Drama care i-a marcat viața lui Pepe. Artistul și-a pierdut nepotul într-un accident rutier: "Mi-a apărut în vis..."

 Dumitrache Laura
.

Pepe este unul dintre cei mai apreciați artisti de la noi din țară. Are o carieră de succes și o familie frumoasă, dar puțini sunt cei care știu drama care i-a marcat viața în urmă cu câțiva ani. Pepe și-a pierdut nepotul în anul 2007, într-un accident rutier. La mai bine de 14 ani de la moartea acestuia, Pepe a făcut dezvăluiri emoționante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pepe și familia sa a suferit o dramă și anume moartea nepotului său, într-un accident de mașină. Artistul a suferit foarte mult în urma tragediei și abia acum a dezvăluit că l-a visat pe nepotul lui, Franco, care l-a rugat să-i liniștească familia.

franco pascufranco pascu

Pepe suferă și acum după moartea nepotului său. Fiul fratelui său, Franco Pascu a decedat în urma unui accident de mașină oribil. Avea doar 17 ani, iar tragedia l-a marcat pe îndrăgitul artist. De mai bine de 14 ani, Pepe merge la mormântul acestuia să se reculeagă.

Citește și: Cum este Pepe în rolul de tată a trei copii: 'Mă consider cât se poate de atent, grijuliu și implicat, dar…'. Ce regulă respectă în educația lor

Citește și:Pepe recunoaște că piesele sale sunt inspirate din viața lui personală: „Nu suport să fiu înșelat și nu o să iert pe nimeni! Sunt lucruri trăite sau premoniții. ' / EXCLUSIV

Citește și:Tudor Furdui Iancu s-a căsătorit religios cu soția lui, Loredana Ramona. Imagini fabuloase de la nuntă

Citește și:De ce fiul lui Theo Rose nu poartă numele de familie al lui Anghel Damian și ce scrie în certificatul de naștere: „Deci, se numește…”

Nepotul lui Pepe a murit într-un accident de mașină

Pepe se numără printre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Acesta are o carieră de succes și o familie minunată. Deși este cunoscut de mulți oameni, putini sunt cei care știu drama care l-a marcat pe Pepe. În anul 2007, nepotul artistului, Franco Pascu a murit la 17 ani într-un accident rutier. Ani mai târziu, Pepe și-a făcut curaj și și-a exprimat durerea prin muzică. Artistul a lansat piesa Un înger, care a avut mare succes la public. Cu toate astea, melodia ascunde o mare dramă. Pepe a dezvăluit abia acum că la o lună de la moartea lui Franco, artistul l-a visat. Nepotul său i-a apărut în vis și l-a rugat să-i liniștească familia.

„Mi-a apărut în vis la o lună după ce a murit. Îmi zâmbea! Vorbea normal cu mine. L-am întrebat,bă, ești bine?.El a zis: ‘da, nu mai plânge. Lui tata nu-i apar în vis ca el plânge, e supărat. Eu sunt ok aici. Nu am zis niciodată până acum că l-am visat, nu am putut. Am făcut piesa asta pentru el, el e îngerul', a declarat Pepe după lansarea piesei, citat de cancan.ro. 

Versurile melodiei sunt de-a dreptul emoționante.„Un înger am visat/ Un înger m-a rugat/ Să te cuprind/ Să-și aduc iubire/ Să te anunț că este lângă tine/ Un înger păzitor/ Un înger iubitor/ Mi-a spus că vrea/ Să îi zâmbești odată/ Și să alungi privirea înlăcrimată', spune Pepe în piesa sa. Fanii lui Pepe au empatizat cu artistul.  „Vai de mine, Pepe! Mi-ai frânt inima, acum când am înțeles cu adevărat ceea ce transmit versurile. Te iubesc, băiatule!', i-a spus cineva lui Pepe.

Pepe a plâns la filmările videoclipului piesei „Un înger'

Pepe a colaborat cu Paloma, o tânără cu deficiență de auz și vorbire, pentru lansarea piesei Un înger. Artistul a dezvăluit că nu și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut-o pentur prima oară la filmări pe tânără.

„Am cunoscut-o la filmarea videoclipului. Aflasem de ea, normal, că am fost de acord cu ideea în sine a limbajului semnelor pentru videoclipul piesei. Mi s-a părut ceva nou și diferit. E profund. (…). Ea a simțit doar o vibrație la filmări. Atunci când am pus o boxă lângă ea și am dat drumul la piesă, ea nu a auzit nimic. Ea doar reproducea după vibrația respectivă, după ritm, ceea ce-i transmitea Lavinia. (…)Când am văzut-o, mi-era jenă, nu știam cum să mă adresez…. Când a dat prima dublă, m-am umflat de plâns. M-a dat regizorul afară. Mi-a zis: „Pepe, te rog mult, ieși de la filmare să pot să filmez', potrivit SpyNews.

Pepe și soția lui, Yasmine, s-au cunoscut la înmormântare lui Franco Pascu

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine, femeia care i-a dăruit un băiețel. Cei doi s-au cunoscut la înmormântarea lui Franco Pascu. Tânăra a terminat aceeași școală ca și nepotii lui Pepe și îl admira pe Franco.

Yasmine era mai mică cu câțiva ani decât nepoții lui Pepe, aceasta a terminat aceeași școală ca și ei și ani la rând a plâns alături de familie, moartea tragică a lui Franco.O minunăție de fată a fost mereu. A ținut legătura cu familia lui Pepe încă dinainte de a împlini 18 ani’, a povestit pentru Impact.ro o persoană apropiată familiei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton