârsta de patru ani,  a suferit o operație pe creier, dar fără succes.

În ciuda acestei delicate probleme de sănătate, George Nicolescu nu s-a lăsat pradă tristeții și s-a pus cu burta pe carte, devenind elev la școli cu profil special pentru nevăzători. A absolvit Şcoala pentru pacienţi cu ambliopie din Bucureşti, după care s-a înscris la gimnaziul și liceul în Cluj, la Școala Pentru Orbi.

Apoi, a absolvit Facultatea de Limbi Romanice, secţia română-franceză, la Universitatea din București. A fost profesor de limba franceză la ‘Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere’, din Buzău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton