Drama neștiută a lui Marcel Andrei, ispita de la Insula Iubirii: "De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie...". Ce s-a întâmplat cu părinții lui

.

Ispita Marcel Andrei s-a prezentat încă din prima ediție de la Insula iubirii drept „Maluma baby' și a dat impresia unui „băiat rău”, plin de tatuaje și cu mult tupeu. Însă, atunci când a început să-și spună povestea vieții, Marcel a adus multă emoție în rândul concurentelor de la Insula Iubirii și a impresionat-o, mai ales, pe Maria, cu care petrece cel mai mult timp acolo.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ispita Marcel de la Insula Iubirii are 31 de ani și și-a petrecut o bună parte din viață în străinătate. Locuiește în Tenerife în prezent, are corpul acoperit de tatuaje și a venit în emisiune pentru a le ispiti pe concurentele Insula Iubirii, însă povestea lui de viață a impresionat chiar mai mult decât felul în care arată.

dtydty

Ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii, poveste impresionantă de viață

Într-o discuție cu Maria, ispita Marcel i-a povestit că a crescut singur de la 15 ani, după ce familia lui s-a destrămat. Părinții lui au divorțat, situație despre care spune că l-a marcat la momentul respectiv. Chiar dacă a crescut mai mult singur și departe de familie.

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit.

Așa a fost să fie… De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (n.r. arată către tatuaje). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată și mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe', a povestit ispita Marcel, la Insula iubirii.

Maria spune că, la prima vedere, se aștepta ca Marcel Andrei să fie un bărbat care nu își arată emoțiile, dar a descoperit că ispita este un bărbat sensibil, de care s-a și apropiat. „Eu când l-am văzut pe Marcel pentru prima dată la ceremonia ispitelor, îmi inspiră un bad boy și atât. Nicio secundă nu mi-a trecut prin cap că el are sufletul ăsta', a spus Maria.

Maria spune că Marcel Andrei este un bărbat atent și a fost grijuliu inclusiv în timpul plimbării, spre surprinderea ei, care nu se aștepta să aibă o astfel de atitudine.

„A avut tot timpul grija mea, a vrut să vadă dacă sunt bine, dacă am praf în ochi, dacă am ceva, deci tot timpul a fost foarte grijuliu cu mine și tot timpul a fost atent dacă mă sperii sau ceva, deci a fost grijuliu. A făcut o alegere foarte bună Dani', a declarat Maria.

Citește și: Cine este Marius Troană, alias Beni, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 31 de ani și a făcut videochat din cauza lipsurilor materiale

Citește și: Cine este Aurelian Păduraru, ispita de la Insula Iubirii 2024. Are 27 de ani, locuiește în Londra și este jucător în piața valutară

Marcel de la Insula Iubirii a locuit, o vreme, și în Anglia

Marcel terminat liceul, dar nu a continuat studiile, alegând să se angajeze, în slujba țării. Acesta a lucrat o vreme în armată, ca şi caporal, dar, acum 8 ani, a lăsat totul în urmă și s-a mutat în Anglia.Atunci a fost momentul în care a și început să se taueze, acum având o mulțime de astfel de desene pe corp.

După o vreme petrecută în Anglia, ispita Marcel Andrei a decis să se mute din nou, de această dată în Tenerife. În prezent, bărbatul locuiește în Insulele Canare, acolo lucrează ca și chelner și barman la un restaurant de lux.

Marcel Andrei se descrie drept o fire sociabilă și glumeață și spune despre el că îi place să trăiască clipa. De asemenea, afirmă că îi place să trăiească viața la maxim și nu refuză nicio provocare. Acesta adoră ieșirile și distracțiile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton