"Aveam hemoragii mari, riscam să pierd sarcina". Drama prin care a trecut Gina Pistol, în primul trimestru de sarcină

 Radulescu Ruxandra
.

Drama neștiută prin care a trecut Gina Pistol, în primul trimestru de sarcină. Gina Pistol, și Smiley au devenit părinții unei fetițe adorabile, în urmă cu doi ani. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a trecut prin clipe de groază, în primul trimestru de sarcină, când a fost în pericol să piardă copilul, din cauza hemoragiilor puternice. Din această cauză, Gina Pistol a ascuns mamei sale că este gravidă. Iată ce dramă a trăit iubita lui Smiley, în timpul sarcinii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Drama neștiută prin care a trecut Gina Pistol, în primul trimestru de sarcină. Gina Pistol, 42 ani, și Smiley, 39 ani, sunt în prezent fericiții părinți ai unei fetițe sănătoase, pe nume Josephine, care a venit pe lume, în urmă cu doi ani de zile. Pentru Gina Pistol, perioada sarcinii a fost deosebit de grea, având în vedere că medicii îi dădeau șanse minime să aducă un copil pe lume. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a suferit hemoragii puternice, cât timp era gravidă și era constant în pericol de a pierde copilul. Medicii i-au spus Ginei Pistol că nici măcar nu va putea rămâne gravidă, așa că a luat primele simptome ale sarcinii, ca semne ale premenopauzei. Cel mai dureros a fost atunci când mama prezentatoarei a aflat din presă de sarcina fiicei sale. Iată ce dramă a trăit Gina Pistol cât timp era însărcinată și de ce nu a vrut ca mama ei să știe că este gravidă!

index-44index-44

Drama neștiută prin care a trecut Gina Pistol, în primul trimestru de sarcină

Gina Pistol a adus-o pe lume pe Josephine, în urmă cu doi ani, însă în timpul sarcinii, vedeta a avut hemoragii puternice și era în pericol permament de a pierde copilul. Gina Pistol a evitat să-i spună mamei sale că este gravidă, întrucât voia să o scutească de o eventuală suferință.

„Un lucru care s-a întâmplat în primul trimestru de sarcină, când părinții noștri au aflat din presă că eu sunt însărcinată, a fost foarte urât. Cred că eu timp de o lună de zile am avut hemoragii foarte mari și nu aveam voie nici măcar să ridic o sticlă de doi litri de apă, trebuia să stau doar la pat și exista riscul să pierd sarcina. Cum să îi spun eu mamei mele: Mama știi sunt însărcinată, dar știi nu te bucura că s-ar putea ca la un moment dat…cum să îi spun eu mamei mele.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Gina Pistol de la Smiley: 'Este făcut special pentru ea. Ceva de nivel mondial…'

Citește și: Gina Pistol, anunț surprinzător la două luni de când s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică. Îmi place să muncesc'

Citește și: De ce refuză Gabriela Cristea să mai vorbească cu tatăl ei: „M-am recunoscut în povestea lui Meghan Markle”

Citește și: Cum au afectat-o pe Karmen problemele de sănătate ale mamei ei și cum se simte acum, după AVC: „De acolo au început problemele. Am început să plâng rău de tot' / EXCLUSIV

Adică așteptam să trec de hopul acesta ca să putem să ne anunțăm și noi părinții. Și pentru că mergeam foarte des la doctor să fac analize, să fac ecografie, cineva a văzut și a anunțat presa și așa ne-au sunat ai noștri: E adevărat? Și ce putem să le spun că nu știam nimic. Aveam hemoragii mari. Nu aveam voie să ridic o sticlă de apă de jos pentru că riscam să pierd sarcina', a declarat Gina Pistol, în cadrul podcast-ului „Fain și simplu', realizat de Mihai Morar.

Gina Pistol: „Am simțit că universul era în pântecele mele”

Medicii îi dăduse șanse minime Ginei Pistol de a rămâne însărcinată, așa că ea și Smiley deja se gândeau la ideea înfierii unui copil. În momentul în care a rămas gravidă, Gina Pistol a crezut că simptomele se datorează premenopauzei.

„Am descoperit că aveam șanse 0,1 să rămân însărcinată. Am vorbit cu Andrei despre asta și am zis că dacă ne dorim foarte mult un copil înfiem un copil. Mi-a fost greu să accept că nu o să am un copil. Ne-am luat un weekend liber și am mers la munte. Și în mașină eram atât de fericită pentru nimicul din jurul meu și am început să plâng. Simțeam că trăiesc, îmi era dor. A doua zi îi povestesc lui Andrei că am trăit ceva ciudat și a început să facă mișto de mine. Nu am mai trăit asta niciodată, dar am simțit că universul era în pântecele mele. Nu am mai simțit asta niciodată!

M-am întors la filmări, eu am crezut că sunt la premenopauza pentru că aveam bufeuri, nu îmi era bine. Am corelat și vârsta și credeam că mă pregătesc de menopauză. Și, de fapt, eu eram însărcinată', a mai spus Gina Pistol.

Smiley și Gina Pistol fac nunta

În urmă cu câteva zile, Smiley și Gina Pistol au făcut marele anunț, așteptat de toți fanii lor, din momentul în care au devenit părinți. Smiley și Gina Pistoș au luat loc pe banca mărturisirilor, unde în urmă cu doi ani și jumătate au dat de veste că vor avea o fetiță, doar că acum au anunțat că se vor căsători.

„Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.’, a spus Smiley.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton