Drama cumplită a lui Sebastian Burduja, ministrul Energiei, căruia i-a murit fetița de trei ani: "A fost cel mai curat și credincios om. Dorința mea supremă e s-o revăd"

.

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a trecut printr-o dramă cumplită, în vara lui 2018: moartea fetiței sale, care avea trei ani în momentul tragediei. Joann Ioana Maria Burduja a fost găsită înecată în pisicină, în august 2018, în timpul unei vacanțe în Franța. Sebastian Burduja spune că vorbește cu fiica lui și speră ca la un moment dat o va revedea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În timp ce politicianul Sebastian Burdujase afla în România, familia lui era în Franța, într-o vacanță la vila bunicului Marinel Burduja. Adulții organizau un grătar, micuța Ioana Maria a rămas nesupravegheată în apropierea piscinei și, ulterior, a fost găsită înecată.

19657134_1225701617556398_3198978695573636957_n19657134_1225701617556398_3198978695573636957_n

Ce spune Sebastian Burduja, ministrul Energiei, despre moartea fiicei sale de trei ani

Sebastian Burduja, ministrul Energiei, a rememorat un episod dramatic al vieții sale, moartea fiicei sale de trei ani, care a avut loc în urmă august 2018, în timp ce soția sa era gravidă în luna a noua. Invitat în podcastul lui Adrian Artene, politicianul a fost întrebat de moderator dacă a fost vreodată mâhnit pe Dumnezeu și a răspuns sincer:

'Cu siguranță! Și îmi pare rău, dar da, i-am cerut iertare că m-am supărat pe El…'.

Sebastian Burduja spune că fetița este modelul său în viață și își dorește foarte mult să o revadă, însă pentru asta va trebuie să aibă o viață exemplară, așa încât să ajungă în Rai, acolo unde este ea.

'Când fetița noastră s-a dus Dincolo… E cel mai greu moment posibil în viața unui om. Cred că nu există nume pentru părinții care își pierd copiii. Au fost multe zile și multe nopți în care am dat vina pe Dumnezeu De ce eu? De ce noi? De ce s-a întâmplat așa? Nu pot să continui decât gândindu-te că a fost un sens în toate, că așa a vrut Dumnezeu. Oricum fetița e modelul meu în viață. Ea, în trei ani, a fost cel mai curat om, și credincios, și apropiat de Dumnezeu.

Poate nu o să vă vină să credeți. Era un om foarte bun, niciodată nu s-a supărat când un alt copil îi lua jucăria, niciodată nu țipa, nu urla, nu purta râcă, efectiv un înger, un înger pe pământ și un înger acum în cer.

Deci continui pentru că am, cred, o răspundere să continui și pentru ea, adică să fac aici pe pământ ceea ce ar fi făcut și ea în viață. Și de aceea trebuie să muncesc de două ori mai mult, să mă implic de două ori mai mult, să las de două ori mai mult în urma mea. Sigur, ne-a ajutat și faptul că venea băiatul când s-a întâmplat lucrul ăsta. Și a trebuit să continue pentru el', a mai dezvăluit politicianul în cadrul podcastului ALTCEVA.

Citește și: „Să fie și Oana fericită, au fost femei cu 5 copii, s-au căsătorit, au făcut alții copii. Dragoste cu sila nu se poate'. Marius Elisei, după ce a fost criticat că nu petrece timp suficient cu Isabela, fiica pe care o are cu Oana Roman

Citește și: Daiana Anghel și soțul ei au dormit separat în noaptea de dinaintea nunții: „Toată casa a fost…’

Citește și: Tudor Chirilă a dezvăluit motivul pentru care concurenții de la Vocea României nu ajung cunoscuți: „Există o iluzie'. Artistul spune ce se întâmplă în culisele emisiunii

În final, Sebastian Burduja a dezvăluit cu maximă emoție faptul că dorința sa cea mai mare este să își revadă fetița.

'Tot timpul vorbesc cu ea. Să nu credeți că nu sunt zdravăn, dar e oglinda supremă în care pot să port un dialog și să știu dacă e bine ce fac, pentru că dorința mea supremă e s-o revăd. Și ca s-o revăd, trebuie să fac bine în viața asta-i sigur. E acolo, lângă Dumnezeu nu se poate. N-a avut niciun păcat, știu asta, sigur', a precizat politicianul.

Cine este Sebastian Burduja

Sebastian Ioan Burduja s-a născut pe 18 iunie 1985 la București. Este un om politic român, doctor în economie și absolvent al universităților Stanford și Harvard. Din 15 iunie 2023 este ministru al Energiei în Cabinetul Ciolacu, între 3 mai 2022 și 15 iunie 2023 a ocupat funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării în Guvernul României.

În decembrie 2020 a fost ales deputat al Partidului Național Liberal. Este vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL) și președintele filialei PNL Sector 1 – București. A fost până în august 2019 președintele și fondatorul partidului Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), lansat în ianuarie 2016.

A fondat și condus Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) și Fundația CAESAR (Centrul pentru Acces la Expertiza Studenților și Absolvenților Români).

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton