Drama neștiută a sopranei Angela Gheorghiu: fostul ei soț era violent! "Am divorțat pentru el. Nu am mai vrut să trăiesc cu ideea că..."

 Oana Pantazi
.

Angela Gheorghiu este în topul celor mai buni cântăreți de operă ai tuturor timpurilor, însă, dacă viața ei profesională a fost mereu una de succes, pe plan personal soprana a trăit o adevărată dramă…

Acum, marea soprană Angela Gheorghiu este mai fericită ca niciodată! De 6 ani, faimoasa artistă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei cu 22 ani mai tânăr, Mihai Ciortea, însă viața sentimentală a artistei nu a fost deloc plăcută pe parcursul mariajului cu soțul ei.

Angela Gheorghiu și-a părăsit primul soț de dragul lui Roberto Alagna!

Angela Gheorghiu s-a îndrăgostit nebunește de tenorul Roberto Alagna și, cum dragostea e oarbă, soprana a divorțat de primul soț pentru cel care credea că este bărbatul vieții ei… Din nefericire însă, Alagna s-a dovedit a fi un soț abuziv și violent, care își maltrata soția chiar și în fața familiei!

Aceasta este cea mai neagră pagină din povestea vieţii mele. Am fost foarte înţelegătoare cu Roberto în această chestiune, pentru că în Franţa, unde locuieşte el, acest lucru ar fi o mare problemă. În viaţă, accepţi anumite lucruri din partea bărbatului tău, dar eu nu am mai vrut să continui să trăiesc cu ideea că omul meu este violent, se confesa Angela Gheorghiu.

17 ani de chin, într-o căsnicie toxică!

În pofida faptului că familia și prietenii au avertizat-o în privința omului de lângă ea, Angela Gheorgiu era mult prea orbită de iubire pentru a renunța la relația ei toxică…

Am divorţat de primul meu soţ pentru el. Când eşti îndrăgostit, eşti complet orb. Şi nu vrei să ştii nimic.

Paradoxal, soprana a rezistat lângă soțul abuzator nu mai puțin de 17 ani până să ia decizia de a tăia răul de la rădăcină. În 2013, Angela Gheorghiu a divorțat de soțul ei, iar la scurt timp, din fericire, a descoperit iubirea adevărată, alături de mult mai tânărul Mihai Ciortea, care o completează perfect.

Acum sunt diferită. În ziua în care am acceptat că trebuie să divorţez de Roberto, sunt sigură că adevărata mea persoană a ieşit la suprafaţă. Nu pot să mă mai prefac, a mărturisit artista.

Foto: Instagram, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton