Drama lui Matteo. Artistul și-a pierdut tatăl la Revoluție: „A murit împușcat, mama a păstrat cele trei gloanțe pe care i le-au scos din piept. Nu am fost la înmormântarea lui...”

 Tudorache Simona
.

Matteo și-a pierdut tatăl pe când avea doar șase ani. Bărbatul a mers la serviciu, în timpul Revoluției din decembrie 1989, lucru pe care artistul nu l-a înțeles niciodată și pentru care îl judecă și astăzi. Un glonț a pătruns pe geam și l-a nimerit direct în inimă, în biroul în care se afla, deși nu era singurul de acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Matteo a rămas marcat de acest episod, deși cea care i-a dat viață a încercat să îi ascundă anumite detalii și să nu îl încarce cu energie negativă. Nu l-a luat nici la înmormântare, suferința au rămas însă. Matteo și-ar fi dorit să își cunoască mai bine tatăl, să petreacă timp împreună.

matteo 4matteo 4

Matteo nu înțelege de ce tatăl lui a plecat la serviciu în plină Revoluție

Matteo nu a avut ocazia să petreacă mai mult timp alături de părintele lui și ăsta e marele lui regret. I l-a răpit Revoluția atunci când avea mai multă nevoie de el.

„Tata, tot ce pot să spun este că știu că a murit împușcat la Revoluție. La Revoluție, pe data de 23 decembrie. Mai multe nu știu nici eu, pentru că mama mi-a cam ascuns detalii despre treaba asta. Nici măcar nu am fost la înmormântarea lui, nu m-a luat. Mama a vrut să nu mă încarce cu toată energia asta negativă.

Să fiu la șase ani acolo, cine știe ce aș fi înțeles din treaba asta. Oricum, am rămas cu niște chestii dureroase. Au rămas și le descopăr acum cât de dureroase sunt. S-a dus la birou să se vadă cu colegii. În plină Revoluție, să te duci la serviciu, mi-a dat cu virgulă. Au început să tragă spre birou, înspre etajul în care era el și, dintre toți, pe el l-a nimerit direct în inimă. Mama știu că a păstrat cele trei gloanțe pe care i le-au scos din piept', a povestit Matteo în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Cum încearcă Jorge să-și țină fiica adolescentă departe de tentații și anturaje nepotrivite: „Și eu, dar mai mult mama ei a fost mai strictă…'. De ce crede artistul, după 10 ani de mariaj, că actul de căsătorie contează / EXCLUSIV

Citește și: Nicolae Botgros și-a sărbătorit fetița de șase ani împreună cu femeia care i-a fost amantă. Atmosfera a fost una de basm, iar petrecerea una cu ștaif

Citește și: Concertul lui 50 Cent din România s-a terminat cu o bătaie. Un jandarm a fost rănit, iar Poliția a făcut mai multe arestări: „A fost lovit în zona capului…”

Citește și: Dragoș Bucur și-a învățat fiul de 9 ani să manevreze excavatorul. Videoclipul cu el și Kadri a fost publicat de Dana Nălbaru: „A trecut la chestiuni mai dificile'

Citește și: Pentru ce îi este recunoscătoare Adriana Bahmuțeanu lui Silviu Prigoană, după un lung șir de scandaluri: „Dacă el nu ar fi fost așa cum este, eu nu ajungeam astăzi aici. Aș fi fost o pițipoancă, așa cum eram la tinerețe, leșinată după bunuri de lux”

Matteo s-a iubit cu Delia

Matteo a avut o relație cu Delia. Povestea lor s-a încheiat oficial în 2008, după doi ani și jumătate petrecuți împreună. În prezent, artista este căsătorită cu Răzvan Munteanu, cel care i-a devenit soț în 2012. De nouă ani, Matteo este implicat într-o relație cu Elena, dar nu au ajuns în fața altarului. Cei doi au împreună o fetiță, pe Mia, care a venit pe lume pe 25 ianuarie 2020.

Delia și Matteo s-au cunoscut în 2006, într-un studio de înregistrări. Artista ar fi făcut primul pas spre această legătură. La momentul respectiv, ea era mult mai cunoscută decât cel care i-a devenit iubit.

„Eu trebuia să-i compun o piesă. Terminasem de înregistrat şi nu înţelegeam de ce tot continua să vină la studio să mai schimbăm câte ceva la melodia respectivă. Aproape că mă exasperase. Ulterior, a început să aibă gesturi din ce în ce mai tandre, să mă ia de gât, a povestit artistul, potrivit eva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton