Drama prin care a trecut Carmen Grebenișan, la 18 ani: "Am aflat că are o tumoră canceroasă, simțeam un gol în stomac și vedeam negru"

 Radulescu Ruxandra
.

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru, au fost inițial prieteni și, treptat, relația lor a evoluat în una sentimentală. Relația lor a fost încercată de o serie de provocări, însă fosta concurentă Survivor și partenerul au știut cum să-și fie alături. Drama prin care a trecut Carmen Grebenișan, la 18 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Grebenișan, 31 de ani, este una dintre cele mai de succes influencerițe, devenind o adevărată vedetă, după participarea la reality-show-uri precum America Express și Survivor România. În prezent este căsătorită cu Alex Militaru și împreună formează un cuplu superb. Chiar dacă vedeta pare să aibă o viață perfectă, Grebenișan a trecut prin multe momente dramatice, la fel și partenerul ei de viață care s-a confruntat cu probleme grave de sănătate.

biografie-carmen-grebenisan-3-crop-1672748319biografie-carmen-grebenisan-3-crop-1672748319

Drama prin care a trecut Carmen Grebenișan, la 18 ani

Carmen Grebenișan este invidiată de mulți pentru viața fabuloasă pe care o duce, o carieră înfloritoare și o căsnicie armoniosă. Puțini știu că vedeta a trăit o adevărată dramă, atunci când tatăl ei s-a îmbolnăvit de cancer, după ce business-ul familiei a dat faliment.

Citește și: Teo Trandafir revine în fața camerelor, după plecarea de la Kanal D: „Lucrurile bune se întâmplă la vremea lor'. Mircea Badea este primul invitat din noul ei proiect

Citește și: Andreea și Bogdan de la Mireasa s-au despărțit: „Nu are rost să ne chinuim în situația asta…”. Care este, de fapt, motivul separării

Citește și: America Express 12 decembrie – Ce echipă a câștigat imunitatea din cel de-al optulea stage: „Efectiv nu-mi venea să cred!'

Citește și: Viviana Sposub a trecut prin clipe îngrozitoare când a fost în America: „Am avut accident de mașină. Ni s-au furat…'. Vrea să plece din România, după despărțirea de George Burcea

„Cel mai greu moment a fost când am aflat că tata are o tumoră canceroasă, eu fiind atunci un copil, chiar dacă eram în adolescență. Am aflat târziu, chiar înainte să se opereze. Tata s-a îmbolnăvit pentru că nouă ni s-a dus business-ul (n. red: aveau un magazin cu materiale de construcții). A fost destul de devastat. Tata a rămas cu împrumuturi, cu probleme. Mânca o dată pe zi și prost și a fost afectat colonul destul de tare. Prima reacție a fost că nu credeam.

A fost înainte să dau Bac-ul. Nu prea reușeam să înțeleg ce se întâmplă, nu voiam. A început o cură cu citostatice, dar când vedeam că pica de pe picioare… Eu vedeam negru în fața ochilor. E un sentiment de anxietate atât de profundă… Simțeam un gol în stomac și vedeam negru. Nu puteam să îl întreb ce i-au mai zis doctorii. Fugeam în cameră și, în sinea mea, îl evitam', a mărturisit Carmen Grebenișan.

Soțul lui Carmen Grebenișan a suferit o intervenție chirurgicală complexă

Alex Militaru a avut și el parte de momente de cumpănă în ceea ce privește sănătatea, când a suferit o operație complexă, după ce slăbise mai multe kilograme. Din fericire, Carmen Grebenișan i-a fost alături în acea perioadă.

Au fost și momente grele (n. red.: în viața lor). Un moment greu din viața mea a fost și ăla cu operația. (…) Am avut 126 de kg, acum am 102. Am avut o operație la spate și n-am mai putut să mă țin la fel cu alimentația. Am avut opt luni în care stăteam doar în bazin, nu știu cum sunt restul, dar eu după ce stăteam în apă îmi venea să mănânc', a povestit Alex Militaru, soțul vedetei Carmen Grebenișan în podcastul de pe YouTube al lui Jorge. 

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton