Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite. Tatăl său suferă de o boală grea: "Veneam de la chimioterapie când am primit apelul"

 Dumitrache Laura
.

Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite. Nina Hariton este singura femeie de la Chefi la cuțite care a obținut trei cuțite de aur de la jurați. Concurenta face parte din echipa lui Sorin Bontea și se află printre semifinaliștii emisiunii. Cu toate astea, putini sunt cei care știu drama prin care trece Nina Hariton.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nina Hariton a decis să participe la Chefi la cuțite, de la Antena 1. În vârstă de 31 de ani, Nina Hariton a reușit să-i impresioneze pe jurați cu talentul său și i-au oferit trei cuțite de aur. Mai mult, concurenta este singura femeie de la Chefi la cuțite care a primit trei cuțite de aur de la Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

nina hariton dramanina hariton drama

Nina Hariton face parte din echipa lui Sorin Bontea și s-a calificat în semifinală. Concurenta are șanse mari de a ajunge în marea finală și de a câștiga premiul cel mare. Deși este o persoană energică, Nina Hariton trăiește o mare dramă.

Citește și: Cum arată familia Ninei Hariton de la Chefi la Cuțite. Locuiește împreună cu soțul și fiica în Franța: „Dragostea trebuie hrănită cu emoții…”

Citește și:Cine este Dumitru Paul Tudosescu, semifinalist Chefi la Cuțite 2023. S-a mutat în Anglia la 20 de ani: „Ori eram după gratii, ori la 2 metri sub pământ”

Citește și:Adrian Enache este în doliu după ce tatăl său s-a stins din viață, chiar înainte ca el să urce pe scenă: „Plângea în culise…”

Citește și:Gerard Pique şi Clara Chia se căsătoresc! Când vor anunța cei doi logodna

Drama neștiută a Ninei Hariton de la Chefi la cuțite

Nina Hariton se numără printre cei mai apreciați concurenti de la Chefi la cuțite. Concurenta face parte din echipa lui Sorin Bontea și s-a calificat în semifinală. Nina Hariton a primit cele trei cuțite de aur la Chefi la cuțite și și-a dorit de mult timp să participe în show-ul culinar. Sezonul 11, Chefi la cuțite este pe cale să se încheie. Telespectatorii vor afla marți seara, 20 iunie, cine este marele câștigător al premiului de 30.000 de euro.

Deși este o fire pozitivă și plină de energie, Nina Hariton ascunde o mare dramă. Concurenta lui Bontea a povestit în cadrul unui testimonial, că tatăl său suferă de o boală grea. Nina a povestit că se afla cu părintele său la o ședință de chimioterapie când a primit apelul din partea producției de a participa la emisiune. „Veneam de la chimioterapie când am primit apelul. Visul de a fi în fața voastră este de mică undeva înăuntrul inimii mele', a povestit Nina Hariton cu ochii în lacrimi.

Nina Hariton locuiește la Paris

Nina Hariton locuiește la Paris alături de soțul și fiica ei. Concurenta a povestit că a renunțat la viața sa din România si și-a urmat partenerul în Franța. Nina Hariton s-a apucat de gătit și chiar a lucrat într-un restaurant care îi apariținea chefului John Carlino.

„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină’, a mai spus concurenta.

Nina Hariton a renunțat la meseria de bucătar

Deși este pasionată de gătit, Nina Hariton a renunțat la meseria de bucătar. Concurenta de la Chefi la cuțite a devenit agent imobiliar și se bucură de meseria sa. Deoarece meseria de bucătar implică multe ore de muncă, Nina Hariton și-a dat seama că nu petrece mult timp cu fiica și soțul ei.

Pentru că începeam la 7 și terminam la 12 noaptea, știți cum sunt chefii, pentru ei asta e viață. Pentru mine, presiunea aceasta, plus viața de familie, că am un copil, are 7 ani. Colegii niciodată nu mă înțelegeau când copilul era bolnav sau mergeam la urgențe sau să rămân cu el. Am lucrat 5 ani în restaurante haute cuisine’, a mai spus Nina Hariton.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton