Drama Loredanei Elena Șerban de la Chefi la cuțite. A povestit cu lacrimi în ochi: "Mașina în care se aflau a fost lovită de tren. I-a făcut praf! Când eu eram însărcinată cu fiica mea..."

 Dumba Gabriela
.

Loredana Elena Șerban de la Chefi la cuțite a făcut confesiuni emoționante în emisiunea de la Antena 1, care i-au emoționat pe cei patru jurați. Cu lacrimi în ochi, Loredana Elena Șerban a vorbit despre moartea părinților ei, spulberați de tren, chiar în momentul în care ea aștepta cu nerăbdare să devină mamă. Tragedia a afectat-o enorm și este recunoscătoare că fiica ei este bine și nu a preluat șocul ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Loredana Elena Șerban are 44 de ani, este bucătar în Academia Forțelor aeriene Henri Condă și are o poveste de viață impresionantă. Loredana Elena Șerban a dezvăluit că a stat în Italia 12 ani. Acolo l-a întâlnit și pe fostul ei soț, un italian alături de care a devenit mamă a doi copii.

43-343-3

Loredana Elena Șerban i-a emoționat pe jurații Chefi la cuțite cu drama vieții ei, moartea părinților

Loredana Elena Șerban i-a emoționat pe jurații Chefi la cuțite, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu nu doar prin preparatul gătit, ci și prin drama pierderii părinților ei.

După ce a spus că ar prefera să meargă în echipa lui Richard Abou Zaki, aceasta a dezvăluit mai multe detalii despre viața ei. Cu lacrimi în ochi, Loredana Elena Șerban i-a amintit pe părinții ei, care au murit într-un tragic accident de tren. Ea se pregătea să nască, se afla în Italia și nu a putut veni la înmormântarea lor.

„Am stat în Italia 12 ani. Am mers la școală, am urmat liceul și am decis să merg în străinătate în vizită. Am avut o prietenă în Italia și m-a chemat în vizită. N-a fost așa, am rămas 12 ani, pentru că prin intermediul ei l-am cunoscut pe fostul meu soț, italian. Aveam 24 de ani și din acea relație au venit pe lume și cei doi copii ai mei.

Părinții nu prea au fost de acord, dar după aceea s-au obișnuit cu ideea. Cu părinții am avut o relație foarte frumoasă, am avut o copilărie foarte dulce! Părinții mei, care nu mai sunt, au lucrat la fabrica de ciocolată și bomboane.

Din păcate, părinții mei au decedat amândoi când eu eram însărcinată cu fiica mea. Era ultima zi de muncă, practic nu trebuia să meargă la serviciu, dar mama a fost chemată pentru că se scotea un produs nou. La calea ferată, la 5 minute de casă, mașina în care se aflau a fost lovită de tren. I-a făcut praf!

Citește și: Cum arată și cu ce probleme se confruntă Vica Blochina, după operația la stomac: „Am slăbit 10 kilograme, a început să se lase pielea…’

Citește și: Cum s-au cunoscut David Popovici și Nadia Comăneci: „Acum am realizat cine era în imagine…’. Fotografia neștiută cu cei doi, de când înotătorul avea 10 ani

Citește și: Theo Rose, mesaj neașteptat pentru Anghel Damian: „Ești gelos pe Horia Brenciu?’. Cum l-a surprins artista pe iubitul ei în trafic

Ne-a sunat directorul fabricii și mi-a zis ca mama, colega ei și soțul acesteia au decedat în accident. Nu am putut veni la înmormântare. A fost un șoc care m-a marcat, dar mă bucur că fetița nu a pățit nimic, pentru că eram exact în ultimele zile de sarcină. Mama nu a văzut-o niciodată, a murit cu două săptămâni înainte să nasc. Dar se pare că Dumnezeu mi-a luat un înger și mi-a dat un altul', a mărturisit Loredana Elena Șerban, cu lacrimi în ochi, la Chefi la cuțite sezonul 13.

Loredana Elena Șerban a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcamp.

Ce le-a gătit Loredana Șerban juraților Chefi la cuțite

Loredana Elena Șerban a venit decisă în emisiunea Chefi la cuțite să îi cucerească pe jurați cu o rețetă de ciorbă de perișoare.

„Sunt bucătar și lucrez la Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă' din Brașov, la popotă. Pregătesc pentru toți, ultima dată am lucrat pentru 95 de persoane dintre care 30 au fost americani.

Efectiv au lins farfuria. Sunt singură în bucătărie, nu am ajutor. Gătesc de șase ani în bucătărie, dar pentru familie gătesc de o viață!', a dezvăluit Loredana Șerban juraților Chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton