Dramele care i-au marcat viața actriței Nuami Dinescu. Pierderile peste care nu poate să treacă: „Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu”. Ce relație are cu Divinitatea

 Dumba Gabriela
.

Nuami Dinescu a vorbit despre relația ei cu Dumnezeu și discuțiile pe care le-a avut cu El, după ce a pierdut mai mulți oameni dragi și nu înțelegea de ce. Actrița a dezvăluit că moartea mamei, din urmă cu patru ani, a afectat-o enorm, dar și plecarea dintre noi a unui prieten apropiat și de multe ori și-a pus întrebări vizavi de motivele acestor drame uriașe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nuami Dinescu este un om credincios, însă dramele prin care a trecut în ultimii ani au făcut-o să-și pună întrebări. Și să-I lună întrebări Lui. Actrița nu a înțeles cum Dumnezeu îi alege chiar pe oamenii buni să plece din această lume și a povestit cum a marcat-o moartea celor dragi.

376847573_10224226037580961_2170221624943666649_n376847573_10224226037580961_2170221624943666649_n

Dramele care i-au marcat viața actriței Nuami Dinescu

Nuami Dinescu a dezvăluit care este relația sa cu Dumnezeu după pierderea mamei sale și a celui mai bun prieten. Actrița a dezvăluit că după ce și-a pierdut mama și un prieten drag nu a mai putut să scrie.

„Au fost niște situații în care am avut discuții cu El și l-am întrebat de ce. A fost un moment acum doi ani pe care nu l-am înțeles nici acum. Nu am înțeles de ce uneori îi ia pe ăia mai buni. Îi ia la netimp și fără rost, când era încă nevoie de ei pe aici. Astea sunt nemulțumirile mele cu care încă negociez. Este incapacitatea mea de om care nu poate să suporte pierderea aia. Acum patru ani când a plecat mama, eu de atunci nu am mai putut să scriu. (…)

Mi-am dat seama că totul alunecă într-o durere continuă cu raportare la mama și apoi la unul dintre oameni foarte importanți din viața mea, soțul celei mai bune prietene ale mele. După ce au murit ei mi-a fost foarte greu.(…) Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu. (…) Atunci mi-am dat seama că tot ce scriu se duce într-o zonă de durere și de neputință, și că oamenii nu asta vor să primească de la mine”, a declarat Nuami Dinescu la Star Matinal, la Antena Stars.

Cu toate că a trecut prin multe greutăți, Nuami Dinescu a reușit să se regăsească după multe discuții cu ea însăși.

„Când începe să ți se facă milă de tine e cel mai rău lucru. Am ajuns la concluzia că fără șuturi: mișcă-te și fă! nu se face nimic. Fără disciplină și fără consecvența nu faci absolut nimic. Vorbesc cu mine pentru că am avut perioade în care puteam să mă duc la sală de exemplu (…) și mă apucasem să văd niște filme zic lasă, că mă duc maine, poimaine. N-a fost bine.”, a mai spus Nuami Dinescu.

Citește și: Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Cântărețul a confirmat că este din nou singur: „Nu mai am pe nimeni, plâng de al tău dor’

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Citește și: Ana Maria Barnoschi s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Vlad: „Căsătoria nu înseamnă doar să te uiți unul la celălalt, ci să privești în aceeași direcție'

Ce a moștenit Nuami Dinescu de la părinții săi

Nuami Dinescu a dezvăluit care au fost cele mai importante sfaturi de viață primite de la prieteni și familie. Chiar dacă de-a lungul anilor a trecut ptin momente dificile, actrița a rămas mereu cu zâmbetul pe buze și cu o doză de optimism.

Cele mai de preț daruri primite din partea părinților săi le poartă în suflet și astăzi.

„Am avut o mamă așa cum am avut.(…) De la tata am moștenit talentul oratoric și timiditatea. Mama în schimb de la ea am simțul practic și eu arăt exact ca mama. Cred că darul cel mai de preț pe care l-am primit de la ai mei este moștentirea genetică. Bunătatea, blândețea, generozitatea. Eu de la ai mei am moștenit, așa am văzut în casă.”, a declarat Nuami Dinescu, citată de spynews.ro.

Actrița nu are nicio frică și nu vrea să se gândească încă la acel moment în care va părăsi această lume.

Frica de moarte e o chestie la care când ești tânăr nu te gândești, dar apoi, pe măsură ce trece timpul, te mai gândești așa, mai ales că te și întâlnești nas în nas cu ea. (…) Eu nu am nicio frică, nici când avionul bâțâie. (…) Nu mi-e frică de asta pentru că nu mă gândesc niciodată.”, a mai declarat Numai Dinescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton