Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. De ce a plâns la Asia Express

 Tudorache Simona
.

Selina de la Asia Express a trăit o mare dramă în familie. Iubita lui Victor Slav și-a pierdut fratele în accident de mașină. Selina are o relație specială cu părinții ei, cărora a încercat întotdeauna să le fie alături. Ea a trecut prin momente grele și când tatăl ei a fost operat pe cord. Victor Slav a rămas la rândul lui fără un membru drag din familie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Selina și Victor Slav au găsit cazare, la Asia Express, la un tânăr care trecea printr-un moment crucial. Tatăl său era internat în spital, grav bolnav. Povestea lui a făcut-o pe Selina își deschidă sufletul. Iubita lui Slav și-a amintit cum și-a pierdut fratele și a început să plângă. Evenimentul nefericit, care a avut loc cu câțiva ani în urmă, a marcat-o pe Selina. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, rănile suferite au fost fatale pentru acesta.

victor slav 44victor slav 44

Drama pe care o ascunde Selina, iubita lui Victor Slav. Și-a pierdut fratele

Selina îi duce dorului fratelui pierdut și trăiește în suflet cu amintirea lui. Viața a încercat-o din plin pe iubita lui Victor Slav.

„Eu am o relație foarte specială cu ai mei. Suntem foarte apropiați și aș da orice să mi se întâmple mie lucruri și nu lor. M-am temut foarte, foarte tare pentru el și, bineînțeles, în urma rănii pe care o am din cauza pierderii fratelui meu în accident de mașină', a spus Selina, partenera lui Victor Slav.

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Cum a fost Alin Oprea trădat de Tavi Colen: „A fost o mișcare strategică, el a vrut să ia și membrii formației, a vorbit cu fiecare în parte, și brandul Talisman”

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el: „Mi-e și rușine de copii, de părinți… Nu am răpit pe nimeni'

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea”

Victor Slav a rămas fără tată

Deși au stat o perioadă despărțiți, Victor Slav și Selina nu au putut renunța unul la celălalt, iar astăzi își continuă drumul împreună și se susțin la greu.

„Noi amândoi am avut o perioadă foarte grea. Una mai grea decât cealaltă, pentru că eu mi-am pierdut tatăl în urmă cu un an și trei luni. Ea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, tatăl ei fiind operat pe cord', a spus Victor Slav, la Asia Express.

De ce participă Victor Slav și iubita lui, Selina, la Asia Express

Victor Slav și iubita lui, Selina, au venit la Asia Express, reality-show-ul difuzat de Antena 1, să își testeze limitele și să încerce experiențe noi.

O privim ca pe o experienţă unică, inedită, o cunoaştere atât de sine, cât si reciprocă şi sperăm ca odată cu această aventură să evoluăm frumos ( fizic şi psihic), Habar nu avem în ce ne-am băgat, dar vom încerca să trăim fiecare moment în parte, vom încerca să simţim această aventură prin toţi porii noştri, să dăm cât putem, ce avem mai bun şi indiferent de situație, să plecăm mai frumoşi sufleteşte şi cu prieteni noi. Considerăm că pe lângă toată activitatea fizică, cea psihică va avea rolul principal şi bineînţeles că încercăm să privim mereu partea frumoasă a lucrurilor… şi apropo de psihic- sper să plecăm întregi la cap.Toată lumea ne întreabă dacă suntem pregătiţi, noi zicem şi vrem să fim, dar nu ştim de fapt pentru ce ne pregătim mai exact, ne putem doar imagina lucruri. Ştii vorba aia – socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg – cam asta simţim şi noi acum. Şi, ca să tragem o linie, suntem pregătiţi să fim o echipă şi abia aşteptăm să ne cunoaştem mai bine!’, au transmis Victor Slav și iubita lui, Selina, înainte de debutul sezonului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton