Drama neștiută din viața lui Carmen Iohannis. Prima Doamnă a trecut prin încercări cumplite

 Lupescu Anca
.

Carmen Iohannis este o prezență discretă în spațiul public. Soția președintelui este profesoară și are o viață normală. Totuși, ea a trecut prin niște încercări grele, de-a lungul vieții sale. În spatele aparițiilor sale mereu cu zâmbetul pe buze, se ascund adevărate drame.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția președintelui Klaus Iohannis și-a pierdut părinții la câțiva ani distanță unul de celălalt, iar coplăria ei nu a fost una ușoară. Carmen Ioahannis provine dintr-o familie de oameni modești și muncitori dintr-o comună transilvană.

Georgeta Lăzurcă, mama Primei Doamne, a locuit multă vreme în comuna mureșeană Sântu, iar încă înainte ca Iohannis a devenit președinte, femeia se mutase la Sibiu pentru a fi mai aproape de fata ei. Din păcate, a murit, la ceva timp după soțul ei.

Ioan, tatăl lui Carmen Iohannis, se stinsese din viață în 2010, cu 6 ani înainte ca soția președintelui să își piardă și mama. O femeie care a cunoscut îndeaproape familia lui Carmen a vorbit în urmă cu 4 ani despre părinții acesteia, dezvăluind durerile ascunse de profesoara din Sibiu.

Tanti Doina, care i-a cunoscut pe părinții lui Carmen Iohannis, a avut numai cuvinte de laudă despre tatăl și mama soției președintelui și a povestit pentru wowbiz.ro câteva lucruri neștiute despre aceștia.

Tatăl lui Carmen Ioahannis a trăit doar cu un plămân

„Tatăl lui Carmen, unchiu Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare aşezat şi bogat, muncea de dimineaţă până seară. A avut un necaz mare de la meserie, că s-a îmbolnăvit rău de la tratarea pieilor şi au fost nevoiţi să-i scoată un plămân, dar a trăit apoi până la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea şi nouă că a jucat fotbal în tinereţe, era fruntea satului pe teren!', a povestit cunoștința familiei lui Carmen Iohannis.

FEMEILEFEMEILE

Despre mama ei, tanti Doina a spus că i-ar fi profețit lui Klaus Iohannis că va ajunge un om cu rang înalt: „Mătuşa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe… Acum e la Sibiu, are grijă Carmen de ea, e şi bolnavă, deh, că la bătrâneţe. Carmen a angajat două femei care stau mereu cu ea, să nu-i lipsească nimic, să se îngrijească de ea!'.

Ce salariu ia lunar Carmen Iohannis ca profesoară

Conform declaraţiei de avere a lui Klaus Iohannis, preşedintele a încasat din salarii anul trecut suma de 179.7345 de lei, iar soţia sa a obţinut ca profesor la Colegiul „Gheorghe Lazăr' din Sibiu suma de 43.450 de lei. Aşadar, Carmen Iohannis primeşte lunar salariul de 3.620 de lei.  

Citește și: Cum au ales Andra și Cătălin Măruță să-și educe copiii:'Nu credem în răsfăț. Spunem cu fermitate nu'. Se gândesc să facă un reality-show / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri’/ EXCLUSIV

Citește și: Un nou cuplu în showbiz!Iuliana Luciu și Cristi Mitrea sunt împreună

Klaus Iohannis şi Carmen deţineau până anul trecut două apartamente şi trei case. În declaraţia de avere înregistrată în 11 iunie 2020, a mai apărut încă un apartament, cu suprafaţa de 67 de metri pătraţi, în Sibiu, moştenit de Carmen Iohannis anul acesta.

Preşedintele are un depozit la BCR, deschis în 1999, în care se află în prezent suma de 208.000 lei, cu 18.000 de lei mai mult decât indica declaraţia de avere de la sfârşitul lui 2019.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton