Drama neștiută a Alexandrei Ungureanu: „Când am aflat, eu am fost în negare”

 Raiciu Adriana
.

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră. Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și chiar se declară o fire optimistă, însă puțini știu prin ce a trecut. În urmă cu ceva ani, părinții vedetei au fost diagnosticați, simultan, cu o boală gravă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama și tatăl Alexandrei Ungureanu au fost diagnosticați cu o boală destul de gravă- cancerul. Din păcate, tatăl vedetei a pierdut lupta cu boala. Cea care i-a dat viață a luptat până la capăt și a reușit să treacă cu bine peste această experiență neplăcută.

alexandra-ungureanu-3alexandra-ungureanu-3

Artista a fost extrem de afectată de cele întâmplate și declară că nu s-a vindecat complet după această pierdere.

Citește și: Alexandra Ungureanu, tot ce nu s-a văzut la TV, la Asia Express:'Realitatea părea un coşmar'/ EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu, despre concurentele din noul sezon Bravo, ai stil:„Cel mai mult mi-a plăcut de …’

Citește și: Imagini spectaculoase din casa Ginei Pistol și a lui Smiley, după renovare:„Sunt foarte frumoase…

Citește și: Antonia, declarație de dragoste pentru Alex Velea:„Ești ca o poezie…

Drama neștiută a Alexandrei Ungureanu

Invitată la o emisiune online, Alexandra Ungureanu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Artista susține că nu a trecut cu adevărat peste perioada respectivă și există multe momente în care simte un dor puternic.

Câștigătoarea Bravo, ai Stil! Celebrities recunoaște că, deși și-a schimbat mai mult telefoane până acum, când îi este cel mai greu ar vrea să îi formeze numărul tatălui și să îl sune.

Uneori, cred că nu am trecut cu adevărat peste acea perioadă. Sunt momente în care mi se face foarte dor de tată. Deși am schimbat telefoane, când mi-e cel mai greu, încă am tendința să îl sun. Simt nevoia să tastez în agendă… tata. Când am aflat, eu am fost în negare. Cancerul e un diagnostic de care auzi în filme, în cărți. Când auzi de amândoi, la un interval de câteva săptămâni. Mă gândeam la posibilitatea că o să rămân singură', a povestit Alexandra Ungureanu în emisiunea online „Viața vedetelor'.

„Avea multe pastile în geanta de serviciu”

Mama artistei a aflat din timp de afecțiune, ceea ce a ajutat-o destul de mult. Șansele de recuperare au fost mult mai mari.

Cea care i-a dat viață a reușit să treacă cu bine peste această problemă, însă tatăl ei, din păcate, a pierdut lupta cu boala.

„Avea multe pastile în geanta de serviciu, de care nu știam. Mama e genul care se plânge și dacă o doare un deget. Dacă nu găsește o plantă, un aloe vera, ea e cu plantele. Are niște semne din astea băbești. Ea n-are încredere în doctori, dar se duce. S-a dus, a aflat că avea un cancer de col uterin în stadiu incipient și șansele de recuperare erau destul de mari', a mai povestit Alexandra Ungureanu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton